FIFA 12 DVD'm orjinal, ne zamanki başlatıp press start ekranı geliyor, basar basmaz animasyon geliyor ya dönen o durup kilitleniyor. Dashboarda dönebiliyorum. Acaba dedim cdmi çizik okuyamıyor, Xkey'deki imajdan açtım kaldı tam aynı yerde. (imaj o dvden değil)
Oyun saveni sildim, tüm ayarlarım uctu oturdum yaptım bir maç derken kapattım, ertesi gün yine aynı sorun.
Ne olmuş olabilir? HDD'de 8 gb boş yer var bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: Beholder
Merhaba Arkadaşlar,
FIFA 12 DVD'm orjinal, ne zamanki başlatıp press start ekranı geliyor, basar basmaz animasyon geliyor ya dönen o durup kilitleniyor. Dashboarda dönebiliyorum. Acaba dedim cdmi çizik okuyamıyor, Xkey'deki imajdan açtım kaldı tam aynı yerde. (imaj o dvden değil)
Oyun saveni sildim, tüm ayarlarım uctu oturdum yaptım bir maç derken kapattım, ertesi gün yine aynı sorun.
Sanırım Xbox Live 'e bağlı bir şekilde giriyorsun.Live den çıkıp gir..
quote:
Orijinalden alıntı: Kunio Kun
quote:
Merhaba Arkadaşlar,
Sanırım Xbox Live 'e bağlı bir şekilde giriyorsun.Live den çıkıp gir..
Lİve'dan girmezsem nasıl multi oynayacağım?
Arkadaşım ilk yapman gereken modemi kapat xbox360 çalıştır fifa 12 sorunsuz açılacak sonra modemi aç ve live' bağlan euro 2012 güncellemesinde sonra bendede aynı sorun oldu. Live bağlıyken fifa12 açılış ekranında donuyor çözümü böyle buldum gamertag:deagonmk
quote:
Orijinalden alıntı: deagonmk
Arkadaşım ilk yapman gereken modemi kapat xbox360 çalıştır fifa 12 sorunsuz açılacak sonra modemi aç ve live' bağlan euro 2012 güncellemesinde sonra bendede aynı sorun oldu. Live bağlıyken fifa12 açılış ekranında donuyor çözümü böyle buldum gamertag:deagonmk
o halde modemi kapatmadan etherneti çekerekde aynı işi yapabiliriz. Anladığım kadarıyla o ekranı atlatınca tekrar kablo takıp live'a bağlanabilriiz.
Baya saçmaymış ama deneyecem, teşekkürler.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: deagonmk
o halde modemi kapatmadan etherneti çekerekde aynı işi yapabiliriz. Anladığım kadarıyla o ekranı atlatınca tekrar kablo takıp live'a bağlanabilriiz.
Baya saçmaymış ama deneyecem, teşekkürler.
evet arkadaşım bende etherneti çekerek yapıyorum makinanın modelini (xbox360 Elite 120GB) bilmediğim için modemi kapatmanı yazdım ben 2 haftadır bu şekilde kullanıyorum. iyi eğlenceler.
@deagonmk,
Sizin çözüm EA forumlarında ikinci çözüm olarak geçiyor.
Sanırım alttaki yönergeleri izlerseniz her seferinde tak çıkar yapmanıza gerek kalmıyor.
quote:
like many others had my game freezing on start up after Rooney smashes the ball, after 3 days of no play, i found the EA Sports helpline number, had a rant at them and this is what they told me to try (which worked!!)
* On XBOX LIVE Dashboard * Go into SETTINGS * SYSTEM * STORAGE * SELECT STORAGE DEVICE (i.e: Hard Drive) * GAMES AND APPS * FIFA 12 > A (SELECT) * Scroll down list until you find UGC DATA 1 > A (SELECT) * DELETE That File
This deleted file wasn't supposed to be part of the update as it had a bug, so i was told!
I followed this, and FIFA has started up first time, hope it does for you too!
Livedan çık oyuna öyle gir. Oyun açıldıktan sonra livea giriş yapar, FIFA profilini o zaman aktif edersen sorun olmuyor.
arkadaşlar bende oyun formation ayarlarını değiştirip kayıt yapmak istersem donuyor. cihazı kapatıp açmam gerekiyor.oynarken sorun yok saha dizilimini değiştirip kaydedersem bu sorun oluyor.oyun fw li
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme