Bildirim
Fifa 12 Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İllegal'likten ziyade cd takmadan oynamaya yarar crack.Yani oyunu silip tekrar yüklesende oyunun cd'si olmadığı için crack yapman gerekicek. Eğer Origin ID ile bağdaştırdıysan kodu,oyunu komple sil ve tekrar yükle.Crack'liyken online'da problemler yaşaman muhtemel.
Edit : İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 16 Ekim 2011; 22:37:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SengulerUnited
İllegal'likten ziyade cd takmadan oynamaya yarar crack.Yani oyunu silip tekrar yüklesende oyunun cd'si olmadığı için crack yapman gerekicek. Eğer Origin ID ile bağdaştırdıysan kodu,oyunu komple sil ve tekrar yükle.Crack'liyken online'da problemler yaşaman muhtemel.
Edit : İmla
Hocam henüz birşey yapmadım ama dediğin olayı anlamadım.Şimdi elimde sadece kod var ve internetten indirdiğim fifa var.Oyunu problemsiz,online bir şekilde oynayabilmem için ne yapmam gerekiyor acaba? -
Problemsiz online oynaman için Origin ID'nin olması lazım. Bu origin id'yi aldıktan sonra EA Origin programı vasıtasıyla sahip olduğun kodu Origin'e ekliyorsun, tıpkı Steam gibi düşün. Bu şekilde crack yapmana falan gerekte kalmıyor.Oyun hep üyeliğinde sabit olarak duruyor olay bu. -
quote:
Problemsiz online oynaman için Origin ID'nin olması lazım. Bu origin id'yi aldıktan sonra EA Origin programı vasıtasıyla sahip olduğun kodu Origin'e ekliyorsun, tıpkı Steam gibi düşün. Bu şekilde crack yapmana falan gerekte kalmıyor.Oyun hep üyeliğinde sabit olarak duruyor olay bu.
Origin ID'im var zaten.Steamin aynısıysa iyiymiş ya.Oyunu ben en iyisi baştan bir yükleyeyim güzelce.Sonra kodu id'me kayıt ettireyim rahat rahat oynayayım.Çok teşekkür ederim yardımların için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Silvérlight
quote:
Problemsiz online oynaman için Origin ID'nin olması lazım. Bu origin id'yi aldıktan sonra EA Origin programı vasıtasıyla sahip olduğun kodu Origin'e ekliyorsun, tıpkı Steam gibi düşün. Bu şekilde crack yapmana falan gerekte kalmıyor.Oyun hep üyeliğinde sabit olarak duruyor olay bu.
Origin ID'im var zaten.Steamin aynısıysa iyiymiş ya.Oyunu ben en iyisi baştan bir yükleyeyim güzelce.Sonra kodu id'me kayıt ettireyim rahat rahat oynayayım.Çok teşekkür ederim yardımların için.
Ne demek hocam yardım edebildiysem ne mutlu bana, hayırlı olsun oyunun
-
Ben de cd key alacam da. şimdi benim anladığım elimizde internetten indirdiğimiz oyun varsa tekrar indirmeye gerek yok kod u origine girince online oynayabilecez doğru mu anlamışım? -
Ya şimdi o konuda emin değilim belki oluyordur belki olmuyordur ama kodu Origin'e yazınca zaten oyunu bedavaya indiriyorsunuz,bence garanti iş olması için o şekilde yapmak daha iyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X