Şimdi Ara

Fifa 12 Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Ben bu sene fifayı illegal olarak oynuyordum ancak iyi bir fiyata kodu buldum.Elimde kod var yalnız oyunum illegal(crackli).Oyunu online oynayabilmem için baştan yüklemem mi gerekiyor?

• İllegal'likten ziyade cd takmadan oynamaya yarar crack.Yani oyunu silip tekrar yüklesende oyunun cd'si olmadığı için crack yapman gerekicek. Eğer Origin ID ile bağdaştırdıysan kodu,oyunu komple sil ve tekrar yükle.Crack'liyken online'da problemler yaşaman muhtemel.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 16 Ekim 2011; 22:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SengulerUnited

İllegal'likten ziyade cd takmadan oynamaya yarar crack.Yani oyunu silip tekrar yüklesende oyunun cd'si olmadığı için crack yapman gerekicek. Eğer Origin ID ile bağdaştırdıysan kodu,oyunu komple sil ve tekrar yükle.Crack'liyken online'da problemler yaşaman muhtemel.

Edit : İmla

Hocam henüz birşey yapmadım ama dediğin olayı anlamadım.Şimdi elimde sadece kod var ve internetten indirdiğim fifa var.Oyunu problemsiz,online bir şekilde oynayabilmem için ne yapmam gerekiyor acaba?
  • Problemsiz online oynaman için Origin ID'nin olması lazım. Bu origin id'yi aldıktan sonra EA Origin programı vasıtasıyla sahip olduğun kodu Origin'e ekliyorsun, tıpkı Steam gibi düşün. Bu şekilde crack yapmana falan gerekte kalmıyor.Oyun hep üyeliğinde sabit olarak duruyor olay bu.
  • quote:

Problemsiz online oynaman için Origin ID'nin olması lazım. Bu origin id'yi aldıktan sonra EA Origin programı vasıtasıyla sahip olduğun kodu Origin'e ekliyorsun, tıpkı Steam gibi düşün. Bu şekilde crack yapmana falan gerekte kalmıyor.Oyun hep üyeliğinde sabit olarak duruyor olay bu.

Origin ID'im var zaten.Steamin aynısıysa iyiymiş ya.Oyunu ben en iyisi baştan bir yükleyeyim güzelce.Sonra kodu id'me kayıt ettireyim rahat rahat oynayayım.Çok teşekkür ederim yardımların için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

Problemsiz online oynaman için Origin ID'nin olması lazım. Bu origin id'yi aldıktan sonra EA Origin programı vasıtasıyla sahip olduğun kodu Origin'e ekliyorsun, tıpkı Steam gibi düşün. Bu şekilde crack yapmana falan gerekte kalmıyor.Oyun hep üyeliğinde sabit olarak duruyor olay bu.

Origin ID'im var zaten.Steamin aynısıysa iyiymiş ya.Oyunu ben en iyisi baştan bir yükleyeyim güzelce.Sonra kodu id'me kayıt ettireyim rahat rahat oynayayım.Çok teşekkür ederim yardımların için.

Ne demek hocam yardım edebildiysem ne mutlu bana , hayırlı olsun oyunun

• Ben de cd key alacam da. şimdi benim anladığım elimizde internetten indirdiğimiz oyun varsa tekrar indirmeye gerek yok kod u origine girince online oynayabilecez doğru mu anlamışım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uncharted 4 ve PES 21 alınık
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya şimdi o konuda emin değilim belki oluyordur belki olmuyordur ama kodu Origin'e yazınca zaten oyunu bedavaya indiriyorsunuz,bence garanti iş olması için o şekilde yapmak daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.