Şimdi Ara

FIFA 12 DEN MUJDE :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sporbucks.com/haber/11680/fifa-2012den-mujde-

Turkıye lıgı olcak mukemmel bır haber

• hocam belli 50kere konu açıldı söylendi o ilk sürümde deneme sürümü onda var ama çıkacak resmi listedi tr ligi görünmüyor inş. çıkar tr ligi ama şimdilik resmi olarak yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostxxx07 -- 16 Eylül 2011; 23:37:02 >
  • Oha sayamadım ama 40-50 tane açıldı herhalde aynı konu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

hocam belli 50kere konu açıldı söylendi o ilk sürümde deneme sürümü onda var ama çıkacak resmi listedi tr ligi görünmüyor inş. çıkar tr ligi ama şimdilik resmi olacak yok

yuh arkadaşlar hiçmi araştırmıyosunuz fifa konusunda görmüyosunuz twitter'da EA en az 4-5 kere açıkladı Türk ligi ve Çek liginin olmayacağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

hocam belli 50kere konu açıldı söylendi o ilk sürümde deneme sürümü onda var ama çıkacak resmi listedi tr ligi görünmüyor inş. çıkar tr ligi ama şimdilik resmi olacak yok

yuh arkadaşlar hiçmi araştırmıyosunuz fifa konusunda görmüyosunuz twitter'da EA en az 4-5 kere açıkladı Türk ligi ve Çek liginin olmayacağını

valla hocam bu tr ligi yüzünden bir arkadaş kendini kaybetti zor teselli ettim takkmış tr ligine dedim bu kadar takma kafana bırak olursa olur olmazsa yapacak bişey yok bu senede fifayı tr ligi olmadan oyna bişey kaybetmezsin dedim bak böyle yapıyorsun sağlıgından olucaksın dedim

• biktim yahu hergun ayni haber cikiyo kabahat bizlerde degil yalan yanlis haber yapanlarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.