Şimdi Ara

Fifa 11--very low hightan daha net gözüküyor SS ekledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün ss lerde antialiashing 4x de ve çözünürlük aynı.Very lowda highdaki kaliteden daha net ama tırtıklı gibi ve very lowda fps daha az highda daha fazla. Fraps açıktı bunuda görebilirsiniz.

High kalitede neden net değilde blur efekti açık gibi bulanık merak ediyorum bunu düzeltmenin bi yolu yokmudur

HİGH
    LOW
    HİGH
    LOW

• Kısaca özetlemek gerekirse Highta shadow daha iyi fakat very lowda görüntü daha net ama tırtıklı

Highta görüntü çok bulanık ama gölgelendirme falan daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanxtr -- 5 Mart 2011; 17:29:44 >
  • 1400x900 Çözünürlükte High görüntüsü:

Net ve tırtıksız görüntü almak için çözünürlük ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur,
    renk tonu olarak daha gerçekçi görüntü almak için oyun içinden maç sırasında duraklama menüsünden ayarlara, oradan kamera ve parlaklık ayarları ve renk ayarlarında parlaklığı 1 ileri alttakini tamamen doldurun.
    Bu kırılmaları düzelten MSAA özelliği bende kapalı (off) o yüzden bendede görüntü o açıdan çok net değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 5 Mart 2011; 18:16:00 >

• kardeş sendede görüntü bulanık very low yaparsan ne kadar net olduğunu görürüsün. kontrastı artirmayi bende biliyorum ama sorunum renk değil ayrıca en yüksek çözünürlükte kullanıyorum
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs
    1400x900 Çözünürlükte High görüntüsü:

Net ve tırtıksız görüntü almak için çözünürlük ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur,
    renk tonu olarak daha gerçekçi görüntü almak için oyun içinden maç sırasında duraklama menüsünden ayarlara, oradan kamera ve parlaklık ayarları ve renk ayarlarında parlaklığı 1 ileri alttakini tamamen doldurun.
    Bu kırılmaları düzelten MSAA özelliği bende kapalı (off) o yüzden bendede görüntü o açıdan çok net değil :)

Sana hak vermeyi isterdim. teorik olarak doğru fakat bazı ekran kartları çözünürlük artırınca çuvallıyor. mesela benim notebook'u lcd'ye bağlayınca 1920*1080'de bulanık oluyor fakat 1280*800'de süper. (9500m gs)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.