Şimdi Ara

!! FIFA 11 pc de nextgen teknoloji!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS2deki fifa 10 bu videodaki ile aynı değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

PS2deki fifa 10 bu videodaki ile aynı değil mi ?

değil çok farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Evet hocam PS3 ve Xbox 360 aynı.

Bu video da çok güzel :)

Bu videoda acayipmiş neler yapıyorlar ya
  • ben kestim umudu nextgenden
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ne gülüyosun bir aralar sen de bekliyodun pc ye nextgen Neyse de çok iyi yaptın xbox alarak elime 400 tl geçse ilk işim xbox almak ama o da zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 11 Nisan 2010; 13:30:01 >
  • Arkadaşlar 3 seneye yakın kullandım xbox'u ve xbox'taki fifa'ları. Söyleyeceğim odur ki boşuna içiniz gitmesin. Fifa'da şut sistemi hiçbir zaman oturmadı. Hala okkalı füze gibi şutlar hiçbir fifa serisinde yok ne PC'de ne konsolda. Evet atmosferi güzeldir fifa serilerini. animasyonları güzeldir, akıcıdır. Fakat konsoldaki fifada her zaman top, oyuncu, kale boyutları hep orantısız ve gerçek dışı olmuştur, şutlar ise dediğim gibi ağırlık hissi asla vermeyen şutlardır.

bu iki eksiklik, atmosfer ne kadar iyi olursa olsun beni oyundan soğutan şeyler. düşünün o kadar güzel animasyonlarla çalım attınız, organizasyon yaptınız kaleciyle karşı karşıya geldiniz. ama bir şey eksik o nedir? şudur: bitiriş her zaman rezalet. şöyle ağları deleyim off kaleci ağladı diyebileceğiniz şutları asla göremezsiniz fifa'da. her yeni fifa'yı büyük bir hevesle indirdim xbox 360'ta, 3-5 maç yaptım. bir daha da yüzüne bakmadım. sonuçta bitiriş yok oyunda. sert şutun olmadığını bildiğiniz bir oyunu oynama hevesiniz ne derece olur ki? plase şutlarla, orta kafa gollerle oynayanlar sever tabii, ama futbolun olmazsa olmazı okkalı şutlar yokken nereye kadar oynanabilir tartışılır. Adamlar o kadar çalım koyacaklarına biraz şut yapmaya kassaydı fifa çok güzel bir oyun olurdu ama bu haliyle hiçbir şey ifade etmiyor.

Ayrıca o çalımları oyun içinde kullanmıyorsunuz bile adam akıllı.

Peki şu an ne yapıyorum? PC'de GA Community Patch Gold versiyonu ile aylardır PES 2010 oynuyorum. Bir oyunun amacı kişiyi oyunun başında tutmasıdır. PES 2010 ile bu geri geldi. 2009 ve 2008 oyunları rezaletti PES için. Ama PES 2010'da PES 6 tadını kesinlikle aldım. Oyuna girdiğimde 4-5 maç (15'er dakikalık) master lig yapmadan çıkamıyorum. Fifa'da bu imkansız benim için.

Sonuç olarak PES 2010 oynayanlar ve sert şut (ve grafikler.. evet grafikler PES 2010'da fifanın konsol versiyonundan daha iyidir) olmazsa olmaz diyenler hiçbir şey kaçırmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Nisan 2010; 0:34:21 >

• süpersin kardeş bir umuttu bizimki ancak hayallere devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar 3 seneye yakın kullandım xbox'u ve xbox'taki fifa'ları. Söyleyeceğim odur ki boşuna içiniz gitmesin. Fifa'da şut sistemi hiçbir zaman oturmadı. Hala okkalı füze gibi şutlar hiçbir fifa serisinde yok ne PC'de ne konsolda. Evet atmosferi güzeldir fifa serilerini. animasyonları güzeldir, akıcıdır. Fakat konsoldaki fifada her zaman top, oyuncu, kale boyutları hep orantısız ve gerçek dışı olmuştur, şutlar ise dediğim gibi ağırlık hissi asla vermeyen şutlardır.

bu iki eksiklik, atmosfer ne kadar iyi olursa olsun beni oyundan soğutan şeyler. düşünün o kadar güzel animasyonlarla çalım attınız, organizasyon yaptınız kaleciyle karşı karşıya geldiniz. ama bir şey eksik o nedir? şudur: bitiriş her zaman rezalet. şöyle ağları deleyim off kaleci ağladı diyebileceğiniz şutları asla göremezsiniz fifa'da. her yeni fifa'yı büyük bir hevesle indirdim xbox 360'ta, 3-5 maç yaptım. bir daha da yüzüne bakmadım. sonuçta bitiriş yok oyunda. sert şutun olmadığını bildiğiniz bir oyunu oynama hevesiniz ne derece olur ki? plase şutlarla, orta kafa gollerle oynayanlar sever tabii, ama futbolun olmazsa olmazı okkalı şutlar yokken nereye kadar oynanabilir tartışılır. Adamlar o kadar çalım koyacaklarına biraz şut yapmaya kassaydı fifa çok güzel bir oyun olurdu ama bu haliyle hiçbir şey ifade etmiyor.

Peki şu an ne yapıyorum? PC'de GA Community Patch Gold versiyonu ile aylardır PES 2010 oynuyorum. Bir oyunun amacı kişiyi oyunun başında tutmasıdır. PES 2010 ile bu geri geldi. 2009 ve 2008 oyunları rezaletti PES için. Ama PES 2010'da PES 6 tadını kesinlikle aldım. Oyuna girdiğimde 4-5 maç (15'er dakikalık) master lig yapmadan çıkamıyorum. Fifa'da bu imkansız benim için.

Sonuç olarak PES 2010 oynayanlar ve sert şut (ve grafikler.. evet grafikler PES 2010'da fifanın konsol versiyonundan daha iyidir) olmazsa olmaz diyenler hiçbir şey kaçırmıyorlar.

Hehehehe
    Yaw sen cidden çok komiksin be adamım.....

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar 3 seneye yakın kullandım xbox'u ve xbox'taki fifa'ları. Söyleyeceğim odur ki boşuna içiniz gitmesin. Fifa'da şut sistemi hiçbir zaman oturmadı. Hala okkalı füze gibi şutlar hiçbir fifa serisinde yok ne PC'de ne konsolda. Evet atmosferi güzeldir fifa serilerini. animasyonları güzeldir, akıcıdır. Fakat konsoldaki fifada her zaman top, oyuncu, kale boyutları hep orantısız ve gerçek dışı olmuştur, şutlar ise dediğim gibi ağırlık hissi asla vermeyen şutlardır.

Hehehehe
    Yaw sen cidden çok komiksin be adamım.....

Fikirlere saygısız olan bir terbiyesiz olmaktan güzeldir komik olmak.

• videolar süper gerçekten ama bu nextgen gelmeikçe pc versiyonları rezalet olamaya devam edecek,tamamiyle satış stratejisi ile yapılan adımlar bunlar,hala 2006 nın motorunun üzerinden geçirip bize yenisi olarak sunuyorlar,her yılda bir ümit bekliyoruz ama bu dünya kupası oyununun pc ye çıkmaması yeni fifa oyununda pcye gelemeyeceği anlamını taşıyabilir bunu temuuzda göreceğiz gelecek haberler ile..
  • quote:

Avatarına çok güldüğümü belirtmek istiyorum önce.

Sonrasında da şu videoyu göstereyim FIFA ustası hazırlamış.

Şunu izlemek bile FIFA'ya hayran olmak için yeter.

Online goller bunlar.

Tabi bu hareketleri bu derecede yapan kimsenin olmadığını da hatırlatırım, anca bu kafayı yemiş arkadaşımız yapar yani.

Göstermek istediğim oyunun derinliklerinde neler gizli.

sıyırdım iyice.şu hareketleri maç içinde yapmaya çalışıyorum bir türlü bu eleman kadar iyi olmuyor.yoksa,yoksa benden daha mı iyi oynuyor bu adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 19 Nisan 2010; 20:41:18 >

• quote:

Online goller bunlar.

Tabi bu hareketleri bu derecede yapan kimsenin olmadığını da hatırlatırım, anca bu kafayı yemiş arkadaşımız yapar yani.

Ohaa

• quote:

Orijinalden alıntı: pLainLogic

quote:

Online goller bunlar.

Ohaa

Videoya aklım gitti lan. Acaba pc'yi satıp PS3 mü alsam? ^^

• videolar hareketler olağanüstü ama golller çok saçma ve kolay geldi bana.bide arkadaşın dediği gibi uzaktan sert şutlar yoksa bende üzülmem artık fifa çıkmıyor diye.pes 2011 tek umudumuz..
  • İlk başta inanılmaz dumur oldum. Lanet ettim. Eğer FIFA 11 PC ye NEXT GEN çıkarsa PC oyuncusunun yapacağı yorumlar vs. beni çok kıl edecekti

Gerçi değil next gen, Fifa 11 bile çıkamyacak

Bu arada FIFA ONLINE BETA sını oynadım. Harika olmuş. Özellikle top fiziği çok değişmiş. Yeni animasyonlar eklenmiş. Grafikler güzelleşmiş. Çimler düzelmiş. FIFA 09 dan bile daha iyi çimler. Mause kontrolü güzelleştirilmiş. Baya güzel olmuş. PC için çıkan en güzel FIFA olmuş.

Tabii bide oyuncu fiziklerini değiştirip, boyutlandırmaları tekrar yapsalardı baya baya iyi olurdu bu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

evet beyler yeni gördüğüm bi haberi paylaşmak istiyorum fifa yapımcılarından david rutter artık pc yede konsol seviyesinde oyun yapacaklarını açıkladı detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıkla

NİSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN 1 ne kadar bayat bir espiri değilmi

yaptığım şaka gerçek oldu

• quote:

quote:

evet beyler yeni gördüğüm bi haberi paylaşmak istiyorum fifa yapımcılarından david rutter artık pc yede konsol seviyesinde oyun yapacaklarını açıkladı detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıkla

• quote:

quote:

harikasın kanka.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

İlk başta inanılmaz dumur oldum. Lanet ettim. Eğer FIFA 11 PC ye NEXT GEN çıkarsa PC oyuncusunun yapacağı yorumlar vs. beni çok kıl edecekti

Gerçi değil next gen, Fifa 11 bile çıkamyacak

Bu arada FIFA ONLINE BETA sını oynadım. Harika olmuş. Özellikle top fiziği çok değişmiş. Yeni animasyonlar eklenmiş. Grafikler güzelleşmiş. Çimler düzelmiş. FIFA 09 dan bile daha iyi çimler. Mause kontrolü güzelleştirilmiş. Baya güzel olmuş. PC için çıkan en güzel FIFA olmuş.

Tabii bide oyuncu fiziklerini değiştirip, boyutlandırmaları tekrar yapsalardı baya baya iyi olurdu bu oyun

Ters köşe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 19 Temmuz 2010; 17:49:36 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.