Şimdi Ara

FIFA 11 CD KEY Satışlarımız Devam Ediyor! Sürekli Stok Mevcut. 30 TL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 8 aydır sürdürdüğümüz orjinal cd key satışlarımız Fifa 11 cd key satışlarımızla devam ediyor. Şu ana kadar önsipariş veren arkadaşlara cd key leri 30 Eylül'de gönderilmiştir. CD Key lerinizi ödemenizi yaptıktan sonra genelde 10-15 dk içerisinde gönderiyoruz. CD Key leriniz bu şekilde resim olarak gönderilecektir. Tek yapmanız gereken EA Downloader'a cd key inizi girip aktivasyon işlemini tamamlayarak download a başlamak. Eğer oyunu daha önce indirmişseniz direk cd key i de girebilirsiniz.

Garantimiz ve teminatımız daha önce satış yaptığımız tüm arkadaşlarımızdır. En ufak bir problemde değişim ve para iadesi garantisi veriyoruz.

Yorumlarımıza ve referanslarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Fiyat: 30 TL

Ankara'da oturup da yüzyüze alışveriş yapmak isteyen arkadaşlar aşağıda bulunan bayimizden de satın alma işlemini yapabilirler:

Alımlarınızı isterseniz profilimde bulunan sitemden, gittigidiyor dan ya da buradan yapabilirsiniz.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 5 Ocak 2011; 22:30:35 >

• Ekledim adresini alacağım ekim 5inde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3atuhan
    Ekledim adresini alacağım ekim 5inde..

Ok, gorusmek uzere.
  • Games For Windows Keyleri Pes 2011 içinde geçerlimi ? Değilse Pes 2011 varmı fiyatı ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHYSS??

Games For Windows Keyleri Pes 2011 içinde geçerlimi ? Değilse Pes 2011 varmı fiyatı ne kadar ?

Windows Live Universal keyleri malesef yeni çıkan oyunlarda çalışmıyor, Formula 1 de denedik çalışmadı. O yüzden sadece kendi orjnal cd key iyle çalışıyor. PES 2011 den malesef hala haber yok.

Bu arada Fifa 11 CD Key lerimiz 2-3 saat içinde gelecek. Yaklaşık 50 önsiparişimiz var, herkese yetecek kadar alıcaz inşallah.

Saygılarımla.
  • Nazmi beye bize bu kadar ucuz online oyun sunduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum.Çok güvenilir ve ilgili bi arkadaş.Daha önce kendisinden sorunsuz bi şekilde AC2 keyi aldım.Şimdide fifa 11 keyi siparişi verdim.Satışlarının devamını ve güzelliğini diliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Yaklaşık 8 aydır sürdürdüğümüz orjinal cd key satışlarımız Fifa 11 cd key satışlarımızla devam ediyor. Şu ana kadar önsipariş veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. CD Key ler yarın itibariyle dağıtıma başlanacaktır. CD Key leriniz bu şekilde resim olarak gönderilektir. Tek yapmanız gereken EA Downloader'a cd key inizi girip aktivasyon işlemini tamamlayarak download a başlamak. Eğer oyunu daha önce indirmişseniz direk cd key i de girebilirsiniz.

Garantimiz ve teminatımız daha önce satış yaptığımız tüm arkadaşlarımızdır. En ufak bir problemde değişim ve para iadesi garantisi veriyoruz.

Yorumlarımıza ve referanslarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Fiyat: 35 TL

Alımlarınızı isterseniz profilimde bulunan sitemden, gittigidiyor dan ya da buradan yapabilirsiniz.

Saygılarımla.

Dostum, parayi nasil temin ediyorsun bizden?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Dostum, parayi nasil temin ediyorsun bizden?

Ödeme seçeneklerini soruyorsanız, isterseniz paypal, isterseniz atm den, isterseniz havale/eft ya da gittigidiyor daki ilanımızdan ödemenizi yapabilirsiniz. Sitemizden de siparişinizi verebilirisiniz.
  • Şu anda ilk parti geldi ve önsipariş verenlere dağıtıma başlandı. Almak isteyenler benimle irtiabata geçebilirler.
  • naz_eg dostumdan siparişimi vermiştim. Şu an cdkey mail olarak elime geçti aktive ettim problem yok. Teşekkürler naz_eg
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

naz_eg dostumdan siparişimi vermiştim. Şu an cdkey mail olarak elime geçti aktive ettim problem yok. Teşekkürler naz_eg

Ben teşekkür ederim, iyi oyunlar kardeşim. Dünden beri başımın etini yedin ya .
  • söz verdigi gibi bugun key elime gecti aktivasyonu yaptım simdi oyun iniyor. Çok teşekkür ederim.
  • Ben teşekkür ediyorum arkdaşlar. Bu arada EA Downloader dan indirirken English UK i seçerseniz 11 saat beklemek zorunda kalıyorsunuz çünkü Avrupa da çıkmamış daha. O yüzden English US, Spanish i seçin.

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

naz_eg dostumdan siparişimi vermiştim. Şu an cdkey mail olarak elime geçti aktive ettim problem yok. Teşekkürler naz_eg

Ben teşekkür ederim, iyi oyunlar kardeşim. Dünden beri başımın etini yedin ya .

Eee bana bulaştın ne yapayım Keyi alana kadar rahat bırakmam
  • fifa 11 cdkey elime ulaştı ve aktif halede getirdim. İnternet üzerinden sorunsuz key için güvenebilceğimiz bi adres oldu artık cdkeyshere. başka süpelerim vardı ama sonra site yöneticisiyle konuştugumda bu süpelerin yersiz oldugunu gördüm. Teşekkürler böyle bi uygulama yatıgınız için saygılarımla...
  • MUHTESEM bi servis sc 2 cd-key satın aldım 10 dk icinde yolladılar
  • nazmi hocama teşekkür ederim dediği gibi keyim geldi şu an download managerden iniyor sonsuz teşekkürler bu hizmet için tekrardan
  • Ahh Ahh keyi girdim indirmek için seçeneklerden FIFA 11 English UK,French,Germen,Italian sürümü seçtim Oyun Avrupada çıkmadığı için Ea Downloaderde geri sayıma geçti download etmek için 10 saati kaldı Hemen indirmeye başlamak için FIFA Soccer 11 EnglishUS, Spanish Sürümü en üstte onu seçin arkadaşlar. Yok avrupa sürüm indirecekseniz benim seçtiğimi seçin :) Gece 2 de Download başlayacak avrupadada satışa sunulmuş olacak.
  • Söz verdiği gibi gününde teslimatı yaptığı için Nazmi hocama teşekkürler.
  • Ön sipariş veren yarısı yabancı yaklaşık 50 kişiye cd keyleri gönderilmiştir. Stok yenilenmesi sürekli yapılmaktadır. Toplu alımlarda indirimimiz mevcuttur. Bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.