Şimdi Ara

FIFA 10 Ultimate Team Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim az daha makinayı fırlatıp atacaktım :x

Dün US psn den Ultimate Team pack indireyim dedim ücretli olarak indirdim 100 KB lık bişi "Ultimate Team unlocker mı ne yazıyo sonra açtım oyunu Ultimate Team moda girince store ye bağlanıyor.alla dedim ne iş sonra düşündümkü Ultimate Team traili indireyim sonra tekrar unlocker yazanı indireyim onuda yapttım indirdim unst. etti tekrar oyuna girip Ultimate Team e girince yine storeye bağlanıyor.Ultimate Team girip storesinden baktığımda pack ve unlocker seçenekleri inmiş owder mı ne yazı onlar tik halinde seçilmiş herhalde inmiş demek oluyor ama ne yaptım ne ettiysem gece 4 e kadar uğraştım bir türlü Ultimate Team modunu açamadım allah rızası iiçin birisi yardım etsin yoksa ya makinayı yada cd yi parçalıcam.Telefon verirseniz ararımda yardımlarınız bekliyorum...

• Black Tower arkadaşım fifa 10 oyunun bölge kodu kaç eğer oyun bölge kodu 2 ise UK PSN den indirmen lazım US PSN deki olmaz(Bölge 1) oyuna o yüzden tekrar seni store a yönlendiriyor olabilir.eğer bölge kodu ile pack aynı ise ozaman ultimate sekmesinden store gir eğer paketi alımış isen orada sadece 3 seçenek olacak(bronz-gümüş-altın)eğer orada ultimate için kart seçeneği(4. seçenek) var ise ozaman o indirdiğin 100kb yüklenmemiş demektir.ben uk den indirdim dün gayet iyi çalışmakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

Black Tower arkadaşım fifa 10 oyunun bölge kodu kaç eğer oyun bölge kodu 2 ise UK PSN den indirmen lazım US PSN deki olmaz(Bölge 1) oyuna o yüzden tekrar seni store a yönlendiriyor olabilir.eğer bölge kodu ile pack aynı ise ozaman ultimate sekmesinden store gir eğer paketi alımış isen orada sadece 3 seçenek olacak(bronz-gümüş-altın)eğer orada ultimate için kart seçeneği(4. seçenek) var ise ozaman o indirdiğin 100kb yüklenmemiş demektir.ben uk den indirdim dün gayet iyi çalışmakta

Benim oyunların hepsi 2. bölge benim psn adresim us o zaman alacagım eklentileri uk psn denmi almam lazım bu kötü oldu us psn de hem adım güzeldi hemde bir çok kişi ekli bilsem uk adres alırdım

• quote:

Benim oyunların hepsi 2. bölge benim psn adresim us o zaman alacagım eklentileri uk psn denmi almam lazım bu kötü oldu us psn de hem adım güzeldi hemde bir çok kişi ekli bilsem uk adres alırdım

evet ne yazık ki öyle oyunların bölge koduna göre o bölgeye ait PSN den eklentiyi indirmen gerekiyor.
  • black tower kardeşim birde şu aklıma geldi indirdiğin ultimate hangi dilde çünkü psn de birden fazla ultimate download şıkkı var dil seçenğinden dolayı ingilizce indirdiysen fifa 10 nunda menü dili ingilizce olası lazım belkide ona bir bak istersen
  • Peki bu us adresi iptal etme olayı varmı aynı adla ve mail adresiyle uk adresi almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal533

Peki bu us adresi iptal etme olayı varmı aynı adla ve mail adresiyle uk adresi almak için

Evli abim ne yapıyon buralarda ekle beni msne görüşelim blurayps3@msn.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA 16 PRO CLUB (PC ANA KONU)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

Black Tower arkadaşım fifa 10 oyunun bölge kodu kaç eğer oyun bölge kodu 2 ise UK PSN den indirmen lazım US PSN deki olmaz(Bölge 1) oyuna o yüzden tekrar seni store a yönlendiriyor olabilir.eğer bölge kodu ile pack aynı ise ozaman ultimate sekmesinden store gir eğer paketi alımış isen orada sadece 3 seçenek olacak(bronz-gümüş-altın)eğer orada ultimate için kart seçeneği(4. seçenek) var ise ozaman o indirdiğin 100kb yüklenmemiş demektir.ben uk den indirdim dün gayet iyi çalışmakta

uk den nasıl indirdin kartı kabul etmiyo yolunu anlatırmısın yoksa amazondan fifa alacam
  • Black Tower....

Anladığım kadarıyla oyun Region 2. Arkadaşların dediği gibi Sadece Region 2 Playstation Storedan indirdiğin DLCler Region 2 oyunla uyuşur.

Fakat bişey dikkatimi çekti. Nicknamim guzel ve onu bırakıp UK Account almak istemem demissin..
    Soyle bir cozum var bu duruma.
    UK Account alsan ve diyelim Fifa'ya DLCyi ekleyip PS3 e kurduktan sonra eklenti paketini,
    daha sonra tekrar US accountuna donup Fifa'yı ve Ultima Team i US accountun ile oynayabilirsin...

Bendede US account var, Call of Duty 4 u eklenti paketini senin gibi USden almıstım fakat oyun Region 2ydi... Region 2 bi account kurup eklenti paketini tekrar indirmistim, ve o eklenti paketini kurduktan sonra US hesabıma gecip ordan oynamaya devam etmistim.

Umarım yardımcı olur.
    US accountundan vazgecmek zorunda degilsin,
  • teşekkür edeirm arkadşaım ama benim uk hesabım var us yide sırf bu DLC yi indirmek için açtım çünkü UK hesabından Kredi kartı kabul etmiyo US den alabiliyorum Kredi kartı ile.US den aldım ve oyun 2. bölge olduğu için ne us de nede UK hesabında açtı DLC yi UK den nasıl alabilirm onu
  • Sorma azizim
    UK malesef Türk kredi kartı asla kabul etmiyo ( en azından ben duymadım) ... Bi şekilde UK Playstation Store Card alman lazım... veya oyunu satıp Region 1 olarak alıcaksın.
    Onun dısında yapabilcegin bisey yok.
  • www.shopto.net üye ol sonra search kısmına psn card yaz uk olarak 20 gbp ve 50 gbp olarak (gbp=ingiliz sterlini) iki çeşit psn card var
    PlayStation Network Card £50 Instant Code ( PSN )
    PlayStation Network Card £50 ( PSN )
    PlayStation Network Card £20 Instant Code ( PSN )
    PlayStation Network Card £20 (PSN )
    verdiğin sipariş ptt kargo ile 3 iş günü içerisinde yazdığın adrese gelmekte(korkma gerçekten geliyor),peki bu instant code nedir dersen oda kargo olmadan shopto üyeliğine ve mail adresine o psn card ın içinde yazan şifreyi ile sana gönderim yapıyorlar(psn cardı kontör kart gibi düşün üzerinde şifre var)ilk önce kargo yolu ile alışveriş yapman gerekiyor(bunu yapmak zorundasın)Ancak 2.siparişin instant code ile olabilir.UK PSN kaydını aç gelen şifreyi psn store da satın aldığın sekmede psn card şıkkını seçip o şifreyi girmen kolay gelsin......
  • Arkadasım buradaki(Türk) alısveriş sitelerindende store card alabilirsin.Ben aldım 5 dk sonra mail olarak redeem code atıyorlar.
  • benim fifa bölge bles00615 us den aldım eklentiyi napcaz bi türlü çalıştıramıyorum sürekli store e yönlendiriyo

işin garibi demoyu indiriyorum onu bile görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynelkoc -- 21 Mart 2010; 12:43:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doLob

benim fifa bölge bles00615 us den aldım eklentiyi napcaz bi türlü çalıştıramıyorum sürekli store e yönlendiriyo

işin garibi demoyu indiriyorum onu bile görmüyor

Aynı sorunu 2. bölge uc2 harita için yaşadık oyun 2.bölge uk psn kart ile harita alında ama çalışmadı artık ülke ayrımıda var gözüküyor sadece bölge ayrımıda yetmedi sony e seninkide böle bir durum sanırım bles00615 hangi ülke store ise ordan alman lazım evet çüşş dediğini duyabiliyorum ama öle (Bu arada o ülkede store bile olmayabiliyor o kadar saçma yani ) Her oyun böle olmasada bazı oyunlarla bu şekilde karşılaşmaya başladım.

• şimdi biz 5.33$ ı çöpe mi atmış olduk o vakit :)
  • Arkadaşım maalesef aynı mallık bendede oldu
    quote:

Orijinalden alıntı: Black_Tower

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim az daha makinayı fırlatıp atacaktım :x

Dün US psn den Ultimate Team pack indireyim dedim ücretli olarak indirdim 100 KB lık bişi "Ultimate Team unlocker mı ne yazıyo sonra açtım oyunu Ultimate Team moda girince store ye bağlanıyor.alla dedim ne iş sonra düşündümkü Ultimate Team traili indireyim sonra tekrar unlocker yazanı indireyim onuda yapttım indirdim unst. etti tekrar oyuna girip Ultimate Team e girince yine storeye bağlanıyor.Ultimate Team girip storesinden baktığımda pack ve unlocker seçenekleri inmiş owder mı ne yazı onlar tik halinde seçilmiş herhalde inmiş demek oluyor ama ne yaptım ne ettiysem gece 4 e kadar uğraştım bir türlü Ultimate Team modunu açamadım allah rızası iiçin birisi yardım etsin yoksa ya makinayı yada cd yi parçalıcam.Telefon verirseniz ararımda yardımlarınız bekliyorum...

• bu ultimate team eklentisi ne oluyor? görüyoırum bazı yerlerde, birisi açıklayabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

bu ultimate team eklentisi ne oluyor? görüyoırum bazı yerlerde, birisi açıklayabilirmi?

kendi takımını yaratıp online turnuvalra katılıyorsun diye biliyorum. bende almayı dusunuyorum. bunun dısında ne gibi ozellikleri var bilmiyorum.

benim bölge kodu 2 oyunun. o zaman UK almam lazım degil mi arkadaslar? emin olalım da para çöpe gitmesin...
  • artık bölge kodunun yanında ülkelerinde seçenekleri oluyor geçen 2.bölge oyun için uk storeden aldıgı eklentileri çalıştıramadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.