Şimdi Ara

FIFA 10 SERBEST VURUS KALECI KONTROLU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fifa 10 da cok rahat serbest vurustan gol atabiliyorum, ama gelgelelim rakip kullanirken kaleciyle bos koseye hareket etmeyi bilmiyorum. Bilgisi olan varsa ve paylasirsa cok makbul gececek. Saygilar

• aynen bende merak ediyorum
    online oynarken yabancılar kalecilerini
    istedikleri noktaya yönlendiriyorlar
  • Buraya yazan olmasada bugun bunu bulacam, taktim kafaya, ozellikle benim bilader zidane35 ile oynarken hic affetmiyoz serbest vuruslarini, zaten bide oyunda sen istemesende fol yapildiginda cok sinir oluyorum, folu ben yapmadigim halde gol yemek cok koyuyor, ama cozecem bunu
  • Oyunun en nefret ettiğim konusu çok kolay gol atılabiliyor serbest vuruştan. Mesafede farketmiyor üstelik. Valla ben etik olmasada maç çok iddialı duruma gelmişse, defanstan bir elemanı alıp çizginin üstüne koyuyorum. Genelde çıkarıyorum. Umarım WC 2010 da düzelir...
  • bu oyunun can sıkan diğer boyutundan birisi, diğeri ise teke tek pozisyonlarda kalecinin açılıp ampul gibi aşırtma gol yemesiydi, hayır goller şık oluyor ama saçma sapan goller yemek insanın canını sıkıyor.
  • adam tam topa vurduğu anda ben e basıyorum zıplyıyor baraj. ama kaleciyi sağ tarafa veya sol tarafa hareket ettirmeyi bilmiyorum.

birde r2 ve l2 ile barajı sağa sola çekebiliyoruz. ama olabildiğince ben barajı ellemiyorum açıyı daha fena bozuyoruz.

ama gerçekten çok iyi serbest atış atan bir oyuncu ile oynuyorsanız şansınız zayıf. oyunda bir handikap gibi bir şey. bende herşeyi yapmama ragmen gol yiyorum serbest atıştan neyzıkki.
    haa şunuda yedim zıpladım adam direk yerden vurdu. baraşın altından zımba gibi çaktı. :)))))
  • Usta karsi karsiya kaldiginda kalecinin benim kontrolum disinda cikmasindan bende nefret ediyorum ama onun cozumunu buldum, karsi karsiya kaldiginda hemen ucgene 2 kez tikladigin anda kaleci oldugu yerde kaliyor yada geri yerine donuyor, zaten fifa menusunde yaziyor bu, bende gecen gordum, denedim oluyor. Ama serbest vuruslardaki sorunu henuz cozemedim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2012 Serbest Oyuncular
    13 yıl önce açıldı
    1-0 ondeyken forvet cikarmak?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet bu kaleci sorunu fifa var , kolay gol yiyorlar.. Vokiceki arkadaşımın dediği gibi baraj oynatma ile zıplamalarını sağlama dışında kaleciyle ilgili birşey bilmiyorum..

Başıma gelen hatta birkaç kere gelen olay , karşı karşıya kaldığında kalecim açılıyor, adam tam topa vuracak bende o heyecanla adamın vurduğu yere doğru yön verip yada tuşlarından birine basıyordum.. Hepsinde kalecim aynı yöne yatıp kurtardı.. Şansa mı oldu yoksa böyle birşey varmı bilmiyorum

• Freekick'lerde kaleciyi kontrol etme şansınız yok,

Online'da nasıl kalecinin yer tuttuğuna gelince, kaleci baraja göre pozisyon alıyor mesala ceza sahası çizgisinin sol köşesinde freekick olduğunu düşünelim barajı iyice sağa çekerseniz kaleci adamın atmak isteyeceği sol köşeyi kapatacaktır. bu şekilde gol yemekten kurtulabilirsiniz ama adam ustaysa uzak köşeye atar yada yerden sert kalecinin üzerine vurursa saçmalayıp basit bir golde yiyebilirsniz

Benim tavsiyem adam atşı kullanmadan direğin dibine adam koymanız olacaktır %90 yemessiniz adamın yerini doğru belirlerseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 19 Nisan 2010; 14:30:15 >
  • Zaten direk dibine adam koymaktan baska bisey yapamiyoruz, bazende oyuncu secemiyoruz, daha dogrusu secinceye kadar adam cakiyor golu. Ama videoyu izlerseniz Fifa 08 de R3 bastiginizda, yani sag analoga bastiginizda kaleci kontrolu bize geciyor. Aksam deneyecem, ama mutlaka bi yolu olmali..

http://www.youtube.com/watch?v=oFnkVGZr55E
  • Sanki banada bir yolu varmış gibi geliyor,çünkü bende birkaç kere onlineda oynarken rastladım adam barajı kıpırdatmadığı halde kalecinin yerini değiştiriyordu.
  • FIFA10'Da kaleci barajın açıkta bıraktığı kısımda kalıyor... tuşlarıyla barajı yönlendirirseniz kaleci de boş tarafa geçiyor.. ama doğrudan kaleciyi kontrol edebilsek hiçte fena olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri35

Usta karsi karsiya kaldiginda kalecinin benim kontrolum disinda cikmasindan bende nefret ediyorum ama onun cozumunu buldum, karsi karsiya kaldiginda hemen ucgene 2 kez tikladigin anda kaleci oldugu yerde kaliyor yada geri yerine donuyor, zaten fifa menusunde yaziyor bu, bende gecen gordum, denedim oluyor. Ama serbest vuruslardaki sorunu henuz cozemedim..

bu doğruysa gerçekten çok güzel bir şey. bu gün bende deneyeceğim. kaleciyle karşı karşıya kalınca adam kaleci otomatik olarak direk açılıyor sonrada aşırtma golü yiyor bundan nefret ediyordum ama inşallah bu 2 sefer basma olayı işe yarıyordur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.