Bildirim
Fifa 10 ile nba 2k10 un devri bitti mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
geçti. -
quote:
Orijinalden alıntı: starks
geçti.
eskisi gibi oynayan yok mu bu oyunları ? -
@sasa_iliç
Fifa 10 hala oynanıyor olabilir keza Fifa 11'de kopya oynayanlar için multi tarih oldu biliyorsun.
Ayrıca multisi olan hiç bir oyunun kolay kolay modası geçmez Xbox 360' da. Geçen ay Red Faction oynadım, her açışımda saniyesinde 8-10 oyun ve her oyunda sürüyle oyuncu buldu. Dünde 4 kişi Borderlands oynadım rahat 30 oyunda onda bulmuştur. -
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
@sasa_iliç
Fifa 10 hala oynanıyor olabilir keza Fifa 11'de kopya oynayanlar için multi tarih oldu biliyorsun.
Ayrıca multisi olan hiç bir oyunun kolay kolay modası geçmez Xbox 360' da. Geçen ay Red Faction oynadım, her açışımda saniyesinde 8-10 oyun ve her oyunda sürüyle oyuncu buldu. Dünde 4 kişi Borderlands oynadım rahat 30 oyunda onda bulmuştur.
zaten orjinal alacağım o bakımdan sorun yok da fifa 11 de baya pahalı bence ilerde düşer fiyatı diye düşünüyorum o zamana kadar idare edeyim diyorum nba 2k10 ve fifa 10 ile. oyuncu sıkıntısı olmasın da pek sorun olmaz alınca sıkıntı yaratırsa kötü olur ama. grafik oynanış nasıl peki world cup 10 a göre ? nba i de merak ediyorum oynanış grafik olarak?
-
İkiside alanında en iyi oyunlar. Sonuçta her sene çıkan devam oyunlarının bir öncekinin üzerine çok fazla şey kattığı söylenemez. Ama bu sene Fifa 11 tadından yenmez olmuş. Pes' de ona keza, yorumlara bakılırsa Fifa kadar olamasada 2008 den 2010' a kadar faci eski oyunlardan çok farklı. -
quote:
İkiside alanında en iyi oyunlar. Sonuçta her sene çıkan devam oyunlarının bir öncekinin üzerine çok fazla şey kattığı söylenemez. Ama bu sene Fifa 11 tadından yenmez olmuş. Pes' de ona keza, yorumlara bakılırsa Fifa kadar olamasada 2008 den 2010' a kadar faci eski oyunlardan çok farklı.
söylediklerin yanlış. belli ki nba 2k11 i hiç oynamamışsın. IGN oyunu yapılmış EN İYİ spor oyunu seçti ve 9.5 verdi. -
bence beklemelisin,çok acilse bi FİFA 10 alıp bir kaç hafta idare edebilirsin,sonuçta 11i görmediysen aralarındaki farkı bilmediğin için sorun yok
bir ay sonra fiyatları en az 15 20 tl düşer,özellikle spor oyunların fiyatı çabuk düşüyor,+ olarak ikinci elden temin etmekte fayda var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus
bence beklemelisin,çok acilse bi FİFA 10 alıp bir kaç hafta idare edebilirsin,sonuçta 11i görmediysen aralarındaki farkı bilmediğin için sorun yok
bir ay sonra fiyatları en az 15 20 tl düşer,özellikle spor oyunların fiyatı çabuk düşüyor,+ olarak ikinci elden temin etmekte fayda var.
acil görünüyor konsol birkaç güne gelecek oyunsuz ne yapayımilerde satmaya kalksam aldığım fiyattan satabilir miyim acaba bu oyunları?
quote:
Orijinalden alıntı: starks
quote:
İkiside alanında en iyi oyunlar. Sonuçta her sene çıkan devam oyunlarının bir öncekinin üzerine çok fazla şey kattığı söylenemez. Ama bu sene Fifa 11 tadından yenmez olmuş. Pes' de ona keza, yorumlara bakılırsa Fifa kadar olamasada 2008 den 2010' a kadar faci eski oyunlardan çok farklı.
söylediklerin yanlış. belli ki nba 2k11 i hiç oynamamışsın. IGN oyunu yapılmış EN İYİ spor oyunu seçti ve 9.5 verdi.
hiç basket oyunu oynamadım konsolda. grafikleri oynanışı güzel olsun da 2k10 olsun 11 i sonra alırız ilerde zaten.
-
nba 2k10 7 puan almış gamespottan fifa 10 9 almış o iyi gibi görünüyor.
-
forumun 2.el bölümüne bak istersen,bi ara bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam 30 tl ye satılıyordu FİFA 10,zaten oyunların minimum ederi de o civarda yani ama spor oyunların yenisi gelince eskisine kimse bakmaz genelde,fiyatı çok iyi olmadığı sürece tabiki,30a alırsın bir ay içinde 25den rahat satarsın diye düşünüyorum,ama 2 ay sonrasını bilemem yani bir an önce geri satman gerekecektir.
ayrıca bu sitelerin puanlamasına bakma,özellikle gamespot berbat bir sitedir,kendileri Bayonetta gibi bir oyuna 9.0 verirken ,Castlevania ya 7.5 verdiler!Castlevanianın müziklerine bile laf ettiler daha ne beklenir ki bu siteden...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 5 Ekim 2010; 14:38:01 > -
2k11 de Jordan var ben bugüne kadar oynadıgım hiç bir nba serisinde bu kadar zevk almamıştım.12 de jordan olmasın yada başka bir aksiyon onu almam :) o yüzden 2k10 devri kapandı
Fifada bence 11 şuana kadar çıkmış en iyi futbol oyunu o yüzden fifa 10 devride kapandı
yani tam sezonlar başladı sen geçen sezona başlıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 5 Ekim 2010; 15:05:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus
forumun 2.el bölümüne bak istersen,bi ara bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam 30 tl ye satılıyordu FİFA 10,zaten oyunların minimum ederi de o civarda yani ama spor oyunların yenisi gelince eskisine kimse bakmaz genelde,fiyatı çok iyi olmadığı sürece tabiki,30a alırsın bir ay içinde 25den rahat satarsın diye düşünüyorum,ama 2 ay sonrasını bilemem yani bir an önce geri satman gerekecektir.
ayrıca bu sitelerin puanlamasına bakma,özellikle gamespot berbat bir sitedir,kendileri Bayonetta gibi bir oyuna 9.0 verirken ,Castlevania ya 7.5 verdiler!Castlevanianın müziklerine bile laf ettiler daha ne beklenir ki bu siteden...
yorumunuz için teşekkürler önce 10 u alıp biraz idare edip sonradan onu elden çıkarmak gerekiyor 1 i de fiyatı düşünce alırız inşallah. nba 2k11 i de öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: dayyahi
2k11 de Jordan var ben bugüne kadar oynadıgım hiç bir nba serisinde bu kadar zevk almamıştım.12 de jordan olmasın yada başka bir aksiyon onu almam :) o yüzden 2k10 devri kapandı
Fifada bence 11 şuana kadar çıkmış en iyi futbol oyunu o yüzden fifa 10 devride kapandı
biraz geriden geliriz ne olcak ki
-
quote:
12 de jordan var.greatest players diye bir mod var hatta efsane oyuncularla oynuyosun baya harikaydı 11 i sevdiysen 12 ye taparsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Jokerguy
quote:
12 de jordan var.greatest players diye bir mod var hatta efsane oyuncularla oynuyosun baya harikaydı 11 i sevdiysen 12 ye taparsın
TEşekkürler bilgi için.Yalnız ben msjı 5 Ekim 2010; 15:04:06 da atmışım :D
şuan 2012 oynuyorum bende :D
-
haha pardon ya ben yeni konu zannettim tarihe bakmadım hiç valla afedersin :D -
ve bütün mesajlar 2010 da atılmış bu niye üstlere gelmiş ki konu ondan yeni konu zannettim :D -
İyi hort hemde farkına varmadan. -
Vay be zamanında tozu dumana katmıştım buraların.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X