Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.108
Cevap
2
Favori
321.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: zeynelkoc

quote:

Orijinalden alıntı: Ewren

hoop arkadaslar nerelerdesiniz? :)

zeynel neden uzaklastırdılar seni hayrola?

futbol forumunda adamın teki kendi mesajından alıntı yapıp kendini yalanlamış

bende şizofrene bak yazdım diye uzaklaştırmışlar

o da güzelmiş.....

• FIFA 10'un pabucu dama atıldı herhalde. Ben de ilk fırsatta FIFA online'a takılırdım artık MW2 multiplayerdayım vakit buldukça. Sıra World Cup'ta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Hocam ne yaparsa yapsın yenik sayılıyor ben bunu kontrol etmek için adam kaçtkıtan sonra streak sayıma bakıyorum oradan anlıyorum oyun sonunda kaçanlar bence ea football world sayfasında yenik skorlarını gostermemek için kaçıyorlar. Birde hafta sonu şöyle bir şeye denk geldim

Gene ranked oynuyorum adam Real ben Chelsea 10. dk 1-0 öne geçtim 14.dk adam 1-1 yaptı gol sevinci geçti tam santra ekranında şu hatayı verdi "CONNECTIONS HAS LOST" bu kadar sonra streak'a baktım beni yenik saymış o adam bir hile yapıyodu bence golü atar atmaz bu hatayı verdi koptu

Gökhan, bu dediğin olay bana dün tam 3 kere oldu ve skorlara bak,3-1,5-2 önde olduğum 2 maç ve 1-4 mağlup iken 10 kişi kalıp 4-4'e getirdiğim maçta sadece "CONNECTIONS HAS LOST" çıktı ve bana mağlubiyet yazıldı. Daha evvelde olmuştu 1-2 kere ancak ilk defa bir akşamda bu kadar olunca oha dedim. Belli bir seviyeyi geçince millet çakallaşıyormu nedir?Kabullenemiyorlar yenilgiyi hemen bu tarz işlere giriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Hocam ne yaparsa yapsın yenik sayılıyor ben bunu kontrol etmek için adam kaçtkıtan sonra streak sayıma bakıyorum oradan anlıyorum oyun sonunda kaçanlar bence ea football world sayfasında yenik skorlarını gostermemek için kaçıyorlar. Birde hafta sonu şöyle bir şeye denk geldim

Gene ranked oynuyorum adam Real ben Chelsea 10. dk 1-0 öne geçtim 14.dk adam 1-1 yaptı gol sevinci geçti tam santra ekranında şu hatayı verdi "CONNECTIONS HAS LOST" bu kadar sonra streak'a baktım beni yenik saymış o adam bir hile yapıyodu bence golü atar atmaz bu hatayı verdi koptu

Gökhan, bu dediğin olay bana dün tam 3 kere oldu ve skorlara bak,3-1,5-2 önde olduğum 2 maç ve 1-4 mağlup iken 10 kişi kalıp 4-4'e getirdiğim maçta sadece "CONNECTIONS HAS LOST" çıktı ve bana mağlubiyet yazıldı. Daha evvelde olmuştu 1-2 kere ancak ilk defa bir akşamda bu kadar olunca oha dedim. Belli bir seviyeyi geçince millet çakallaşıyormu nedir?Kabullenemiyorlar yenilgiyi hemen bu tarz işlere giriyorlar.

1-4.den maçı 4-4.e getirmek kolay değil, bluetooth kulaklığın varsa seni ekliyim psn.de bana biraz ders ver, defans özürlüyüm ben çünkü, gerçi hücum da yapamıyoruz

• Online da son zamanlarda sürekli yenilmeye başladım N gibi taktikler önerebilirsiniz pres ve hucüma çıkma konusunda .Ben ne zaman topu alsam adam 5 saniye sürmeden topu alıyor, paslarda araya giriyor. Bunu nasıl yapabilirim? Kısacası taktiklerinizi anlatırsanız yardımı dokunacağını düşünüyorum benim gibi onlineda iyi oynayamayan oyuncular için.
    mutlaka konuşulmuştur burda,TSL de ben 33 maç yaparken rakiplerim 35 maç yapıyor,her sezon böyle yapılan maç sayısında farklar var,bunun açıklaması nedir

Orijinalden alıntı: Lostfan

Online da son zamanlarda sürekli yenilmeye başladım N gibi taktikler önerebilirsiniz pres ve hucüma çıkma konusunda .Ben ne zaman topu alsam adam 5 saniye sürmeden topu alıyor, paslarda araya giriyor. Bunu nasıl yapabilirim? Kısacası taktiklerinizi anlatırsanız yardımı dokunacağını düşünüyorum benim gibi onlineda iyi oynayamayan oyuncular için.

Aslında ben de çok iyi değilim 19 levelim onlineda.Hücuma çıkarken sprint kullanmamaya özen gösterin.Mümkünse kullanmasını iyi biliyorsanız skilled dribling yapın.Boş alanlarda kullanın koşmayı.Savunma yaparken ise kendi kullandığınız oyuncunuz ile alan savunması yapınile ya basarakta ikinci adamı rakibe gönderin.Rakip karşıdan geliyor ve teke tek gibi iseniz üzerine gitmeyin onun gelmesini bekleyin.İster ayağına kayın ister vetuşuna basın yaklaşınca.Benim sık kullandığım bilgiler bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir.Sürçü lisan olduysa affola.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßurak34tr

quote:

Online da son zamanlarda sürekli yenilmeye başladım N gibi taktikler önerebilirsiniz pres ve hucüma çıkma konusunda .Ben ne zaman topu alsam adam 5 saniye sürmeden topu alıyor, paslarda araya giriyor. Bunu nasıl yapabilirim? Kısacası taktiklerinizi anlatırsanız yardımı dokunacağını düşünüyorum benim gibi onlineda iyi oynayamayan oyuncular için.

Aslında ben de çok iyi değilim 19 levelim onlineda.Hücuma çıkarken sprint kullanmamaya özen gösterin.Mümkünse kullanmasını iyi biliyorsanız skilled dribling yapın.Boş alanlarda kullanın koşmayı.Savunma yaparken ise kendi kullandığınız oyuncunuz ile alan savunması yapınile ya basarakta ikinci adamı rakibe gönderin.Rakip karşıdan geliyor ve teke tek gibi iseniz üzerine gitmeyin onun gelmesini bekleyin.İster ayağına kayın ister vetuşuna basın yaklaşınca.Benim sık kullandığım bilgiler bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir.Sürçü lisan olduysa affola.

Teşekkür ederim.Bişey sorcam Skill hareketlerini yaptığımız tuş değil mi?

• Evet skill hareketlerini yaptığımız tuş.Skilled driblingi diyorsan vetuşlarına aynı anda basıcaksın.

Benim Skill 27 Puan 2600 küsür. rakibimin Skill 25 puanı 5500 küsür.

Sistem neye göre veriyor bu rakipleri anlamıyorum ki... Biraz insaf diyorum yani...

Bu arada halen PODCAST dinleyemiyorum... nedininide çözemedim gitti...

• Herkesemi bi haller oldu arkadaş

Bende şu 1 haftadır acayip yenilmeye başladım 4000 küsürden 3400'e kadar düştüm dün biraz toparladım 3600 yaptım,

Hakkaten rakip verirken saçmalamaya başladı 4000 den aşağı rakip gelmiyor, Wc çıkıyor diye adamı oyundan soğutmayamı çalışıyorlar ne?

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

yahu bu manager mod da nasıl büyük bir mantık hatası var çözemedim
    mutlaka konuşulmuştur burda,TSL de ben 33 maç yaparken rakiplerim 35 maç yapıyor,her sezon böyle yapılan maç sayısında farklar var,bunun açıklaması nedir

bana da oldu öyle
    fb ile 33 maç yapmıştım
    gs 35 yapmıştı ve 3 puan farkla şampiyon oldu

o günden beri manager mode oynamıyorum
    online oyna daha zevkli

• Aynısı bana da oldu
    quote:

Orijinalden alıntı: .:KeÇi:.

quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

yahu bu manager mod da nasıl büyük bir mantık hatası var çözemedim

bana da oldu öyle
    fb ile 33 maç yapmıştım
    gs 35 yapmıştı ve 3 puan farkla şampiyon oldu

o günden beri manager mode oynamıyorum
    online oyna daha zevkli
    KİLLZONE 3
    Medal Of Honor
    FİFA 11
    Modern Warfare 2

• arkadaslar bu podcast olayı nedir? ayarlarında varya on/off yapabiliyorsunuz.....
  • Lütfen birisi pres yapma ve defans yapma olayını detaylıca anlatabilir mi? Sinirlerim bozuldu gelen geçen yeniyor önceden rahat herkesi yeniyordum. Dün 3-0 öndeyim adam 4-3 yaptı biraz önce 2-0 öndeyim adam 3-2 yaptı çıldırmak üzereyim online yüzünden

Lütfen birisi pres yapma ve defans yapma olayını detaylıca anlatabilir mi? Sinirlerim bozuldu gelen geçen yeniyor önceden rahat herkesi yeniyordum. Dün 3-0 öndeyim adam 4-3 yaptı biraz önce 2-0 öndeyim adam 3-2 yaptı çıldırmak üzereyim online yüzünden

Sen gene 2-3 tane atıyosun biz onu da atamıyoruz artık, boş alan bulamıyoruz, rakip defansta sürekli kayboluyoruz, anlamıyorum arkadaş, biz rakibe tarla gibi alan bırakıyoruz, bize gelince adım atacak yer yok, insanı oyundan soğutuyorlar ya

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

quote:

Lütfen birisi pres yapma ve defans yapma olayını detaylıca anlatabilir mi? Sinirlerim bozuldu gelen geçen yeniyor önceden rahat herkesi yeniyordum. Dün 3-0 öndeyim adam 4-3 yaptı biraz önce 2-0 öndeyim adam 3-2 yaptı çıldırmak üzereyim online yüzünden

Sen gene 2-3 tane atıyosun biz onu da atamıyoruz artık, boş alan bulamıyoruz, rakip defansta sürekli kayboluyoruz, anlamıyorum arkadaş, biz rakibe tarla gibi alan bırakıyoruz, bize gelince adım atacak yer yok, insanı oyundan soğutuyorlar ya

çok iyi bir oyuncu değilim ancak gözlemlerimi aktarmak isterim yinede, acemiyken yapılan en büyük hata sürkeli sprint kullanılması, top size geçtiği anda sprinte basarsanız hiç bir hareket alanı bulamadan rakiple ya çarpışıyorsunuz ya ağanıza hamle yapıyor. Önlemenin yolları ise dar alanlarda ve rakibin yakın olduğu durumlarda ile dribling durumuna geçmek,oyuncunun topu daha yakın ve kararlı kullandığını göreceksiniz, aynı zamanda karşınızdaki oyuncu çok yakın değilse, zaten basılı olduğu için sağ analogla bir kaç güzel skill yaparakda rakibi geçebilirsiniz.defansta ise arkadaşların dediği gibi defans oyunculuları ile çok fazla top sürüp defansı ileri çıkarırsanız kaptırdığınız anda 2-3 rakip oyuncu hızla kalenize hucum ediyor ve becerikli bir rakipse sonuç büyük ölçüde gol. Yine ikincil presi yani ile presi kullanmak ve rakip oyuncu size yakın ve sizi geçme gibi bir durumda ise + ile oyuncuyu yakın markaja alabilirsiniz.. ama sanırım zamanda başka bir çözümü yok oyunu öğrenmenin.

• arkadaşlar virtual pro'yu tamamlayan oldu mu? çok zora benziyor

katip81@ bir ara oynayalım seninle. oynamadık bayagidir. ama ranked oynayalım.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.