Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.108
Cevap
2
Favori
321.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: pascal533

quote:

Orijinalden alıntı: bbuugg

ahh su adamlarin tipi pesteki gibi olsa pesten kesinlikle daha iyii diyeceğim ama birde pesteki sahalar daha buyuk bence buyuk olmasi daha iyi .fifa 10da 9 a gore daha geniş alan yapmişlar .+ bi gelişme. seneye bakalim nasi olacak..

Bu isteklerini fazlası world cup 2010 var onu bekle hepsini aşmış bir oyun geliyor.

wolrd cup değilde fifa 11de bekliiyorum ben

ll Samsung LED TV 6000 Series, Samsung 32B530 Full HD TV ,Philips Realtek 5+1 HD Audio , Sony Playstation 3 PAL 40 GB , Sony PSP ll
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Beyler bana yardım edin !!!

11 Levelim. Önceden oynamaya pek vakit bulamazdım FIFA 10 u... 10 level oldum işte ara sıra oynaya oynaya... Şubat ayının ortasında 10 level oldum. Mart ayındada 2-3 kere oynadım 11 oldum. Son 2 haftadır aralıksız oynuyorum. Son 35 maçtır 11 Levelim. 12 levele merdiveni bir kere dayadım ondan sonra yine 3 kere yenilerek 11 in başına geldim.

Defans yapmayı bilmeyenler hariç kimseyi yenemiyorum. Genelde aldığım takımlar

Man.u, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Bayern Munih... Sık aldığım takımlar bunlar. Real veya Barça alan birini gördüğüm zaman çıkıp başka oyuncu arıyorum. Hep Head to Head Match yapıyorum ranked olarak. (Real Madrid aldım 2-3 kere ama belki kazanırım diye, aynı nedenden 2-3 kere Barcelona'yıda aldım.) , ,

Yok işte olmuyor. Belki ayalarımda sorun vardır diye şutu Semi den Manual'e aldım bugün. Pek zorlanmadım. Pas semi, orta semi... Diğerleri Asisted...

5 levelken Inter'i alıp 10 levele kadar aralıksız yenmiştim herkesi... Ama şimdi yapamam istesemde... 11 levellik adamlarla oynuyoruz...

30 Wins, 5 draws, 25 Loose'tu istatistiklerim. Şimdi 39 wins, 9 draws, 62 Loose..

-Bir kaç sorum var. Maç bitince çıkan Level çubuğu hep bize mi ait oluyor? Yoksa sadece berabere kalınca veya kazanınca mı bizim çubuğumuzu gösteriyor?

-Maç bittikten sonra eğer yenilirsek 1000 puan civarı düşüyor kırmızı ok ile. O levelden doğrudan düşen puan mı yoksa alttaki Skill point, Final score point filan onların toplamımı ranka geçiyor?

Bana 3 tane takım önerin lütfen taktikleriyle beraber ... (Hiç taktik yapmadan maça giriyorum) Bide atak yaparken nasıl şutlar kullanabilirim? Kaleciyle karşı karşıyayken doğru zamanlamada yaparsan aşırtıp gol atabiliyorum, aynısı kaleci açılmışkende geçerli..

Kaleci üstüme yürümüyorsa yandan filan atmaya çalışıyorum olmuyor çoğu zaman. +(Şut) kombinasyonuyla yapmaya çalışıyorum ama kaleci kurtarıyor... Ne yapmalı... Misal uzak şutlarda ne yapmalı? Lampard, Gerard, Rooney bile uzaktan gol atamıyor çoğu zaman.

Pratice match yaparkende deniyorum yok olmuyor direkten 2-3 cm yukardan gidiyor top illeki. ile topu ayağımıza yakın tutup şut çekersek sert gider diye duymuştum Miex'ten ama oda dengesiz şut oluyor...

Okuyup cevaplayacaklara, yardım edeceklere teşekkürler şimdiden.

ayni sorun bendede 2 gundur sinirden oynamiyorum oyunu... hep yeniliyorum atak yapamiyorum

Kardeş biz işi biraz daha ciddiye alsak ruh hastası olacaz, o yüzden iki üç maç yenilince bırakıyorum, ben de gelene geçene yeniliyorum, oyunda hala defans yapmayı öğrenemedik, hangi tuşa basıyolar napıyolar bilmiyorum herkes bana defans yapıyor, biz bi pozisyon bulamıyoruz rakip bizim kaleciyle karşı karşıya kalmaktan bıkıyor,

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Beyler bana yardım edin !!!

11 Levelim. Önceden oynamaya pek vakit bulamazdım FIFA 10 u... 10 level oldum işte ara sıra oynaya oynaya... Şubat ayının ortasında 10 level oldum. Mart ayındada 2-3 kere oynadım 11 oldum. Son 2 haftadır aralıksız oynuyorum. Son 35 maçtır 11 Levelim. 12 levele merdiveni bir kere dayadım ondan sonra yine 3 kere yenilerek 11 in başına geldim.

Defans yapmayı bilmeyenler hariç kimseyi yenemiyorum. Genelde aldığım takımlar

Man.u, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Bayern Munih... Sık aldığım takımlar bunlar. Real veya Barça alan birini gördüğüm zaman çıkıp başka oyuncu arıyorum. Hep Head to Head Match yapıyorum ranked olarak. (Real Madrid aldım 2-3 kere ama belki kazanırım diye, aynı nedenden 2-3 kere Barcelona'yıda aldım.) , ,

Yok işte olmuyor. Belki ayalarımda sorun vardır diye şutu Semi den Manual'e aldım bugün. Pek zorlanmadım. Pas semi, orta semi... Diğerleri Asisted...

5 levelken Inter'i alıp 10 levele kadar aralıksız yenmiştim herkesi... Ama şimdi yapamam istesemde... 11 levellik adamlarla oynuyoruz...

30 Wins, 5 draws, 25 Loose'tu istatistiklerim. Şimdi 39 wins, 9 draws, 62 Loose..

-Bir kaç sorum var. Maç bitince çıkan Level çubuğu hep bize mi ait oluyor? Yoksa sadece berabere kalınca veya kazanınca mı bizim çubuğumuzu gösteriyor?

-Maç bittikten sonra eğer yenilirsek 1000 puan civarı düşüyor kırmızı ok ile. O levelden doğrudan düşen puan mı yoksa alttaki Skill point, Final score point filan onların toplamımı ranka geçiyor?

Bana 3 tane takım önerin lütfen taktikleriyle beraber ... (Hiç taktik yapmadan maça giriyorum) Bide atak yaparken nasıl şutlar kullanabilirim? Kaleciyle karşı karşıyayken doğru zamanlamada yaparsan aşırtıp gol atabiliyorum, aynısı kaleci açılmışkende geçerli..

Kaleci üstüme yürümüyorsa yandan filan atmaya çalışıyorum olmuyor çoğu zaman. +(Şut) kombinasyonuyla yapmaya çalışıyorum ama kaleci kurtarıyor... Ne yapmalı... Misal uzak şutlarda ne yapmalı? Lampard, Gerard, Rooney bile uzaktan gol atamıyor çoğu zaman.

Pratice match yaparkende deniyorum yok olmuyor direkten 2-3 cm yukardan gidiyor top illeki. ile topu ayağımıza yakın tutup şut çekersek sert gider diye duymuştum Miex'ten ama oda dengesiz şut oluyor...

Okuyup cevaplayacaklara, yardım edeceklere teşekkürler şimdiden.

ayni sorun bendede 2 gundur sinirden oynamiyorum oyunu... hep yeniliyorum atak yapamiyorum

Kardeş biz işi biraz daha ciddiye alsak ruh hastası olacaz, o yüzden iki üç maç yenilince bırakıyorum, ben de gelene geçene yeniliyorum, oyunda hala defans yapmayı öğrenemedik, hangi tuşa basıyolar napıyolar bilmiyorum herkes bana defans yapıyor, biz bi pozisyon bulamıyoruz rakip bizim kaleciyle karşı karşıya kalmaktan bıkıyor,

Aynen ya 30 maçtır sadece 2 maçı felan yendim ilk başlarda geleni geçeni eziyodum şimdi gelen geçen beni eziyo Çok sinirleniyorum ya her fifa oynayışımda sinirleniyorum oyundan soğudum her oynadıgım adam beni yeniyo ..Adam bi ara pası atıyo bizim defans hep ilerde kalıyo anlamıyorum, adam bana şut bile zar zor çektiriyo..adam bi atak yapıyo hemen gol atıyo her yaptıgı atak gol oluyo ve her attıgı pas kaleciyle karşı karşıya kalıyo bu beni çok sinirlendiriyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

Aynen ya 30 maçtır sadece 2 maçı felan yendim ilk başlarda geleni geçeni eziyodum şimdi gelen geçen beni eziyo Çok sinirleniyorum ya her fifa oynayışımda sinirleniyorum oyundan soğudum her oynadıgım adam beni yeniyo ..Adam bi ara pası atıyo bizim defans hep ilerde kalıyo anlamıyorum, adam bana şut bile zar zor çektiriyo..adam bi atak yapıyo hemen gol atıyo her yaptıgı atak gol oluyo ve her attıgı pas kaleciyle karşı karşıya kalıyo bu beni çok sinirlendiriyor..

İşte ben de onu diyorum, ben atağa kalktığımda değil kaleciyle karşı karşıya kalmayı, pas atcak yer bulamıyorum, adam çakılmış defansta bekliyor, ben de öyle defans yapayım diyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama benim defans kale önünü boşaltıp ileri gidiyo

Bence bu işin püf noktası oku doğru adama zamanında getirmekte, bi de rakibin oku hangi adama getirdiğini görebilseydik o zaman daha kolay olurdu, adam kalabalığından çekiniyoz, oysa o kadar adamın birisini kontrol ediyo sonuçta.

• arkadaslar manager modda sadece transfer lıstesındekı adamlara mı teklıf yapabılıyoruz..ıstedıgımız bı oyuncuya teklıf yapamıyormuyuz

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: gduman
    arkadaşlar o değilde hepimiz fifa aşırtma atmayı biliyoruz burda bi sıkıntı yok ama birde aşırtmadan farklı olarak topun dibine girip ayaklarının üzeri ile kaldırıyor bazı rakipler bu nasıl yapılıyor bilen var mı ??

Ceza sahası içinde L2 ye basılı tutup kareye bir kez bas. Arenada rahatça yapıp görebilirsin

• quote:

hocam denedim ancak L2 ile olmadı... bende tuşlar değişik sanırım o sebeple.. orjinal dizilişte L2 hangi işe yarıyor onu söylerseniz bendeki karşılıgını bulup bir de öyle deneyeyim

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

arkadaşlar o değilde hepimiz fifa aşırtma atmayı biliyoruz burda bi sıkıntı yok ama birde aşırtmadan farklı olarak topun dibine girip ayaklarının üzeri ile kaldırıyor bazı rakipler bu nasıl yapılıyor bilen var mı ??

Ceza sahası içinde L2 ye basılı tutup kareye bir kez bas. Arenada rahatça yapıp görebilirsin

Freestyle hareketleri yapmak için basılı tuttuğun tuşa gene basılı tutup sadece sadece kareye basıcaksın yani sende orta açma tuşu hangisiyse ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 13 Nisan 2010; 1:41:34 >

• Fifada tat tuz kalmadı arkadaş, bu kaçanlar beni bıktırdı ya, dün ranked'da 10 maç felan yaptım 8 i kaçtı iki maçı tamamlayabildim

adam ilk golü atıyor duyamıyorum işareti yapıyor sonra başlıyorum 5-1 iken kaçıyor, bunuda yapan bi Türk @ker1m83 nickli birisiydi mesaj attım ayıp kardeş diye dönmedi

Sonra rakip ispanya 1-0 öne geçiyorum 1-1 yaptı sonra iki tane daha attım 3-1 adam mesaj atıyor "youre very lucky, loser" kaçyor şizofrenmidir nedir hem kaçıyor hemde loser diyor. ve dahası

Kesinlikle Fifanın buna önlem alması lazım kaçan adamlar yarım saat sistem tarafından engellensin belirli bir DNF yüzdesine ulaşan ranked sisteme giremesin, 7-0 yenildiğimi biliyorum kaçmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 13 Nisan 2010; 8:45:22 >

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Fifada tat tuz kalmadı arkadaş, bu kaçanlar beni bıktırdı ya, dün ranked'da 10 maç felan yaptım 8 i kaçtı iki maçı tamamlayabildim

adam ilk golü atıyor duyamıyorum işareti yapıyor sonra başlıyorum 5-1 iken kaçıyor, bunuda yapan bi Türk @ker1m83 nickli birisiydi mesaj attım ayıp kardeş diye dönmedi

Sonra rakip ispanya 1-0 öne geçiyorum 1-1 yaptı sonra iki tane daha attım 3-1 adam mesaj atıyor "youre very lucky, loser" kaçyor şizofrenmidir nedir hem kaçıyor hemde loser diyor. ve dahası

Kesinlikle Fifanın buna önlem alması lazım kaçan adamlar yarım saat sistem tarafından engellensin belirli bir DNF yüzdesine ulaşan ranked sisteme giremesin, 7-0 yenildiğimi biliyorum kaçmadım

birde soyle tipler var. 3-0 öndesin diyelim. adam kendi kalesine gol atmaya baslıyor. 90. dakikaya kadar gol atıyor kendi kalesine. 22-0 falan oluyor mac. sonra 90. dakika da oyundan cikiyor.

oyundan cıktıktan sonra eleman puan kaybetmiyor mu acaba? ya da hanesine 1 yenilgi yazılmıyor mu?

• dün 21 maç yaptım ve 21 galibiyet aldım nerdeyse 15 tanesi kaçtı..

5-0 olunca hemen kaçıyolar anlamıyorum nasıl zevk alıyo bu adamlar

since 2005
  • Hocam ne yaparsa yapsın yenik sayılıyor ben bunu kontrol etmek için adam kaçtkıtan sonra streak sayıma bakıyorum oradan anlıyorum oyun sonunda kaçanlar bence ea football world sayfasında yenik skorlarını gostermemek için kaçıyorlar. Birde hafta sonu şöyle bir şeye denk geldim

Gene ranked oynuyorum adam Real ben Chelsea 10. dk 1-0 öne geçtim 14.dk adam 1-1 yaptı gol sevinci geçti tam santra ekranında şu hatayı verdi "CONNECTIONS HAS LOST" bu kadar sonra streak'a baktım beni yenik saymış o adam bir hile yapıyodu bence golü atar atmaz bu hatayı verdi koptu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 13 Nisan 2010; 9:10:48 >

Hocam ne yaparsa yapsın yenik sayılıyor ben bunu kontrol etmek için adam kaçtkıtan sonra streak sayıma bakıyorum oradan anlıyorum oyun sonunda kaçanlar bence ea football world sayfasında yenik skorlarını gostermemek için kaçıyorlar. Birde hafta sonu şöyle bir şeye denk geldim

Gene ranked oynuyorum adam Real ben Chelsea 10. dk 1-0 öne geçtim 14.dk adam 1-1 yaptı gol sevinci geçti tam santra ekranında şu hatayı verdi "CONNECTIONS HAS LOST" bu kadar sonra streak'a baktım beni yenik saymış o adam bir hile yapıyodu bence golü atar atmaz bu hatayı verdi koptu

benim basıma gelmedi boyle birsey daha once. ilginç. adamın amacı oyun degil demekki puan toplamak. oyundan zevk almadıktan sonra puan alsan ne olur almasan ne olur.

• @gduman

öncelikle o özel chip shot için L2 (skill move için basılı tuttuğun) ve orta tuşuna basacaksın sadece bir kere kısaca. Ancak bu yeterli değil, sol analoğu da kaleye doğru yönlendirmen gerekiyor, yoksa oyuncu geriye falan dönebilir saçmalayabilir. Bir de bu hareketi tüm oyuncular yapamıyor. Drogba, İbram la falan dene.

5-1 yaptım kaçtı diyosunuz da normal di mi. O skordan maçı çeviren adam pek yok. Zevki kaçtığından pes edip çıkıyordur.

Yenilmesine rağmen loser diyip kaçanlara gelince; bazen öyle pozisyonlar oluyor ki adamın kıçına bacağına çarpıyor rakip forvetin önüne bomboş düşüyor gol oluyor, buralarda çıldırmamak elde değil. Puanın 10000 olsa da bir anlamı yok ancak kazanmak güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 13 Nisan 2010; 10:04:09 >

1- şu sus işaretini nasıl yapıyoruz ?
    2- analogla oynarken eliniz kayıyor mu? kaymaması için ne yapmak lazım. eldiven mi takalım.. ?

Orijinalden alıntı: Ewren

arkadaşlar 1-2 sorum var.

1- şu sus işaretini nasıl yapıyoruz ?
    2- analogla oynarken eliniz kayıyor mu? kaymaması için ne yapmak lazım. eldiven mi takalım.. ?

Dostum birinci sorunu bende merak ediyorum ..Ama ikinci sorunun cevabını biliyorum dostum Joistiğe elin terlememesi için silikon satılıyor işte resmi : Belki bundan alırsan sorunun çözülür

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!]

• Sus işareti için sağ analoğu sağa çekmen lazım duyamıyorum içinse sağ analoğu sola çekmen lazım

her golümde farklı sevinme hareketi yapmayı severim

sağ analoğu sağa çek sol analogla da adamı yürüt..

since 2005
  • quote:

Sus işareti için sağ analoğu sağa çekmen lazım duyamıyorum içinse sağ analoğu sola çekmen lazım

Sadece sağ analoğı sağa mı çekicez ? tuşlarını kullanmıycaz mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

quote:

Sus işareti için sağ analoğu sağa çekmen lazım duyamıyorum içinse sağ analoğu sola çekmen lazım

Sadece sağ analoğı sağa mı çekicez ? tuşlarını kullanmıycaz mı ?

evet sadece sağ analoğu sağa çekeceksin başka bi tuşa basmadan.. (sol da olabilr şuan tam hatırlamıyorum)

since 2005

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.