Şimdi Ara

FIFA 09 - Ultimate Team ve Trophy Listesi (1.02 - Update) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 3. bölge fifa var kitapçıksız ücret 80tl dir takas kabul etmiyorum almak isteyen arkadalar varsa kapalı çarşıdayım (istanbul) bizzat benden gelip alabilirler hiç bir yere kargoluyamam.Tel no:0534 843 55 19....ismim sevan.
  • arkadaşalr çok acil yardımına ihtiyacım var. bende şu anda pal fifa09 var, eğer oyunumu başka bölgeye ait bir fifa09 ile değiştirirsem save dosyalarım, profilim vb. gider mi? veya çalışmama gibi bir durum olur mu? cevaplarınızı bekliyorum, çok acil.
  • save dosyaların ve profilin çalışmaz yeni profil açıp herşeye baştan başlaman gerekir.
  • hocam kötü oldu bu. ultimate team için oyunu değiştirmeye değer mi , karar veremiyorum.
  • bence değmez zaten yakında bölge kodu kalkacak deniliyor. bekle bölge kodu kalkarsa o zaman pal yada ntsc farketmeden psnden yükleme yapacağız. seni bilmem ama ben bekleyeceğim :o)
  • Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın rica ederim.naruron arkadasım butun savelerın ne yaptıysan hersey calısır hıc merak etme tereddutun dahı olmasın bende calısıyo pal vardı amerıkadan 1.bölge getırtım butun savlerım 1.bolge fıfada calıstı ama hersey hıc merak etme.sattıgımda arkadasıın oyunu 3.bolge onada 1.bolge getırttım hedıye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevanik

Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın rica ederim.naruron arkadasım butun savelerın ne yaptıysan hersey calısır hıc merak etme tereddutun dahı olmasın bende calısıyo pal vardı amerıkadan 1.bölge getırtım butun savlerım 1.bolge fıfada calıstı ama hersey hıc merak etme.sattıgımda arkadasıın oyunu 3.bolge onada 1.bolge getırttım hedıye.

hocam inşallah dediğin doğrudur, buna inanmak istiyorum gerçekten.
  • Dogru kardesım yukarda tlf var yarın tlf ac gereken bılgıyı verırım neden yanlıs veya yalan soylıyım kı bana ne kazandırabılır komık olmıyalım.
  • arkadaşın dediği doğru.sadece oyunun updateini belki indirmek gerekebilir.cod5te öyle olmuştu bende bölge değiştirmiştim eklenti paketi için update i tekrar yaptırttı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevanik

Dogru kardesım yukarda tlf var yarın tlf ac gereken bılgıyı verırım neden yanlıs veya yalan soylıyım kı bana ne kazandırabılır komık olmıyalım.

hocam yanlış anlamayın ben sadece sevincimi dile getirmeye çalıştım. size yalancı gibi bir ithamda bulunmadım
  • arkadslar bu 10 dolarlık kartlar yokmu acaba onlardan alsa k 20 dolarak gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

arkadslar bu 10 dolarlık kartlar yokmu acaba onlardan alsa k 20 dolarak gerek yok

hocam sendeki fifa09 1. bölge mi?
  • bnmki pal da usa psn oldugu için yapamıyoruz ultimate
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

bnmki pal da usa psn oldugu için yapamıyoruz ultimate

hocam avrupa psn olsa da yapamıyoruz. ah sony şu psn kartları avrupa için de çıkartsaydı... oyunları takaslamak gerekecek bu gidişle.
  • ztn kac tane avrupa actım onun için ama hicbiri kk yi kabul etmedi
  • arkadaslar su ucan kafa golunu bir turlu yapamadım nasıl yapıcz olmuyo
  • L1+Üçgen ile gole giderken geriden gelen adama gönder topu hafif geri dur uçarak kafa vurar...
  • Arkadaşlar PAL oyunum var sıfır almıştım kod falan tam fakat psn us'e kayıtlıyım ben ultimate ligi indirdim fakat seçince tekrar ana menüye dönüyor bir trlü giremedim nedendir acaba ???

Birde bu aşağıdaki tropyleri bir türlü yapamadım beceren varsa anlatabilir mi ??

The ol'switcheroo
    Defanstan forvete başarılı tek bir pas atın.

Manual labour
    Tüm ayarlarını elle değiştirdiğiniz bir maçı kazanın.

The Poon Sang
    PSN’e bağlı iken manuel yaratılmış 11 oyuncudan kurulu takım ile maç kazanın.

Jonzo's Lounge
    Tek Lounge Mode maçında 2500 puan alın.

-Defanstan forvete pası nasıl atcaz yerden havadan fark eder mi ? Sonra gol mü atmamız lazım ??
    -Exibitionda tüm ayarları değiştirdim kamera ayarlarıyla bile oynadım ama olmadı
    - PSN'e bağlıyken 11 oyunculu takım ile online birisi ile mi oynayacağız yoksa exibition da mı ???
    - Lounge modda 4200 küsür aldım açılmadı tam 2500 istiyor sanırım nasıl ayarlıycaz bunu ??

• bu konuda yazılan trophylerin türkçeye çevrilişinin çoğu yanlış.

The ol'switcheroo
    bu trophyi yapmak için sağ bekteki adamınla sol bekteki adamına havadan başarılı bir pas atman gerekiyor.

Manual labour

Bu trophyi kazanmak için tam yerini hatırlamıyorum ama my fifa09 kısmında pas, şut vb. şeylerin asisted, semi asisted ve manual ayarı var. hepsini manual yapmalı ve aynı kısımda çizgili bir yer var onu çizgisiz hale getirmelisiniz.

The Poon Sang

create playerdan 11 oyuncu hazırlayıp bir takıma koyacaksın ve o oyuncuları ilk 11 e alıp online maç kazanmalısın.

A Man Down

bir adamınızın kırmızı kart gördüğü maçı kazanın

Jonzo's Lounge

bu trophy aslında zor ama oyunu amatör yapıp süreyi de 10 dk yaparsan lounge moda girip atabildiğin kadar gol atıp maçtada bol bol hareket yaparsan 2500 puanı geçip 5 tane de kart kazanır ve trophyi alırsın.

• Konudaki Yazılar Alıntıdır,Ben Çevirmedim Bilginize...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.