Şimdi Ara

Fifa 09 online kasma yada bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fifa 09 da ranked maçta home olunca hiç kasma olmuyor normal bir şekilde oynayabiliyorum.Ama away olunca acayip şekilde kasıyor.Oyunda hangi tuşa bassam 3 sn sonra hareketi yapıyor.Acaba bu bir bugmu yoksa sadece bendemi bu sorun var.Bağlantım:1mb

Yöneticiler sorumun cevabını alınca silersiniz.Lütfen ana konudan devam edin demeyin.

• tamamen raslantı olmuş seninki öyle bişey olması imkansız bendede bazı maçlarda kasma yapıyor çıkıyorum başkasıyla maç yapıyorum gayet hızlı takılmadan oynuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

tamamen raslantı olmuş seninki öyle bişey olması imkansız bendede bazı maçlarda kasma yapıyor çıkıyorum başkasıyla maç yapıyorum gayet hızlı takılmadan oynuyorum...

raslantı olması imkansız.Çünkü en az 20 kere denedim hepsinde sonuç aynı.Home de süper ama away da
  • Arkadaşlar aynı durum PES6 dada vardı hatırlayan bilir , home olunca ilk yar sizin üzerinizden oynanırdı 2. yarı karşı tarafın üstünden...bence bu durum aynı..
  • valla ilk defa duyuyorum böyle bi sorun mantıkdışı bi olay sonuçta aynı serverdan bağlanıosun arkadaşın dediği gibi acaba karşı taradın bağlantısının düşük olması diecem ama bizim ülkemizden daha düşük internet kullanan varmıdır acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Arkadaşlar aynı durum PES6 dada vardı hatırlayan bilir , home olunca ilk yar sizin üzerinizden oynanırdı 2. yarı karşı tarafın üstünden...bence bu durum aynı..

aslında mantıklı bu acaba bu sorunun çözümü olan bir yama çıkartırlarmı
  • arkadaslar bir de online mac yaparken baglanti kalitesine gore rakip secmeye calisin...sari ve yesil baglantida herhangi bir lag olmuyor genelde ama kirmizi olursa o zaman sorun yasanabiliyor...
  • Portları açmayı denedinmi? Ben 08de açmıştım inanılmaz farkediyor adeta single oyundan bile daha hızlı oluyor oyun
  • arkadaşlar bende uk hesabıyla bağlanınca takılma falan olmuyor ama usa dan girince arasıra takılıyor sizce farkedermi bu
  • arkadaşlar sorunu çözdüm.Daha doğrusu çözdüm denilemez ama...Online ı sabah oynayınca bişi olmuyo ama ikindi zamanında oynayınca acayip kasıyor.Demekki herkes dalıyo online a ve böylece...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rigetti

arkadaşlar bende uk hesabıyla bağlanınca takılma falan olmuyor ama usa dan girince arasıra takılıyor sizce farkedermi bu

Tr hesabıyla oynanmıyo mu hiç oyun?Tr hesabıyla çok mu lag oluyor?Hiç online oynamadım ama iki tane hesabım var ve oyunlarda tr hesabımı kullanmayı düşünüyorum.
  • tr ilede oynanıyor farketmiyo
  • kesin bir update çıkarmalılar. bugun linderoth, topla arasında 10 metre mesafe varken topu surebiliyordu. az kalsın gol yiyordum.
  • o sorun sende var sadece galiba ben problemsiz oynuyorum :S hic kasma yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

o sorun sende var sadece galiba ben problemsiz oynuyorum :S hic kasma yok

internet hızı kaç
  • Aynı şekilde bende hertürlü kasma var...
  • online'ı kötü demekki anladık.
  • Online 3 gundur superdi bugun bir sorun var heralde serverlarda.
    Duzelir 1-2 gune. Ayrıca 3 cizgili kişilerle oynayın single player gibi hızlı oynarsınız
  • Online da sorun yok dostum ben 2mbit kullanıyorum hiç sıkıntısı yok.
  • arkadaşlar dün akşam sizde serverlarda sorun yaşadınız mı ben cok geç saatler olmasına ragmen 1 türlü onlıne olamadım....başka sorun yaşayan oldumu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.