Şimdi Ara

FIFA 09 (ÇIKTI)En iyi Futbol oyunu! (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.283
Cevap
0
Favori
168.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]
    bende hep guest yaziyor

Sizde Guest:0, yani katılımcı yok yazıyordur.

Denedim ve oldu. Menüden :
    Xbox Live > Ranked Quick Match seçtikten sonra, takım seçme ekranında iken ikinci gamepad ile Y tuşuna basınca dashboard penceresi açılıyor ve orada Guest hesabına giriş yapmanız gerekiyor. Sonra maçta iki kişi oynayabiliyor. Zaten bu işlemden sonra Guest:1 olarak gözükyor.

1 takimi 2 kisi mi kontrol ediyor ?
  • quote:

1 takimi 2 kisi mi kontrol ediyor ?

Evet, ikinci bir Xbox live Gold hesabı olmadan 2 kişi 1 takımı kontrol ediyor. Ben de şaşırdım. Normalde ikinci kişinin de Gold üyeliği olması gerekir. Guest, yani ziyaretçi olarak oyuna dahil olabilmesi çok iyi olmuş. Üstelik Ranked Match.
  • keske bunu daha once ogrenmis olsaydim super bisey
  • Sorsaydın söylerdik dostum
  • arkadaşler xbox yeni aldım fifaya hasta oldum deli gibi oynuyorum fakat bazı şeyler var yapamadığım

örneğin 15 ortadan ortalama sadece sadecede 1-2 tanesi adamıma gidiyor tamam gerçekçi olmuş fakat kenara adam getirirp orta yapmakta bayağı yorucu bide üstüne üstlük orta boşa gidince kızıyor insan :) kısacası etkili orta için ne yapmam gerek

plase sut atabiliyorum yakın mesafeden gol oluyor fakat uzaktan daha hiç golum yok :( el alışkanlığıylamı ilgili yada uzaktan sert ve yerden şut çekmek için ne yapmalıyım

sağlam efansa yapmak için ipucu istiyorum eğer varsa :)

teşekkürler biraz alışayım live bağlanıcam gelicem aranıza :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

arkadaşler xbox yeni aldım fifaya hasta oldum deli gibi oynuyorum fakat bazı şeyler var yapamadığım

örneğin 15 ortadan ortalama sadece sadecede 1-2 tanesi adamıma gidiyor tamam gerçekçi olmuş fakat kenara adam getirirp orta yapmakta bayağı yorucu bide üstüne üstlük orta boşa gidince kızıyor insan :) kısacası etkili orta için ne yapmam gerek

plase sut atabiliyorum yakın mesafeden gol oluyor fakat uzaktan daha hiç golum yok :( el alışkanlığıylamı ilgili yada uzaktan sert ve yerden şut çekmek için ne yapmalıyım

sağlam efansa yapmak için ipucu istiyorum eğer varsa :)

teşekkürler biraz alışayım live bağlanıcam gelicem aranıza :)

Fifa oynayanların ortak sıkıntısı uzaktan gol olmaması zaten.Ben çok rahat atıyorum diyenlerin de,bir maçta en fazla 1-2 tane attıklarını biliyorum.(Kendileri böyle söylüyor)Benim gollerin de %90 ı ceza sahası içinden.Uzaktan goller de atıyorum ama çoğu ceza sahasının hemen dışı:)

Gerçekçilik adına yapıldıysa fena değil aslında bu durum.Gerçek maçlarda da çerez gibi atılmıyor uzaktan goller:)Yani demek istediğim şey;uzaktan golleri fazla takma,alıştıkça atarsın ama PES teki gibi golleri unut:)

Defansı da ofsayt taktiği ile oynatma.Baskıyı da fazla yapma.Ben tam alışırken 2 ay ara vermiştim,geçen hafta tekrar başladım.Bu yüzden tam hatırlayamıyorum.Bilen arkadaşlar daha çok yardımcı olurlar.

Saygılar..

• uzaktan gol atmak icin

LT+ B
  • Arkadaşlar Xbox Live'dan yaptığım maçlarda seçtiğim takımın düzeni komple değişiyor. Single'da kurguladığım takımın taktik durumu, oyuncu seçimi gidiyor yerine bambaşka bir takım düzeni geliyor. Sanıyorum bunu Online maça girmeden kaydetmemizi istediği şu Squad file yapıyor. Dosyayı kabul etmesek bu sefer maça giremiyoruz. Bu sorunu nasıl aşabilirim..
  • arkadaşlar xbox yeni aldım ama oyunu bulamıyorum nerden bulucam buluyorum malum yerlerden ama destek yok...
  • xbox-**** de bulabilirsin ama uyelik arada sirada acliyor
  • quote:

xbox-**** de bulabilirsin ama uyelik arada sirada acliyor

Şu sitenin üyeliği açık zamanına bi rastlayamadım
  • ben hep yakaliyorum ama 5-6 gun bisey indirmeyince siliyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prophecies

arkadaşlar xbox yeni aldım ama oyunu bulamıyorum nerden bulucam buluyorum malum yerlerden ama destek yok...

eBay.com,gittigidiyor.com gibi sitelere bakabilirsin.Orjinal aramıyorum dersen de,kopya kaynaklarını sormak yasak.Bir daha sormazsın böyle...
  • quote:

ben hep yakaliyorum ama 5-6 gun bisey indirmeyince siliyorlar

yoo benim 2 hafta bişey indirmediğim oldu hala açık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

quote:

ben hep yakaliyorum ama 5-6 gun bisey indirmeyince siliyorlar

yoo benim 2 hafta bişey indirmediğim oldu hala açık...

indirmeyince değilde belli bir ratio altına düşünce ban yiyosun.. Hoş ben upload ratio olayını yapmama rağmen ban yedim bi kez. elimde baya sağlam bi site var üyelik bedava seed az bile olsa bağlantı hızınızı sonuna kadar kullanıp indirebiliyorsunuz.. en güzeli de ban olayı yok upload olayı yok...
  • Arkadaşlar bugün Xbox Live Marketplace te gezinirken FIFA 09'a ait tüm Live Season eklentilerinin ücretsiz olduğunu gördüm.

Live Season - All Leagues Pack
    Live Season - Bundesliga
    Live Season - Liga BBVA
    Live Season - Primera División de México
    Live Season - Barclays Premier League
    Live Season - Ligue 1
    Live Season - Serie A

Tüm bu liglerle ilgili Live Season içerikler "Free" olmuş.Eğer herhangi bir kısıtlama yoksa indirememiş arkadaşlar için bence kaçırılmaz bir fırsat.Bir de en üstte ki All Leagues Pack ,"Bundesliga","Liga BBVA","Primera División de México","Barclays Premier League","Ligue 1" ve "Serie A" ligerinin tek bir paket altında toplanmış versiyonu mu?,yoksa bu liglerin dışında kalan oyunda bulunan diğer liglerin bir arada bulunduğu bir eklenti midir?
  • yahu lig yok mudur arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: U 517

Arkadaşlar bugün Xbox Live Marketplace te gezinirken FIFA 09'a ait tüm Live Season eklentilerinin ücretsiz olduğunu gördüm.

Live Season - Bundesliga
    Live Season - Liga BBVA
    Live Season - Ligue 1
    Live Season - Serie A

Tüm bu liglerle ilgili Live Season içerikler "Free" olmuş.Eğer herhangi bir kısıtlama yoksa indirememiş arkadaşlar için bence kaçırılmaz bir fırsat.Bir de en üstte ki All Leagues Pack ,"Bundesliga","Liga BBVA","Primera División de México","Barclays Premier League","Ligue 1" ve "Serie A" ligerinin tek bir paket altında toplanmış versiyonu mu?,yoksa bu liglerin dışında kalan oyunda bulunan diğer liglerin bir arada bulunduğu bir eklenti midir?

Hocam artık güncellenmiyor o, tüm oyuncular sabit ve sizin oynadığınız normal ranked güçlerinde Boşu boşuna indirmiş olursunuz yani

• quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

quote:

Orjinalden alıntı: U 517

Arkadaşlar bugün Xbox Live Marketplace te gezinirken FIFA 09'a ait tüm Live Season eklentilerinin ücretsiz olduğunu gördüm.

Live Season - Bundesliga
    Live Season - Liga BBVA
    Live Season - Ligue 1
    Live Season - Serie A

Hocam artık güncellenmiyor o, tüm oyuncular sabit ve sizin oynadığınız normal ranked güçlerinde Boşu boşuna indirmiş olursunuz yani

gene işe yarar o bende daha geçen sene sezon başı transferleri var single'da

• Peki bu Live Season güncellemeleri sadece onilne modda mı görünüyor,yoksa single modda ki takımları da güncelliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.