arkadaşlar oyunu dün aldım bugün oynama zamanım oldu baktım ama ne şampiyonlar ligi var nede uefa var anlamadım bu işi.dünya kupası ve milli kupalarda yok.zaten bu gibi turnuvalar olmadan oyunun bir zevki olmazki.arkadaşlar eğer bu turnuvalar varda ben bilmiyorsam nerde olduğunu lütfen söyleyin
şampiyon olucan ligde sonra şl de oynupsun yarı finalde rakip barça benim misal
ya eskiden ne güzel ayrı olarak şampiyonlar ligi uefa vardı neden artık yapmıyolar anlamıyorum.ama ben şimdi şampiyonlar ligi yaratıp oynuyom.aynı ülkenin takımlarını üst üste seçince aynı guruba düşmüyo bu güzel olmuş.arada çıksada değiştiriyon zaten ve gece maçlarını seçebiliyon
ben daha Fifa 07 yi oynama şansı bulamadım
bende gs de ilk sezon şamp oldum sonra şl ye katıldım şimdi finaldeyim ama yarı finalde barça yı ezdim oyun güzel oynanabilirlik açısından ama görüntülerde pek değişiklik yok gibi iyi eğlenceler herkese!!!
taraftar olayı nasıl oyunda peki ? tezahuratlar fln geliyormu ? :D
traftr olayını özetlemek gerekirse ben beşiktaşla 4 tane attıktan sonra her pas verişimde seyirci oley çekiodu sanırım bu yeterli olur taraftar olayına
traftr olayını özetlemek gerekirse ben beşiktaşla 4 tane attıktan sonra her pas verişimde seyirci oley çekiodu sanırım bu yeterli olur taraftar olayına
CL de var, Uefa da Var, Türkiye Kupası da var...
ya ben oyunu sevdim gerçekten güzel.grafiklerde pek bir değişiklik yok ama EA elinden geleni yapmış benim fikrim bu.benim zevkime göre bir oyun bilmiyorum.eğer güzel gerçekçi bir futbol oyunu oynamak istiyorsanız alın FİFA 07Yİ
taraftar olayı cok guzel diyo herkez yaw cok merak ediyom...
taraftar olayı pek iyi değil bence ama hangi takım olursa olsun elinizde bir süre kısa paslar yapınca OLEY OLEY diye bağrışıyorlar ama eğer taraftar patchi yüklerseniz süper oluyor, şöyle mesela bende FB var normal FB tezahüratları yapıyorlar mesela UH LELELE UH LELELE gibi ve gol attıktan sonraki bağrışma daha güzel bence o patchi bulun ve oyunu öyle oynayın süper oluyor....
bileniniz var mı? fifa yine 2005 de ki gibi şampiyonlar ligini ayrı bir oyun olarak çıkarcak mı?
quote:
Orjinalden alıntı: h.yilmaz
taraftar olayı pek iyi değil bence ama hangi takım olursa olsun elinizde bir süre kısa paslar yapınca OLEY OLEY diye bağrışıyorlar ama eğer taraftar patchi yüklerseniz süper oluyor, şöyle mesela bende FB var normal FB tezahüratları yapıyorlar mesela UH LELELE UH LELELE gibi ve gol attıktan sonraki bağrışma daha güzel bence o patchi bulun ve oyunu öyle oynayın süper oluyor....