|
|
"TÜRKIYE'DE ILK OLARAK YAPILACAK ÜÇ ŞEY VAR. BUNU YAPMADIKÇA BU IŞLER OLMAZ. MAARIF, EKONOMI VE SAVUNMA MILLÎ OLACAK. BUNLARI SEN KUMANDA EDECEKSIN, EL ALEME KUMANDA ETTIRIRSEN BÖYLE OLUR. BIZ SAVUNMAYI NATO'YA VERMIŞIZ, EKONOMIYI AMERIKA'YA VERMIŞIZ. BAKIN MUSTAFA KEMAL’IN AĞZINDAN HIÇBIR ZAMAN ‘GARPLILAŞACAĞIZ’ LAFI ÇIKMIYOR.GAZI, BÜTÜN NUTUKLARINDA ‘MUASIR MILLET OLACAĞIZ’ DIYOR.MUASIRLAŞMANIN MUADILI ÇAĞDAŞLIKTIR, BATILILAŞMA DEĞIL. İSMET İNÖNÜ ILE BIRLIKTE BAŞLAMIŞTIR BU BATICI DEĞIŞIM.. OYSA CUMHURIYET KURULUR KURULMAZ MUSTAFA KEMAL’IN ILK IŞLERINDEN BIRI TÜRK DIL VE TARIH KURUMLARINI KURMAK OLMUŞTUR." ATTİLA İLHAN
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
)
. Tüm yolculuğum boyunca hızımı 90-100kms arasında sabit tutmaya çalıştım. Uygun olan tüm yollarda 5. vites 2500 - 3000 devir arasında kullandım. Uzun ve düz rampaları boşta indim. Bu inişlerde zaman zaman 130kms hıza kadar çıktım - yerçekimi saolsun
.
. Bu konuda yapılması gereken ısı arabanın içine girince ortamı soğutmak yerine öncelikle ısının içeri girmesini engellemek. bunun içinde arka yan camların her ikisini ve ön yam camların büyük bölümünü ışık geçirmeyecek şekilde kumaş, film yada güneşlik benzeri bir örtü ile kapatmak. Üşendiğim için bunu yapmadım ama piştim

ama gerek olmadığını düşünüyorum.Araç gayet güzel aydınlatıyor.Haa bide bugün biclio 3 bana kafa tuttu,kalkıştan sonra bi baktım arkada kimse yok
Yani anlayacağınız aracımdan memnunum.100 liraya depo doldu,gidilecek km yi 700 gösterdi
Gelin sizede aynı hizmeti ücretsiz verelim dediler.Uygun bir zamanda gitmeyi düşünüyorum.Birde ilk aldığım gün vites değişimi pamuk gibiydi.Son 2 gündür sertleşti.Onun içinde baskı balata değil ama üst merkez diye bir sistem varmış debriyajda.O sıkıştırma yapıyor olabilir dediler.Aynı zamanda onada bakıtacaz.Hayırlısı olsun diyelim.Araç 2 yıl garanti kapsamında Allah'tan.Yakıt olarak buradaki fiesta kullanıcıları sizler ne kullanıyorsunuz.Ben opetten eurodizel alıyorm ama 2 haftaya kadar shelle geçecez taşıt tanımadan dolayı.Sizce yakıt aldığımız firma ekonomiyi etkiler mi? Şu anda ortalamam 6.5-7 lt arası
Hızlı