Şimdi Ara

FİESTA TDCİ VE BENZİNLİ KULLANICILARI PAYLAŞALIM- ilk mesaj güncellendi (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.007
Cevap
32
Favori
354.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ölümünekartalcı78

    arkadaşlar herkesin geçmiş kuban bayramı mübarek olsun arabamı satmam dolayisiyle bu bayramı yayan geçirdik .ama bu hafta içinde bi araba almayı düşünüyorum sizce 19.000 tl ye çoook temiz 2007-08 fiesta tdci alabilirmiyim metalik gri veya açık mavi almayı düşünüyorum manuel. sizce fiyatları nerelerdedir
    bilgisi olan paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler


    nazar değmesin sende bu şans varken 2009 bile bulma imkanın var.

    quote:

    Orijinalden alıntı:

    Orijinalden alıntı: devilkid

    ne yapsam karar veremedim...araba 83 binde...yakında 90 bin bakımı var ...acaba arayı uzun tutup şimdi baskı balata sonra mı bakım...yoksa ikisini aynı anda yaptırmak mı mantıklı..acaba ikisi bana özel ve yetkili servislerde ne kadara patlar...


    eğer debriyaj çok sıkıntı çıkarmıyorsa 90.000 bakımını bekle derim.
    özel servis fiyat açısından çok daha avantajlı olacaktır.
    fasher in dediği gibi debriyaj değişimi yetkili serviste 1000 liraya yaklaşırken özel serviste yarı fiyatına yaptırabilirsin.
    nerdeyse iki ay oldu debriyaj baskı balatayı değiştirdim ben.
    baskı balata 250, debriyaj bilyası 130 liraya alabilirsin.
    triger setide yanlış bilmiyorsam en fazla 130-150 civarı. yağ ve filtrelerede 80-90 civarı tutar. yakın zamanda değiştirmediysen mazot filtresi 70 civarı. bunlara ek olarak işçilik. bu arada diğer arakadaşlara tavsiyem maf yani hava sensörünüde temizlettirin. basit bir işlem. hava sensörüne bir adet balata spreyini sıkıp ile ıslaklığı gidene kadar hava ile kurutuluyor.
    serviste sadece debriyaj değişimi için vereceğin para ile tüm 90.000 bakımı fazlasıyla yaptırabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejdet Ay -- 1 Aralık 2009; 10:14:09 >




  • trend 5K 1.25i modeli 8.195,00 peşin 500,00x50 ay taksitli satış kampanyası var şu anda. 4,5 yıl toplam 33.195 e geliyor. sizce alınır mı? memnun kalır mıyım? bir soru daha otomatik vites tercih etsem iyi mi olur kötü mü?
  • Arkadaşlar merhaba, eşim için 2010 model benzinli / otomatik vites bir Fiesta almayı düşünüyoruz. Kendim 2007 Focus benzinli / otomatik kullanıcısıyım. Aracımdan çok memnun olduğum için Opel Corsa almak isteyen (şu anda bu markayı kullanıyor) eşimi Fiesta konusunda ikna etmeye çalışıyorum. Fakat açıkçası hiç kullanmışlığım yok, sonradan mahçup olmayalım.

    Rica etsem Fiesta otomatik vites kullanıcıları aracın artılarını / eksilerini kısaca özetleyebilir mi? Bu segmentte, fiyat aralığında ve otomatik vites olarak Corsa / Polo / Fiesta vb. hakkında tavsiyeleriniz çok makbule geçer. (Fransız arabası asla almam, o ülkenin markaları kategori dışı )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laguna97

    trend 5K 1.25i modeli 8.195,00 peşin 500,00x50 ay taksitli satış kampanyası var şu anda. 4,5 yıl toplam 33.195 e geliyor. sizce alınır mı? memnun kalır mıyım? bir soru daha otomatik vites tercih etsem iyi mi olur kötü mü?

    ben sadece fiyat açısından değerlendireyim.
    bende az önce focus titanyim benzinli 115 ps baktım. 50 ayda toplam 5100 tl faiz + 540 filan dosya masrafı + trafik sigortası + metalik boya farkı = 7000 liraya yaklaşır gibi. bununla bitmeyecek. ben bir kez kredi ile araba aldım.toplam gideri ve ödeme dengesini iyi ayarlamak gerekiyor. geri ödeme aylık bazda cazip gelsede zorunlu yan masraflarıda göz önünde bulundurmak gerekli. aylık 500 tl ödemenin üzerine yıllık kasko+peryodik bakım+yıllık 2 kez vergi+yıllık trafik sigortası+ yakıt giderini saymaya gerek yok. vade kısada değil 50 ay, 4 yıl 2 ay.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Arkadaşlar merhaba, eşim için 2010 model benzinli / otomatik vites bir Fiesta almayı düşünüyoruz. Kendim 2007 Focus benzinli / otomatik kullanıcısıyım. Aracımdan çok memnun olduğum için Opel Corsa almak isteyen (şu anda bu markayı kullanıyor) eşimi Fiesta konusunda ikna etmeye çalışıyorum. Fakat açıkçası hiç kullanmışlığım yok, sonradan mahçup olmayalım.

    Rica etsem Fiesta otomatik vites kullanıcıları aracın artılarını / eksilerini kısaca özetleyebilir mi? Bu segmentte, fiyat aralığında ve otomatik vites olarak Corsa / Polo / Fiesta vb. hakkında tavsiyeleriniz çok makbule geçer. (Fransız arabası asla almam, o ülkenin markaları kategori dışı )


    fiestanın otomatğini tavsiye edeni görmedim. en azından bu topic te.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejdet Ay -- 1 Aralık 2009; 13:49:40 >




  • Aracımın iç dikiz aynası herhangi bir darbe olmadan ortadan çatlamış. Isı değişiminden çatlamış desem ani ısı değişimi de olmadı. Gece hava soğuktu sadece, Ankara'da soğuk havadan dolayı aracın içindeki dikiz aynası çatlıyorsa daha soğuk yerlerdekilerin vay haline.

    Bu bahaneyle aynayı değiştirtmek garanti kapsamında değilse karartmalı iç dikiz alayım diyorum ama 2008 fiestalar için öyle bir seçenek var mı ? İnternetten baktım makyajlı kasa için bulamadım, en son kasa titaniumda var karartmalı iç dikiz fakat yedek parça sitelerinde bulamadım. Bulsam da eski kasaya uyar mı onu da bilmiyorum. Yetkili serviste isteyecekleri ücreti de yüksek olacağını varsayarak vermek istemiyorum açıkcası. Böyle bir olayı tecrübe eden var mı
  • arkadaşlar aranızda carbon clean, enjektör temizliği gibi olayları yaptıranlar varmı? bende birkaç aydır araştırıyorum bir sonuca varamadım. arabam 57 bin km de. çok şükür bir sorun yok. sadece bazen garaja park ederken camı açtığımda tuhaf bir koku geliyor egzostan mazot kokusu değilde farklı bir koku. yakıtı bp den alırım genelde, geçen shellden aldım koku kayboldu, ama şu GTL i denemek için aldım koku geri geldi. böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba aramızda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ybalim

    arkadaşlar aranızda carbon clean, enjektör temizliği gibi olayları yaptıranlar varmı? bende birkaç aydır araştırıyorum bir sonuca varamadım. arabam 57 bin km de. çok şükür bir sorun yok. sadece bazen garaja park ederken camı açtığımda tuhaf bir koku geliyor egzostan mazot kokusu değilde farklı bir koku. yakıtı bp den alırım genelde, geçen shellden aldım koku kayboldu, ama şu GTL i denemek için aldım koku geri geldi. böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba aramızda.


    farklı derken yanık kokusu gibi bir kokuysa baskı balata olabilir. ama dizel araçların egzos dumanı genelde zaten berbat kokuyor birde garaj kapalıysa bu kokuyu daha iyi hissedersiniz benimde hava rüzgarlı olunca parkederken koku arkadan öne doğru geliyor. ben carbon clean yaptırmak istedim ama usta önermedi bende onun yerine würth common rail katkı alarak kendimce bir çözüm buldum aracım 06 fiesta 1.4 tdci bir edpo bitrdim bu katkı ile ve şimdi 2. depom dayım valla performans olarak pek bir fark göremedim ama egzos tan çıkan hafif grimsi duman azaldı

    ultrasonic enjektör temizliğide yaptırdım ayrıca hiç bir fark göremedim gene performans ta filan




  • ya banada öyle geliyor. bir tıkanıklık felan yoksa gerek yok deniyor. ultrasonic temizliği kaça yaptırdın acaba?
  • Arkadaşlar mrb bana yardımcı olursanız sevinirim.Arabalardan pek anlamam eş dost bir tanıdıktan denk gelirse araba alayım diyordum tesadüf ya denk geldi bir arkadasım fiestasını satacakmıs yabancıya gitmesin diye ben alayım dedim.Araba 2006 model fiesta ufak tefek çamurlukta ve tamponda sıkıntısı olmuş ama kaza degil kasko yaptırıp halldersin dedi.Makyajlı kasamı deilmi bilmiyorum cunku arabadan hiç anlamam burdan ogrendim makyaj olayını anlaştık onu soramadım ama makyajsız diye düşünüyorum 1.4 benzinliymiş az yakarmış,ilk el araba ve kilometre 40 binlerde bakımları yapılmış galiba.fiyat konusunda arkadas oldugu için işin gercegi uzun pazarlık yapmadım galeri 16 vermiş sana 17 vereyim dedi bende ok dedim devir masrafını da dusecek saolsun el sıkıstık ..
    1-Arabda abs,esp ve klima var dedi kafam karıstı ben bu arabalarda esp oldugunu bilmiyordum yanılıyor olabilirmi arkadaş?
    2-Her halukurda güvendim ama fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz sizce benzinli 2006 model için idealmi?
    3-Birde ilk defa arabam olacak(ancak biriktirdik:-)) devirdir teslimdir ne yapmam gerek? Etrafımda yardım alabalicegim kimse yok baska bu konuyla ilgili sunu da mutlaka kontrol et veya yaptır diye tavsiyeniz var mı?




  • ARKADAŞLAR.BÜTÜN FORM ÜYELERİNE SELAMLAR.
    BEN DE 2008 COLLECTİON TDCİ FİESTA SAHİBİYİM.LASTİK EBATLARIM 195/50/R15.
    LASTİLERİ YAKIN ZAMAN DA DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM.49000KM OLDU.ARAÇTAKİ KONFORU VE LASTİK GÜRÜLTÜSÜNÜ AZALTMAK İSTİYORUM.SÜSPANSÜYONU VE SESİ AZALTACAK BİR LASTİK MARKASI BİLEN ARKADAŞ VARMI?BU SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR VAR MI?NOKIAN V SERİSİNİN LASTİK SESİNİ BAYA AZALTTIĞINI DUYDUM.ACABA DOĞRUMUDUR Kİ.

    BİR DE ARKADAŞLAR İÇ ÖN KONSOLDAN SESLER GELMEYE BAŞLADI.GARANTİSİ DAHA BİTMEDİ.SAĞ AYNANIN KABİN İÇİ MEKANİZMASIDAN SESLER GELİYOR.EL LE YAPIŞINCA SES YOK OLUYOR.ÖNSOL HAVALANDIRA DELİKLERİNDEN DE AYNI ŞEKİLDE SESLER GELİYOR.BU KONU HAKKINDA YORUMLAR YAPARSANIZ DA ÇOK SEVİNİRİM.

    YAĞMURLU HAVALARDA ÇAMURLUK TAN ACAYİP SU DAMLASI ÇARPMA SESLERİ GELİYOR.BU HERKESTE OLUYORMU.BİR ÇÖZÜM BULAN ARKADAŞ VARMI?ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.




  • yppilot
    SELAMLAR.BENDE DE 2008 COLLECTİON TDCİ VAR.DEDİĞİNİZ GİBİ BENİMDE SAĞ VE SOL KAPI KORUMALARINDA KAPI AÇILMA YERLERİNE BOYA KALKMALARI OLDU.AYRICA;ARABAYI ALDIKTAN 5-6 AY SONRA ÖN TAMPONDA BOYA KALKMASI OLDU.SERVİSE GÖTÜRDÜM GARANTİ KAPSAMINDA KALKAN 2 BÖLGEYİ BOYADILAR.4-5 AY SONRA BAŞKA BİR BÖLGE DEN YİNE BOYA KALKTI.YİNE GÖTÜRDÜM SERVİSE;DEDİLER BU SEFER KOMPLE TANPONU BOYAYALIM DEDİLER,VE BOYADILAR.ŞİMDİ ÖYLE KULLANIYORUM AMA İŞCİLİKLERİNİ PEK SEVMEDİM SANKİ BAZI YERLERDE İKİ KAT BOYA VAR GİBİ.SİZ NE TAVSİYE EDERSİNİZ.
    BİRDE AÇMIŞ OLDUĞUNUZ DAVA NIN SONUCUNU MERAK EDİYORUM.BİZLERİ BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
  • merhaba arkadaşlar herkese iyi günler 2 haftadır yayan dolaşıyorum arabasızlık ne kötü bişeymiş
    kafama yatan hiç bi fiesta bulamıyorum 5-6 fiestaya baktım hoşuma gitmedi araba güzel fakat
    bişeyler kafama yatmıyo en son bi fiesta buldum
    --2005 model - met.gri -- 1.4tdci comfort -- lüx paketli araba orjinal cd çalar -aliminyum alaşım jant
    ön sis farları var tamponlar falan komple gri arabada değişen veya boyanan yok ilk sahibinden bayandan
    km çok düşük --17.900 araba apartmanın altında duruyomuş hep çokk temiz araba ama fiyatı yüksek
    21.000 diyo en son eşi ile konuştum

    sizce nasıl önerirmisiniz




  • arkadaşım bence benzinli versiyonu dizele göre 2.000 tl aşağılarda fiyatı bende de 2005 dizel vardı 17.700 e gitti .bende arıyorum fiesta mesela salı gün bakmıştım bi fiestaya 2007 açık mavi renkli 1.4 tdci yeni çelik jant taktırmış 44.000 de 18.500 istiyo arabada gayet hoştu ama .adam arabanın pazarlığını yapmış o yüzden bırakmak zorunda kaldım

    quote:

    Orijinalden alıntı: drmelihx

    Arkadaşlar mrb bana yardımcı olursanız sevinirim.Arabalardan pek anlamam eş dost bir tanıdıktan denk gelirse araba alayım diyordum tesadüf ya denk geldi bir arkadasım fiestasını satacakmıs yabancıya gitmesin diye ben alayım dedim.Araba 2006 model fiesta ufak tefek çamurlukta ve tamponda sıkıntısı olmuş ama kaza degil kasko yaptırıp halldersin dedi.Makyajlı kasamı deilmi bilmiyorum cunku arabadan hiç anlamam burdan ogrendim makyaj olayını anlaştık onu soramadım ama makyajsız diye düşünüyorum 1.4 benzinliymiş az yakarmış,ilk el araba ve kilometre 40 binlerde bakımları yapılmış galiba.fiyat konusunda arkadas oldugu için işin gercegi uzun pazarlık yapmadım galeri 16 vermiş sana 17 vereyim dedi bende ok dedim devir masrafını da dusecek saolsun el sıkıstık ..
    1-Arabda abs,esp ve klima var dedi kafam karıstı ben bu arabalarda esp oldugunu bilmiyordum yanılıyor olabilirmi arkadaş?
    2-Her halukurda güvendim ama fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz sizce benzinli 2006 model için idealmi?
    3-Birde ilk defa arabam olacak(ancak biriktirdik:-)) devirdir teslimdir ne yapmam gerek? Etrafımda yardım alabalicegim kimse yok baska bu konuyla ilgili sunu da mutlaka kontrol et veya yaptır diye tavsiyeniz var mı?




  • arkadaşım bence benzinli versiyonu dizele göre 2.000 tl aşağılarda fiyatı bende de 2005 dizel vardı 17.700 e gitti .bende arıyorum fiesta mesela salı gün bakmıştım bi fiestaya 2007 açık mavi renkli 1.4 tdci yeni çelik jant taktırmış 44.000 de 18.500 istiyo arabada gayet hoştu ama .adam arabanın pazarlığını yapmış o yüzden bırakmak zorunda kaldım

    quote:

    Orijinalden alıntı: drmelihx

    Arkadaşlar mrb bana yardımcı olursanız sevinirim.Arabalardan pek anlamam eş dost bir tanıdıktan denk gelirse araba alayım diyordum tesadüf ya denk geldi bir arkadasım fiestasını satacakmıs yabancıya gitmesin diye ben alayım dedim.Araba 2006 model fiesta ufak tefek çamurlukta ve tamponda sıkıntısı olmuş ama kaza degil kasko yaptırıp halldersin dedi.Makyajlı kasamı deilmi bilmiyorum cunku arabadan hiç anlamam burdan ogrendim makyaj olayını anlaştık onu soramadım ama makyajsız diye düşünüyorum 1.4 benzinliymiş az yakarmış,ilk el araba ve kilometre 40 binlerde bakımları yapılmış galiba.fiyat konusunda arkadas oldugu için işin gercegi uzun pazarlık yapmadım galeri 16 vermiş sana 17 vereyim dedi bende ok dedim devir masrafını da dusecek saolsun el sıkıstık ..
    1-Arabda abs,esp ve klima var dedi kafam karıstı ben bu arabalarda esp oldugunu bilmiyordum yanılıyor olabilirmi arkadaş?
    2-Her halukurda güvendim ama fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz sizce benzinli 2006 model için idealmi?
    3-Birde ilk defa arabam olacak(ancak biriktirdik:-)) devirdir teslimdir ne yapmam gerek? Etrafımda yardım alabalicegim kimse yok baska bu konuyla ilgili sunu da mutlaka kontrol et veya yaptır diye tavsiyeniz var mı?


    Ozaman pahalı mı sanki az da olsa!! neyse :-)) Dün yazdım soruları ama fiestacılar NEREDESİNİZZZ....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fasher

    dizel araçtan ses gelebilir normaldir çok takmıcaksın yaklaşık 5 bin km dir fiesta 1.4 tdci kullanıyorum artık alıştım öyle garip sesler e bir ara baya takıyordum da artık aracım normal gidiyo mu uyarı ekranında bir şey var mı ona bakıyorum



    ARKADAŞLAR.BÜTÜN FORM ÜYELERİNE SELAMLAR.
    BEN DE 2008 COLLECTİON TDCİ FİESTA SAHİBİYİM.LASTİK EBATLARIM 195/50/R15.
    LASTİLERİ YAKIN ZAMAN DA DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM.49000KM OLDU.ARAÇTAKİ KONFORU VE LASTİK GÜRÜLTÜSÜNÜ AZALTMAK İSTİYORUM.SÜSPANSÜYONU VE SESİ AZALTACAK BİR LASTİK MARKASI BİLEN ARKADAŞ VARMI?BU SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR VAR MI?NOKIAN V SERİSİNİN LASTİK SESİNİ BAYA AZALTTIĞINI DUYDUM.ACABA DOĞRUMUDUR Kİ.

    BİR DE ARKADAŞLAR İÇ ÖN KONSOLDAN SESLER GELMEYE BAŞLADI.GARANTİSİ DAHA BİTMEDİ.SAĞ AYNANIN KABİN İÇİ MEKANİZMASIDAN SESLER GELİYOR.EL LE YAPIŞINCA SES YOK OLUYOR.ÖNSOL HAVALANDIRA DELİKLERİNDEN DE AYNI ŞEKİLDE SESLER GELİYOR.BU KONU HAKKINDA YORUMLAR YAPARSANIZ DA ÇOK SEVİNİRİM.

    YAĞMURLU HAVALARDA ÇAMURLUK TAN ACAYİP SU DAMLASI ÇARPMA SESLERİ GELİYOR.BU HERKESTE OLUYORMU.BİR ÇÖZÜM BULAN ARKADAŞ VARMI?ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yppilot

    Arkadaşlar bende 2009 Fiesta tdc var
    Benim arabamda lastik ve sol, sag kapı marşpiyerinde boya taması sonucu dökülme baş gösterdi.
    Bu konuda ne yazıkki ford yetkili servisi, aldığım ford bayii ve istanbul ana müdürlüğü yetkisiz kaldı ve çözüm üretmediler.
    Yaptığım incelmelerde galiba 2009 diğer ford fiestalarda da aynı sorun baş gösteriyor .
    Ben bu yüzden ford da dava açtım ve su anda mahkemede sorun.
    Yeni fiesta sahipleri dediğim nokları bence bır kontrol etsın



    SELAMLAR.BENDE DE 2008 COLLECTİON TDCİ VAR.DEDİĞİNİZ GİBİ BENİMDE SAĞ VE SOL KAPI KORUMALARINDA KAPI AÇILMA YERLERİNE BOYA KALKMALARI OLDU.AYRICA;ARABAYI ALDIKTAN 5-6 AY SONRA ÖN TAMPONDA BOYA KALKMASI OLDU.SERVİSE GÖTÜRDÜM GARANTİ KAPSAMINDA KALKAN 2 BÖLGEYİ BOYADILAR.4-5 AY SONRA BAŞKA BİR BÖLGE DEN YİNE BOYA KALKTI.YİNE GÖTÜRDÜM SERVİSE;DEDİLER BU SEFER KOMPLE TANPONU BOYAYALIM DEDİLER,VE BOYADILAR.ŞİMDİ ÖYLE KULLANIYORUM AMA İŞCİLİKLERİNİ PEK SEVMEDİM SANKİ BAZI YERLERDE İKİ KAT BOYA VAR GİBİ.SİZ NE TAVSİYE EDERSİNİZ.
    BİRDE AÇMIŞ OLDUĞUNUZ DAVA NIN SONUCUNU MERAK EDİYORUM.BİZLERİ BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ölümünekartalcı78

    merhaba arkadaşlar herkese iyi günler 2 haftadır yayan dolaşıyorum arabasızlık ne kötü bişeymiş
    kafama yatan hiç bi fiesta bulamıyorum 5-6 fiestaya baktım hoşuma gitmedi araba güzel fakat
    bişeyler kafama yatmıyo en son bi fiesta buldum
    --2005 model - met.gri -- 1.4tdci comfort -- lüx paketli araba orjinal cd çalar -aliminyum alaşım jant
    ön sis farları var tamponlar falan komple gri arabada değişen veya boyanan yok ilk sahibinden bayandan
    km çok düşük --17.900 araba apartmanın altında duruyomuş hep çokk temiz araba ama fiyatı yüksek
    21.000 diyo en son eşi ile konuştum

    sizce nasıl önerirmisiniz


    bayramdan önce arkadaşım 2006 madel dizel fiesta aracını 19250 ye sattı. kaportası tertemiz sorunsuz 30.000 km de idi araç. 2005 modele 21.000 çok yüksek. kaldıkı bizim arkadaş bile bence biraz yüksek fiyata sattı. araba temiz ve km düşük diye fazla verilebilir ama söylediğin araç nerden baksan söylediğin araç 3-4 bin fazla istiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ybalim

    ya banada öyle geliyor. bir tıkanıklık felan yoksa gerek yok deniyor. ultrasonic temizliği kaça yaptırdın acaba?


    ultrAsonic temizliği ne kadar a yaptı bilmiyorum ama enjektör pullarını da onla birlikte değiştiriştim ikisi birlikte 250 liraya geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drmelihx

    Arkadaşlar mrb bana yardımcı olursanız sevinirim.Arabalardan pek anlamam eş dost bir tanıdıktan denk gelirse araba alayım diyordum tesadüf ya denk geldi bir arkadasım fiestasını satacakmıs yabancıya gitmesin diye ben alayım dedim.Araba 2006 model fiesta ufak tefek çamurlukta ve tamponda sıkıntısı olmuş ama kaza degil kasko yaptırıp halldersin dedi.Makyajlı kasamı deilmi bilmiyorum cunku arabadan hiç anlamam burdan ogrendim makyaj olayını anlaştık onu soramadım ama makyajsız diye düşünüyorum 1.4 benzinliymiş az yakarmış,ilk el araba ve kilometre 40 binlerde bakımları yapılmış galiba.fiyat konusunda arkadas oldugu için işin gercegi uzun pazarlık yapmadım galeri 16 vermiş sana 17 vereyim dedi bende ok dedim devir masrafını da dusecek saolsun el sıkıstık ..
    1-Arabda abs,esp ve klima var dedi kafam karıstı ben bu arabalarda esp oldugunu bilmiyordum yanılıyor olabilirmi arkadaş?
    2-Her halukurda güvendim ama fiyat konusunda ne düşünüyorsunuz sizce benzinli 2006 model için idealmi?
    3-Birde ilk defa arabam olacak(ancak biriktirdik:-)) devirdir teslimdir ne yapmam gerek? Etrafımda yardım alabalicegim kimse yok baska bu konuyla ilgili sunu da mutlaka kontrol et veya yaptır diye tavsiyeniz var mı?


    yaklaşık 1 haftadır netim yoktu ancak girebiliyorum
    1. b arabada abs ebd opsoneldir (aracı çalıştırdığınızda abs ışığı varsa abs vardır) esp ise kati süret bulunmuyor
    2. ben 2006 model dizel i 18 liraya aldım çok da temiz bir araçtı sen 16 versen iyidir ama makyajlı kasa ise deilse 15 iyidir
    3.devir teslim filan yaklaşık 320 lira tutuyor du yaklaşık 3 ay önce zam geldiyse bilemem




  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.