arkadaşlar bende oyuna başlamak istiyorum ama hangisine
outspark olanı indirdim ama server connect failes diyor bir yardımcı olursanız sevinirim
Gamigo avrupa serverı ama fazla kimsecikler yok outspark güzeldir ayrıca en güncel olanıdır. Bende outsparktayım. Hatanın ss alıp koyarsan yardımcı olalım.
şöyle bir hata veriyor yalnız gamigo serverinde problem olmadı kurdum başladım oyun çok sardı eğlenceli bir oyun keşke tr serveride açılsa.. ama dediğin gibi avrupa serveri biraz sakin bende kalabalık olsun istiyorum. yardımın için şimdiden teşekkürler
X-trapla ilgili sorun olabilir, antivirüs ve firewall varsa kapatıp dene.
Biraz oyun içi ss koymanız mümkün mü? MMOHut outsparks serverini kalabalık gösteriyor yani başlamak için bir sebep yok gibi. En kısa zamanda indirip denemeyi düşünüyorum. Güzel sslerinizi bekliyorum.
Ayrıca pvpden de bahsedebilir misiniz nasıl pvp yapılıyor ?
Oyun daha çok PvE yönelik ama guildler arası pvp de yapabiliyorsun biraz sığ pvp'si var. Ayrıca özel pvp bölgeleride var sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kene. -- 24 Ağustos 2010; 14:41:49 >
Kene. Abi apoline de mi oynuyorsun? Ben apolinedeyim şu anda 63 level okçum var ;D Apoline'deysen beraber takılabiliriz.
Main charlar Bijou'da benim :/
Anladım. Şu an kaç lvl'sın. ve bijouda türkler varmı ?
1-2 Türk tanıdık vardı onlarıda hiç görmedim bıraktılar sanırım oyunu. En yüksek cleric var 56lvl, fighter ve mage var 40+ :)