Yoksa serwiste sadece o sisli tuş fiyatı 200lira fiyat biçiolar... bilginize inş. yardımcı olmuşumdur..
pm gönderdim
siteye tıkladım ama ürün kapanmıştır diyor.satışı bitmiş mi acaba? bulabileceğim başka bir yer var mı.teşekkürler...
merhaba. 2005 makyajsız kasa fiestam var. sis farı taktırmak istiyorum. biraz araştırdığımda makyajlı kasanınki gibi yuvarlak tip sis farını uygun çerçeveler edinip taktırılabildiğini gördüm. ancak benim sorunum görsellikten çok işlevsellik. makyajsız kasanın orjinal tip sis farımı yoksa yuvarlak tip sis farımı daha kullanışlı olur. yaşadığım yerde yoğun sis oluşmakta. teşekkürler.
bende 2006 model 1.4 tdci makyajsız kasa fista var. sis farı taktırmak istiyorum. önereceğin uygun fiyatlı bir yer biliyorsan link atarsan sevinirim. tşkler...
quote:
Orijinalden alıntı: sedifa
bende 2006 model 1.4 tdci makyajsız kasa fista var. sis farı taktırmak istiyorum. önereceğin uygun fiyatlı bir yer biliyorsan link atarsan sevinirim. tşkler...
Hocam merhaba.
Bende 2008 model fiesta kullanıyorum. Aracı satın alalı 1 yıl oldu ve satın alırken iki araç arasında kalmıştım. Daha temiz olduğu için şuan kullandığım aracı aldım ama araçta sis farı olmadığı için içime batmıştı. Diğer araçtaki sis farı ve sony teyp çok hoşuma gitmişti. Sis farını iki ay önce internetten satın aldım. Set halinde 130 tl ödedim kargo dahil.