Şimdi Ara

Fiesta doğru bir karar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2006 model otomatik opel corsa 1.3 cdti essentia aracım var. dizel 139 binde. 20 bine aladığım aracımı aynı galericiye 21 bine sattım. şimdi model yükseltip, 2011 model otomatik ford fiesta düşünüyorum. 1,4 motor benzini alacağım. sizce yanlış bir karar mı alıyorum ? fiestadan pişman olur muyum? birde dizele göre takibi yakıt farkı olacak ama beni çok zorlar mı ? aracımı 3 günde bir merter-güngören-beşiktaş üçgeninde kullanıyorum işim gereği....

• Bende aynısının manuel viteslisi var. Benzinli araçlara göre yakıtı ekonomik. Karma 6,4 lt/100 km gibi bir değerdeyim. Otomatik şanzumanın sarfiyatı nasıldır bilemiyorum. Araç güzel, yol tutuşu iyi, segmentine göre konforlu. Yalnız direksiyon kutusu can sıkıyor. Bu araçlarda kronik bir problem. Direksiyonda boşluk varmış gibi tıkırdama yapıyor hafif bozuk yolda dahi.

1 sene kadar önce böyle problemim vardı. Mafsal mili, rot başı gibi basit şeyler dediler; değiştirttim olmadı. Direksiyon mafsalı değiştirttim olmadı. Sonunda direksiyon kutusunu değiştirdiler komple, ancak öyle çözüldü.

Yeni direksiyon kutusuyla yalnızca 20 bin km kadar yaptıktan sonra yine başladı bu problem. İlk değişimim garanti kapsamında olmuştu, fakat şimdi garanti de yok ve maliyeti yaklaşık 1.500 lira.

Ben bu aracı tavsiye etmiyorum. Makyajlı kasada bu sorunu çözdülerse o olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.