Şimdi Ara

fiesta auris polo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozgur8237 O kullanıcısına yanıt
    Surus guvenligini anlamam ben dostum , hosuma gitmiyor takirti tukurtu cazirti cuzurtu , zarari yok boyle bin diyemez kimse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettigimiz arabalar bir memurun emekli ikramiyesi , tikirdasin cizirtasin diye almiyor kimse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur8237

    Sürüş güvenliğine teşkil etmiyorsa sorun değil o zaman. Siz sorun yaşadınızmıhiç ? Müşavir bey?

    Şu an Eşim ders alıyor aracımızla. (Direksiyon hocasından)

    Acemi olmasına rağmen bir sıkıntı yaşamadı çok şükür. Aracı aldığımda 1 hafta kadar fiestası olan bir arkadaşım kullandı, onda da bir sorun çıkarmadı. Dediğim gibi fiestaların kronik sorunu bu. Yeni kasalarda var mı bilmiyorum ama 2010-2011 lerde yaygın diye biliyorum. Bildiğim halde aldım aracı. Benim için ciddi bir problem değil. Ha "0" araç alsaydım problem ederdim.
  • Hilmi bey ford forumlarında bir vatandaş bu direksiyon sesinin sorunu çözdüğünü söylüyordu. Direksiyonun içindeki bir parçanın vida gevşemesi yapıyormuş bu sesi.resimli anlatım ile sorunun çözümünü anlatıyordu isterseniz bir bakın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: büyükhilmi

    Bahsettigimiz arabalar bir memurun emekli ikramiyesi , tikirdasin cizirtasin diye almiyor kimse

    maglesef tüm araçlarda zamanla tıkırtılı mıkırtılı problemler çıkıyor
    bu gün acın passat sayfasını bu tip şikayetlere rastlarsınız
    bakın fransız araçlarına rastlarsınız
    astra yorumlarına bakın rastlarsınız
    bakın kore bandrollü yerli üretim araçlarına gene rastlarsınız
    japonlara bakın gene karşınıza çıkar vs.vs.

    servislerde hemen hemen hepsi ayni
    efenm kronik bu, bişey olmaz
    efenm kullanıcı hatası kaynaklı
    efenm 4 filtre + genel bakım 750 lira
    efenm efenm efenm..
    ama gittiğim reno yetkili servisin hakkını vermek istiyorum
    bir gidişte bagaj kapağı ve ön yan camlardan fazla gelen rüzgar sesini tık diye hallettiler beklerken çayımı kahvemi eksik etmediler..




  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    İste bu , aradigimiz sey bu , ilgi alaka , sattik ama biz bakmiyoruz diye bisey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocukla auriste daha rahat edersiniz diye düşünüyorum
  • 2013 Auris kullaniyoruz. Sorunuz varsa cevaplayabilirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 dizel 1.4 fiesta kullandım şehir içinde 5.5 yakıyor şehirler arası yolculukta dahada düşer elbette.

    Herhangi kronik sorun yaşamadım 4 yıldır biniyorum şuan binmiyorum satacağım aracımı sorarsanız bana kesinlikle sıkıntısız bir araç yakıtıda bakımıda üzmez tek eksisi esp yoktu sanırım bu modelde ama 2013 lerde zorunlu olduğu için o eksiğide kapattılarsa düşünmeden alın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red John kullanıcısına yanıt
    4 yıldır herhangi bir arızayla karşılaşmadığınıza sevindim. Kronik sorunda görmediniz o halde. Tdci motorda hor kullanılmadığı sürece epey uzun ömürlü sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur8237

    4 yıldır herhangi bir arızayla karşılaşmadığınıza sevindim. Kronik sorunda görmediniz o halde. Tdci motorda hor kullanılmadığı sürece epey uzun ömürlü sanırım.

    Valla kronik sorunu yok aracın zaten ben pek rastlamadım tek duyduğum direksiyondan ses gelenlermiş oda tek tük bende herhangi sıkıntı olmadı bu zamana kadar gördüğüm en kronik arıza direksiyon kumandasında ses açma müzik değiştirdiği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 lere baktınız mı hiç?
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    Bakmadım. Artıları eksileri nedir kronik sorun varmıdır?
  • Fiesta titanyum 2012 1.4 benzinli kullanıyorum. Direksiyon sorununu dert etme sadece ses yapıyor ki beni rahatsız etmiyor rahatsız olursan da 200 TL'ye usta hallediyor.

    1.25 motor fiesta alınmaz ama tutulmuyor motoru hantal kalıyor. Tavsiye ederim fiesta güzel araç b segmentinde Polo ile ikisi yarışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini kullandım, çocuğunuz var madem, iç hacim güvenlik yol tutuş gibi konularda auris polo ve fiestadan iyi. Motora gelince aurisin motoru zorlandığı durumlarda üst devir ister. İmkan varsa auris için 1.6 ve lpg kombinasyonu hem performanslı hem ekonomik olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta kullandım auris e bindikten sonra almak istemezsiniz. Auris konforlu fiesta ya göre, 2012 Fiesta yı bir akrabamız dan bizim araba muayene ye gittiği için aldım kullandım bir süre. Bizim araba 2008 olmasına rağmen çok daha konforlu forumda denk gelmişsinizdir sert plastik muhabbetine onu yaşadım ve anladım direk fiesta alıp kullansanız belki çok farketmiyebilirsiniz ama auris i kullanınca farkı çok net anlıyorsunuz. Hatta annem bile bunu farketmiş bizim araba daha iyi bu çok sallıyor dedi :) onun dışında bolu yokuşundan falan bahsedilmiş bizim araba 1.4 çok uzun yokuş çıkmak zorunda kalınca biraz zorlanıyor uzun kullanımda uzun yolda bir tek yaşayabilirsiniz ama bizim araba triptonik olduğu içinde bunu yaşamış olabiliriz emin değilim ama senede 1 veya 2 defa uzun yola çıkıyorum zaten onda da 3 senede 1 defa sıkıntı oldu onda da balataları kontrol etmeden çıktığım için olmuş bide acemilik zamanlarındaydı yakıtı da hiç üzmedi. Polo hakkında pek bişey söyleyemiyecem sürmedim sadece 1 defa arkadaş bir yere bıraktı fena değildi ama auris gibi içi ferah değil onu söyliyim bide muhtemelen aynı paraya çok daha boş bir polo alabilirsin. Bence imkanın olursa hepsini sür öyle karar ver.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkan -- 22 Mart 2017; 10:7:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • starkan kullanıcısına yanıt
    Temiz 2012 1.33 auris fiyatı ile 1.5 dizel 2013 fiesta alınabiliyor. Km ortalama aynı ikisininde. Senede en fazla 13000 km yaparız. 1.5 fiesta daha mantıklı gibi.

    size sorum 1.33 auris 5 kişi varken bolu yokuşu gibi yerlerden çıkarken çıkarmı arabaya zarar verirmi.yoksa sadece 1 yada 2 nci viteste çıkar ama yavaş çıkar bir zararıda olmazmı?
  • Direksiyondaki sorunun nedenini siz biliyormusunuz neden kaynaklanıyor? Servisteki ustalar direk direksiyonu değiştirme yoluna gidiyorlarmış eskiden şimdi sorunun nedenini öğrenmişlermidir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur8237

    Direksiyondaki sorunun nedenini siz biliyormusunuz neden kaynaklanıyor? Servisteki ustalar direk direksiyonu değiştirme yoluna gidiyorlarmış eskiden şimdi sorunun nedenini öğrenmişlermidir?



    Direksiyon ara masfalı diye parça var tamiri 50 tl orijinali 400 tl Civarı hallediliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgür bey bu mafsal sadece ses mi yapıyor ileride sürüş güvenliğine sebep olacak bir sorunun belirtisi değil mi? Sadece ses ise sorun değil çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.