Şimdi Ara

fiesta 1.4 tdci titanium ve 1.4 tdci trend arasındaki fark ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
30.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır araç arıyorum öğrenmek istediğim bu sıralar 2011 veya 2012 başlıkta açıklamasını yaptığım araçların aralarındaki fark nelerdir , fiesta nın yakıt tüketimi nasıl ve bu iki model arasında bir yakıt tüketimi farklılığı var mı ? gerçekten kullanan arkadaşlar bu aracı bana tavsiye edermisiniz ? otomatik baktım ilk ama benzinli olduğu için yanaşmadım dizel 1.4 de karar kıldım gibi fiyat olarak 31 bin ile 33 bin arası değişiyor sizce fiyatlar normal mi ? düşüncelerinizi ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim



  • Anlasilan kimse yardimci olmayacak yinede herkese tesekkurler ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ayni seyleri dusunuyorum ancak bilen arkadaslardan rica bizi ayditlatmalari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismeyu

    Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır araç arıyorum öğrenmek istediğim bu sıralar 2011 veya 2012 başlıkta açıklamasını yaptığım araçların aralarındaki fark nelerdir , fiesta nın yakıt tüketimi nasıl ve bu iki model arasında bir yakıt tüketimi farklılığı var mı ? gerçekten kullanan arkadaşlar bu aracı bana tavsiye edermisiniz ? otomatik baktım ilk ama benzinli olduğu için yanaşmadım dizel 1.4 de karar kıldım gibi fiyat olarak 31 bin ile 33 bin arası değişiyor sizce fiyatlar normal mi ? düşüncelerinizi ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim

    bana fiyatlar normal gelmed, hocam 1,4 tdci 65 bin km olanları 35 bin ve üzerinde...
  • Hocam bende bu sıralar 1.4 dizel titanium bakıyorum ancak fiyatlar maalesef sizin söylediğiniz gibi değil, 31-33 arası olanlar genelde trendler, temiz titaniumlar ise 35-36'nın üzerinde. Fark olarak benim aklıma gelen ilk şey donanımsal özellikleri. Titaniumların donanımları trendlere göre çok çok fazla, sensörler, jantlar, sis farı, sony ses sistemi, dört cam otomatiği, katlanır aynalar gibi özellikler diğer aklıma gelen titanium özellikleri.
  • ismeyu kullanıcısına yanıt
    bi tanıdığım 2hafta önce titanium aldı ama 2010 model fiyat 33 bin araba çok temiz ve bakımlı bende trend kullanıyorum titanium un artıları çok fazla hem sürüş hem iç görünüm hem dış görünüm hemde donanımsal olarak.
    yakıt farkı yok karışık kullanımda 4.5 lt/100km yakıyor şehir dışında 3.6lt/100km yi görmüşlüğüm vardır.
    yeni kasalarda (makyajlı dedğimiz) yakıt tüketimi ve hızlanma motor gücü gibi değerler bir önceki kasanın çip tuningli değerleriyle aynı oluyor.
    benim tavsiyem modele bakmayın temiz ve bakımlı kullanılmış km'si düşük bulursanız kaçırmayın
  • dün 1.4 dcı 2011 model 39 bın kmde 32.750 ye aldım..2 parca boya var sadece o da önemsız bence..km orjınal servıs kayıtlı..
  • titanyum x paket+güvenlık paketlı ..yanı sürüvü diz hava yastıgı bıle var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drselcuk

    dün 1.4 dcı 2011 model 39 bın kmde 32.750 ye aldım..2 parca boya var sadece o da önemsız bence..km orjınal servıs kayıtlı..

    Hocam hayırlı olsun çok güzel bir fiyata almışınız. Güle güle kullanın
  • Nerden buluyorsunuz boyle ucuza ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sanırım trend ile titanium modelleri arasında donanım farkı vardır bende titanium model var memnunum araçtan otomatik far,sensörler,renkli cam,sis farı aklıma başka gelmiyor bunları aramazsanız Trend modelde işinizi görür aynı araba sonuçta.
  • Herkes donanım farkı var deyip durmuş. Heralde donanım farkı olacak ama işte bunlar neler? Asıl merak edilen bu.



    Trend'e göre Titanium'da + olarak ne donanımlar var? Bu sorunun cevabını biri tam olarak net bir şekilde yazarsa çok kişinin işine yarayacaktır. Google'dan direk bu konu çıkıyor.



    Birde Titanium X diye bir donanım paketi var. Bunun Titanium'a göre farkı nedir oda merak konusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.