Şimdi Ara

fiesta 1.25 görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.şuan 1999 model reno 19 1.6 lpg li aracım var satıp30 35 bin arası fiesta düşüyorum.yıllık 5 bin km yaparım %80 şehir içi kullanım.
    klimalı kullanımda perfonmas değeri,bakım maliyetleri nasıldır. sorun çıkartma kronik sıkıntıları var mıdır?.r19 la sanayiden pek çıkamıyorum bıktım artık araçtan :)
    araca lpg düşünmüyorum az km yapıyorum.donanım olarak abs hava yastığı bile olmayan araçtan geçeceğim için beklentilerimi düşük donanım seviyesi bile karşılayacaktır.bu aracı tavsiye edermisiniz? yada başka araç önerisi olan varmı ?

• Hocam sınıflar kendi içinde üç aşağı beş yukarı aynı.

Yani b segmenti araçlar corsa, fiesta, i20, clio, polo, punto...

Bunların hepsinin birbirlerine karşı artı ve eksileri var. Birisi az yakar, birisinin cam tavanı olur, birsinin ikinci eli kuvvetli vs.

İmkanın varsa hepsinin direksiyon koltuğuna otur, mümkünse gez dolaş biraz. Kafana yatanı al. Yakıt önemli değil deme aynı paraya daha az yakan araba varken önemli.

Ama ben olsam 2-3 yaş daha yaşlı C segmenti arabalara yönelirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 ve üzeri linea 1.3 dizel al bence,az yakan sorunsuz araç olunca daha fazla kullanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

2012 ve üzeri linea 1.3 dizel al bence,az yakan sorunsuz araç olunca daha fazla kullanırsın

linea dizellerde en çok yakanların başlarında gelir araştırınız
  • İmkanınız varsa dizel Fiesta almanızı tavsiye ederim.yakıt yönünden memnun eder,çekişi daha iyidir piyasası da daha iyidir.

• C segmenti olarak astralar hosuma gidiyor onlarida arastiriyorum.dizeller bu butceye temizi ve dusuk km zor bulunur die o yuzden hic bakmadim.

• Fiesta o fiyat aralığında alabileceğiniz en keyifli araç.
    1.25 şehirdışı 5 lt, şehiriçi 7lt civarı yakıyor. Performansı yeterli. 2013 üzeri Trend X donanım tavsiye ederim. ESP, yokuş kalkış desteği, hız sabitleyici, alaşım jant, deri direksiyon vs. mevcut.
    Vergi acantajı da cabası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Madem ki yillik 5 bin km yol yapiyorsunuz dizel arac bakmayin bence 1.4 punto yada ibizayi tavsiye ederim ...
    Bagaj sirun olur derseniz 1.4 linea bakabilirsiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam 1.4 Fiesta ve 1.4 Corsa'ya bakarım

• zotacing kullanıcısına yanıt
    perfonmas olarak çok beklentim yok sakin kullanan biriyim.bulunduğum şehir yokuşları olan bi yer klimada üzmesin yeter..donanım olarak saydıklarınız az kullanan için yeterli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Fiesta o fiyat aralığında alabileceğiniz en keyifli araç.
    1.25 şehirdışı 5 lt, şehiriçi 7lt civarı yakıyor. Performansı yeterli. 2013 üzeri Trend X donanım tavsiye ederim. ESP, yokuş kalkış desteği, hız sabitleyici, alaşım jant, deri direksiyon vs. mevcut.
    Vergi acantajı da cabası.

2013 yılında makyaj yemiş galiba makyajsız kasa ile farkları var mı tasarım ve bu saydıklarınızın dışında..(motor performansı gibi)..
    2010 modellerinde forumda okuduğum kadarıyla direksiyon kutusu arızası probleminden bahsediliyor.makyajda düzeldi mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.