Şu anda arkadaşlar euro da Fiery brimstone 39.000 gold barajını geçti fiyatları. Ben ara ara alıp biriktirmiştim 640 küsür adet var. Sizce fiyatlar ne olur? yeni patch ile elimizde patlamasın? Bu gün ah den 100 e yakın item alıp erittim 20-25k aralığında fiyattan. Daha öncede bahsi geçmişti; bu sayede adamlar baya bir leg item erittirdiler bize . Ne düşünüyorsunuz varmı sağlam bilgisi olan yeni patch den?
benim görüşüm patchten bir gün önceye kadar tavan yapıcak sonra düşücek eski patchte olduğu gibi..craft sisteminde değişiklik bekliyorum ama şöyle bişey de var.ya legacy fiery brimstone yaparlarsa ya da yeni malzemeler eklerlerse?
Ben bu patch'te craft isistemi ile ilgili herhangi bir yenilik/değişiklik geleceğini sanmıyorum. Bir belirsizlik olduğundan brimstone fiyatları çıkış gösterdi. Şu an oyun ciddi kan kaybetmekte. PoE'nin de çıkışı yaklaştı. Diablo'yu ayakta tutacak tek yenilik PvP'nin bir an önce gelmesi olur. Blizzard'ın Diablo konusunda ne kadar tembel davrandığını düşünürsek, sadece PvP ile uğraşmak bile büyük yük onlar için. Ayrıca craft sistemini de elden geçirecek beyin güçleri olduğunu sanmıyorum.
Brimstone'ları stoklamaya devam edin bence. Craft sistemi yenileneceği zaman zaten patch notu çıkar ortaya; asıl o zaman fiyatlar tavan yapar. Yeni legendary patch'ini hatırlayın, haber kesinleştikten sonra fiyatlar artmıştı.
Bence gem'den gitmek lazım, legacy gem efsane olur.
şu an itibariyle aldığım tome of secretlerle elimde 69750 tome of secret oldu :D sanırım piyasayı artırdım 1300 den 1450 golda kadar çıktı alışlarımla :D elimde patlamaz umarım :D fieri bs ler ise 700 oldu
Ben tome of secretlerin fiyatının 5000 gold da kadar çıkacağını hatta uzun vadede 10.000 olacağını düşünüyorum. Çünki bütün gemlerin imalatında kullanılırken bot lar hariç pek farmını yapan yok...
arkadaşlar fieryler sanırım itemleri tekrar identfy yapmaya yarayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: oem84
arkadaşlar fieryler sanırım itemleri tekrar identfy yapmaya yarayacak.
şu an itibariyle aldığım tome of secretlerle elimde 69750 tome of secret oldu :D sanırım piyasayı artırdım 1300 den 1450 golda kadar çıktı alışlarımla :D elimde patlamaz umarım :D fieri bs ler ise 700 oldu
Ben tome of secretlerin fiyatının 5000 gold da kadar çıkacağını hatta uzun vadede 10.000 olacağını düşünüyorum. Çünki bütün gemlerin imalatında kullanılırken bot lar hariç pek farmını yapan yok...
tome of secrets ları çok yüksekten almışsın hocam..forumlarda veya chatte 600 e alabiliyosun.umarım istediğin rakama gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: fahrettin75
quote:
Orijinalden alıntı: kaansam
tome of secrets ları çok yüksekten almışsın hocam..forumlarda veya chatte 600 e alabiliyosun.umarım istediğin rakama gelir.
alış fiyatım o değil partiler halinde aldım çünki bazı uyanıklar araya 100golddan koyuyor siz tek tek alıyorsunuz sonra toplu alayım dediğinde arada size 1300-1400 den satıyor. Nese benim ortalamam 1200 lere denk geldi o günki alışlarım. eskiden beri biriktirmişliğim var 300k lardanda aldıklarım var. Şu anda 1250 gold gözüken tomeleri siz 1200 den koyduğunuzda anında satılıyor.böylede bir durum söz konusu. Forumlarla yada chatt ile uğraşamam.Chat kanalları açık ve sürekli takip etmeme rağmen bana hiç denk gelmedi tome satan kişiler. Forumdada görmedim(yabancı forumlara takılmıyorum) Benim öngörüm tomelerin 5000 gold a akadar çıkması hatta bence bu kaçınılmaz.Çünki bir gem için bi ton tome harcanıyor fakat toplayan sadece botlar pvp çıkınca gem üretimi patlayacak çünki piyasanın ihtiyacı var vesaire vesaire. En kötü durumda 70m goldum çöpe gider. Oyunda 2 defa vendora itemimi satmış biri olarak :D çokda önemli değil...
quote:
quote:
quote:
alış fiyatım o değil partiler halinde aldım çünki bazı uyanıklar araya 100golddan koyuyor siz tek tek alıyorsunuz sonra toplu alayım dediğinde arada size 1300-1400 den satıyor. Nese benim ortalamam 1200 lere denk geldi o günki alışlarım. eskiden beri biriktirmişliğim var 300k lardanda aldıklarım var. Şu anda 1250 gold gözüken tomeleri siz 1200 den koyduğunuzda anında satılıyor.böylede bir durum söz konusu. Forumlarla yada chatt ile uğraşamam.Chat kanalları açık ve sürekli takip etmeme rağmen bana hiç denk gelmedi tome satan kişiler. Forumdada görmedim(yabancı forumlara takılmıyorum) Benim öngörüm tomelerin 5000 gold a akadar çıkması hatta bence bu kaçınılmaz.Çünki bir gem için bi ton tome harcanıyor fakat toplayan sadece botlar pvp çıkınca gem üretimi patlayacak çünki piyasanın ihtiyacı var vesaire vesaire. En kötü durumda 70m goldum çöpe gider. Oyunda 2 defa vendora itemimi satmış biri olarak :D çokda önemli değil...
ben de zamanında 300 lerden stoklamıştım ama yabancı forumlarda takılmak daha iyi sanırım ticaret için..dediğiniz gibi araya 100 den koyanlar da oluyor tabi..şimdi 5000 e kadar çıkma tahmini nerden geliyor?? pvp gelmesi botların bitmesi anlamına gelmiyor ki? eğer bot kullananve yakalanmayan varsa yine toplamaya devam ederler yine piyasadaki oran tutturulu diye tahmin ediyorum.
quote:
quote:
quote:
quote:
ben de zamanında 300 lerden stoklamıştım ama yabancı forumlarda takılmak daha iyi sanırım ticaret için..dediğiniz gibi araya 100 den koyanlar da oluyor tabi..şimdi 5000 e kadar çıkma tahmini nerden geliyor?? pvp gelmesi botların bitmesi anlamına gelmiyor ki? eğer bot kullananve yakalanmayan varsa yine toplamaya devam ederler yine piyasadaki oran tutturulu diye tahmin ediyorum.
Şu anki tome fiyatları bot kullanımı için yeterli değerlilikte değil.Kimsenin tome toplayan bot ile uğraştığını düşünmüyorum. Anca zamanında bug var iken dübelemişlerdir. Oyunda çok saçma şeyler var 700küsür gemi tek tek bir leştirip 81 e düşürüyor onlarıda birleştirip vesaire vesaire 1 raidant gem elde ediyorsunuz fiyatı ? 29m emeraldin Maliyet ne kadar? 25m yani 29m den satsanız kar elde etmiyor ancak harcadığınızı çıkarıyorsunuz. Bunun gibi oyundaki hatalar düzeldikçe itemlerde , matlarda olması gerektiği fiyata gelecek. Zamanında dübelenen gemler bitemedi. Düşünsenize 5m den adamlar radiant satıyorlardı.
ama bu hızlı alış satış meselesi..indirdikçe indiriyolar kar payını.. yani diyelim hiç bot yok herşey legal herkes 1400 tome harcıyor gem harcıyor ve radiant yapıyor..sanıyomusunuz ki 40 50m olacak .. yine bence ucuz kar için 29 30 olacak..tabi bu benim görüşlerim
quote:
ama bu hızlı alış satış meselesi..indirdikçe indiriyolar kar payını.. yani diyelim hiç bot yok herşey legal herkes 1400 tome harcıyor gem harcıyor ve radiant yapıyor..sanıyomusunuz ki 40 50m olacak .. yine bence ucuz kar için 29 30 olacak..tabi bu benim görüşlerim
Bencede eldeki ucuza alınmış stoklar bitmedi yada halen birileri bu gemleri dubeliyor. Belki dubeninde cd si yada keresi vardır :D mesela bir gemden en fazla 1 dube oluyordur :D (iyice manyak etti bu oyun bizi :D )
dube değil dupe
quote:
Orijinalden alıntı: Jay_Lal
dube değil dupe
Teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme