Şimdi Ara

FIC Ati Radeon 9600 XT nasıl bir karttır?(Çok acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 9550 GE alacaktım ama , bir arkadaşımdan bu kartı alacağım 2. el. Arkadaş kazığı yemeyelim. Fiyatı ben de saklı kalsın ama bu kartın performansı nasıldır? Çok acele lütfen çünkü yarın alacağım. Teşekkürler.

İşte kart bu:

http://www.fic.com.tw/product/vga/A96X.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal1903 -- 31 Ağustos 2005, 18:45:55 >

• iyi bi kart sen heralde 9550 felan alacaktın fiyatı uygun geldiyse al ne kadar istiyolar fice arkadaşta var memnun yanıda soğutucu felan da veriyolar biliyorum
  • 9550den iyidir kesinlikle
  • 9600XT içinde nasıl bir yere sahip acaba?Pclabs da incelemişler.650Mhz lik HIS 9600 XT den fazla farkı yok.Alacağım yarın sanırım bu kartı.
  • bende fic 9700 var işlemcisi pro çıktı ama ramler 9700 rami ama kart çok iyi
  • fic kartın yanında silencer veriyolar...fiyatı da uygun performansı da iyi...bence alınabilecek bir kart
  • şimdi ikinci elde gördüm 99 dolara mı alıyosun kartı???o fiyatsa bana fazla geldi.....ikincisi dikkat et yanında silencer verilio o kartın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kart forumda 9600XT furyası varken özellikle dar bütçeli arkadaşların ve özellikle internet cafelerin tercih ettiği bir üründü, fazla şikayet olmadı alınabilir bir ürün
  • biyerde okumuştum metroda 9600rro 95 dolara satılıyor diye, xt ise ondan 10 dolar fazla olsun, ama 99 dolar çok ta değil gibi...
  • Spacelord 2.el dikkat .
  • saolun aldım gitti kartı. Ya FX 5200 den sonra gözüme 7800 gibi gözüktü bu kart. Antialiasing falan diğeri açabiliyorum. Mucize olmalı bu Oh be dünya varmışşşşş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.