Şimdi Ara

Fiberix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TT altyapısı olmayan bölgelerde çatıya kurulan anten vasıtası ile internet sağlıyor duyduğuma göre. Hafta sonu olduğu için temsilciye ulaşamadım. Ve galiba lokal. İnternette sadece Gaziantep ile ilgili yorumlarını gördüm. Aranızda duyan eden bilgi sahibi olan veya kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Evimde altyapı yok. TT altyapı çeksin diye 17 Nisan'da aradım yetmedi gittim 31 Mayıs'ta dilekçe verdim ama gelmediler. Superbox almayı düşündüm ama ileriyi görerek koydukları 4 cihaz ve 2 lokasyon sınırı beni caydırdı.

Fiberix hakkında yorumlarınızı ve internet tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Bu konuyu da açmayacaktım aslında ama forumda fiberix hakkında bir konu veya yorum bulamadım o yüzden açtım.

İş bu giri fiberix hakkında yeni infolar geldikçe düzenlenecektir.

Edit: bu internetler airfiber olarak geçiyormuş. Bu durumda superbox da airfiber oluyor o zaman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysahman -- 16 Haziran 2019; 18:23:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ping olur superbox kullanıyordum

Fiberix
  • Ooff ooff arkadaş işe bak ya. Elin kendi memleketimde her bir bokunu ödediğim evde dilediğim gibi internet kullanamıyorum delirecem.

• Airfiber bizim TR de üretilen bir kavram...

SuperBox mobil internet oluyor içinde cep telefonu hattı var...

Airfiber denen ise; yerel bir sağlayıcı toptan hizmet alıp havadan wifi sinyali ile sizi internete bağlaması - sizin komşu ile ortak wifi kullanmanız ile aynı sadece daha güçlü wifi cihazları ile yapıyorlar olay o yani (tabi btk ya ya falan bağlı onlar)

• kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Benim için önemli olan online oyun ping değeri. Kabloluymuş kablosuzmuş umrumda değil. Airfiber olayında ulusal çapta hizmet veren sadece uzaynet var galiba geri kalanlar bölgesel sanırım.

• bysahman B kullanıcısına yanıt
    Uzaynet başka;

O direk çanak antenden uydudan alıyor onda baya ping vardır (fiyatlara bakın değmez)

Airfiber havadan sinyal ile yerde bir yerde baz olmalı ondan diye geçer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet fiber altyapı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.