Bildirim
Fiberde wireless la bağlanınca hız düşmesi sorunu.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
modem destekiyormu.. -
Ben işdeyken takmışlar oyüzden hiç bir fikrim yok.Sadece markasının huwaei olduğunu biliyorum okadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayni durum bendede var
arkadaşlar aynı sorun bende de var,gerçi modem den de pek anlamam ama kullandığım modem yaklaşık 5 sene önce aldığım air ties modem(tam modelini bilmiyorum açıkçası)sizce yavaşlama sorunu modemin fiberi desteklememesinden mi kaynaklanıyor yoksa wireless dan bağlanmamdanmı??..ve sizce fiber altyapı için ne marka veya nasıl bir modem önerirsiniz..şimdiden teşekkürler?? -
Modeminiz eski olduğundan kaynaklanabilir
wireless kartının son driverını bulup yükledim ve sorun ortadan kalktı çok şükür artık wireless danda 50 mb alabiliyorum.Sizde en son driverı kurup deneyebilirsiniz. -
HUwai mi? -
Modem huwai.ama sıkıntı benim laptop daki wireless kartının driverındaymış güncelleme yapınca düzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: hidayet güneşi
Modem huwai.ama sıkıntı benim laptop daki wireless kartının driverındaymış güncelleme yapınca düzeldi
o dediğin güncelleme nasıl yapılıyor...benim modem vr 204 air ties?? -
Modeme herhangi bir işlem yapmadım.Bilgisayarımdaki kablosuz internet alıcısının son sürücüsünü yükledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X