Şimdi Ara

Fiber Kablo Döşendi Fakat Kullanamıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ciddi misiniz?

İstesem 10 yıl dahi 99 liraya 1000 Mbps kullanabilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, şu an için gigafiber altyapımız üzerinden hizmet verdiğimiz bölgelerde 1000 Mbps'e kadar hizmeti 99.90 TL'ye veriyoruz. Fiyatlarımızda güncelleme olmadığı sürece aynı fiyata kullanmaya devam edebileceksiniz.
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt

Valla büyük şanslıymışsınız ama sonunda kullanamamanız kötü olmuş hocam Fiber Kablo Döşendi Fakat Kullanamıyoruz 

Ben de mahallede gözlemler yaptım. Aşağıdaki gibi mahalledeki bazı apartmanların girişlerinde kutular, o kutulara gelen turuncu kablolar gördüm. Buradan anladığım kadarıyla benim gidip fiber kabloyu kapıya kadar getirtmem gerekiyor sanırım.

Fotoğraflar çok belli olmuyor ama o kablolar turuncu renkte.

Fiber Kablo Döşendi Fakat Kullanamıyoruz

• ncmttnynk N kullanıcısına yanıt

evet kapıya kadar kabloyu getirmeniz gerekiyor malesef sancılı bir süreç,uğraşırsanız eminin getirirler peşini bırakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar hocam. Şimdi türknet diyor ki o yerleşik operatörün fiber altyapısından sana 100 mbit veririm diyor. Ben türktelekoma gidip bu kabloyu çektirtsem bile türknet gigafiber kullanamayacağım sanırım.

• akşemsettin mahallesi için için gigafiber çalışması var mı?

ankara / ümitköy /yaşamkent içinde sorayım

hocam zaten türk telekom fiberi üzerinden 100/8 kullancaksınız gigafiber sadece türknetin kendi fiberinde geçerli başka hiç bir sağlayıcıda kullanamazsınız o tarifeleri türk telekom fiberi olsada fiber iyidir elbet düzenlenme gelir paketlere bir ara

Merhaba, türk telekom fiber altyapısı üzerinden maksimum 100 Mbps'e kadar hizmet verebiliyoruz. Gigafiber altyapımızın olduğu bölgelerde 1000 Mbps'e kadar hizmet verebiliyoruz.
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt

Haklısın. Ben aslında türk telekomdan fiberi getirmeye çalışayım. Peki türktelekom binada fiber kullanam olmasa bile getiriyor mu? Yani eski tip telefon kablolarının olduğu kutuya dokunuyorlar mı?

bakır kutuya dokunmuyolar fakat başvuru yapamazsınız fiber aktif olduktan sonra altyapı sadece fiber gözüküyor, kullanıcak kişi sayısı 1 olsa bile getirirler sıkıntı olmaz ben türk telekom kullanmıyorken altyapıyı getirttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaninn59 -- 21 Kasım 2021; 16:22:47 >
  • Kullanıcı sayısı bir bile olur mu onu bilemiyorum işin doğrusu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.