Şimdi Ara

Fiber kabini var hizmet yok yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 yılında türk telekomu mail yağmuruna tuttum fiber veya vdsl altyapısı gelsin diye. 2017 aralık ayında Mahalleye kablo döşediler tam kapımın 2-3 metre dibine. Sevindim bende şükürler olsun sonunda be diye. 2018 in Ramazan ayında Karşı kaldırıma yeni tip-7 kabin ve benim kapımın önündeki eski tip kabini kaldırıp yeni tip-7 kabin koydular. Kabini monte eden arkadaşlara sordum benim binamda hizmet alabilecek mi diye. Evet biz yapacağız dediler. Fakat 2019 a giriyoruz ve bana hala altyapı gelmedi. Fakat yan binamda vdsl var. yan binanın karşısındaki binada var. Bir kaç binada daha var vdsl fakat bende yok. Sanırım başka bir kabinden hizmet alıyorum ben. Arayıp dedimki bana o binadan hat çekemezmisiniz? HAYIR yanıtını aldım. Fakat benim oturduğum binadan diğer komşu apartmandaki bir kaç daire internet kullanıyor. hat çekilebiliyormuş demekki. Ben ne yapmalıyım? Daha önce başına gelen oldu mu? Müdürlüğe gitsem sorunumu çözebilir mi? Akdağ eniz arkadaş hiç yardımcı olmuyor.
    Fiber kabini var hizmet yok yardımcı olur musunuz? Aralık 2017
    Fiber kabini var hizmet yok yardımcı olur musunuz? Ramazan ayı 2018

• Evet kardeşim tt müdürlüğü yapıyor bbk kodunu değiştiriyorlar normalde hizmet var binanda tabi müteahhit tesisatı tam anlamı ile yaptı ise iskanda dış kapı no görünüyor mu?görünmüyorsa sana pstn satıcaklar kardeşim 9.90 tl ye yada 2.90 tl ye thk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.