Şimdi Ara

Fiber İnternet AKN Sorusu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda TTNet'in 8 Mbit ADSL paketini kullanıyorum ve AKN yok. Müşteri Hizmetleri arayıp AKN'mi kaldırdığını söylemişti (zamanını tam hatırlamıyorum 1 yıl civarı olabilir). 20 Mbit internete geçsem ve geçerken de benim AKN'm yok yine öyle kalsın diyebiliyor muyum yoksa diyemiyor muyum yoksa bunu sözleşmenin bir köşesine yazmam mı gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Autobus2010

Şu anda TTNet'in 8 Mbit ADSL paketini kullanıyorum ve AKN yok. Müşteri Hizmetleri arayıp AKN'mi kaldırdığını söylemişti (zamanını tam hatırlamıyorum 1 yıl civarı olabilir). 20 Mbit internete geçsem ve geçerken de benim AKN'm yok yine öyle kalsın diyebiliyor muyum yoksa diyemiyor muyum yoksa bunu sözleşmenin bir köşesine yazmam mı gerekiyor?

8 ve akk siz buna devam et hocam.
    Yeni sözleşmelerin hepsinde akk var bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

quote:

Şu anda TTNet'in 8 Mbit ADSL paketini kullanıyorum ve AKN yok. Müşteri Hizmetleri arayıp AKN'mi kaldırdığını söylemişti (zamanını tam hatırlamıyorum 1 yıl civarı olabilir). 20 Mbit internete geçsem ve geçerken de benim AKN'm yok yine öyle kalsın diyebiliyor muyum yoksa diyemiyor muyum yoksa bunu sözleşmenin bir köşesine yazmam mı gerekiyor?

8 ve akk siz buna devam et hocam.
    Yeni sözleşmelerin hepsinde akk var bildiğim kadarıyla.

şansımı zorlamıyım yani diyorsun? çünkü kullanım miktarım 90 - 100 gb'ı rahat buluyor ve hızım hep 4 - 5 mbit arasında gidip geliyor (zaten hiç 8 göremedim).

Ankastre dedikleri aletten eve kadar olan kabloyu değiştirsem hız artar mı? çünkü bayaa eski bi kablo.
    Bir de hız sürekli dalgalanıyor mesela youtube'dan video izlerken 720p tıkır tıkır gidiyor, bir saat sonra 240'ı zor çekiyorum. Wireless olarak bağlanıyorum modeme uzaklığım 15 metre civarı. Kablolu -kablosuz fark etmeden 4 mbit civarı hız alıyorum. Açıkçası fiber ile artacağını düşünüyorum ama AKN olacaksa hiç olmasın daha iyi... yoksa değil mi?

• quote:

TIKLAYIN sanırsam bu yeterli olucaktır.Şahsi fikrim değiştirmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitekibi -- 4 Temmuz 2012; 23:08:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.