Şimdi Ara

Fiber Dönüşüm Ön Başvuru (Online İşlemler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, mevcutta bakır altyapıdan vdsl 24 Mbps tivibulu hizmet alıyorum online işlemlere fiber dönüşüm ön başvurusu sekmesi eklenmiş oradan başvuru yaptım ancak, bunun hakkında detaylı bilgisi olan varmı? koymuş olmak için mi koyuldu yoksa oradan gelen talepleri ciddi dikkate alacaklar mı ? Ona göre mahallede tt kullanan komşulara da başvuru yaptıralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji41 -- 5 Ağustos 2025; 14:39:36 >

• Sanırım herkese açıldı o bölüm. O bölüme tıkladığınızda ne yazıyor?

• ekomeko E kullanıcısına yanıt
    Ön başvuru yapı tıkladım geçen günlerde başvurunuz alınmıştır dedi şimdi o menüye girdiğimde bu şekilde uyarı veriyor.

Fiber Dönüşüm Ön Başvuru (Online İşlemler)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba herkez için bu link aktif edildi anlaşılan. geçtiğimiz ay forumda konusu olmuştu. bende ön başvuru yaptım sonradan başvuru lingi açıldı direkt başvuru aldılar beklemedeğiz. göreceğiz ne olacak. bölgesel mahalle bazlı talep topluyorlar sanırsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsnzby H kullanıcısına yanıt

Bugün bağlı olduğum telekom müdürlüğünün erişim planlama birimiyle görüştüm. Online işlemlerden fiber dönüşüm için ön başvuru yapmıştım, süreç nasıl ilerliyor diye sordum. Ama açıkçası o başvurunun çok da bir önemi yokmuş. (Bana kalırsa genel müdürlük talebe göre kendi planlamasını ayrı yapacak oradan gelen başvurulara göre.) Hazır gitmişken adresi de sistemden kontrol ettiler. Projeyi çizimi yapacak arkadaşa adresin harita ekran görüntüsünü alıp mail gönderdiler. adrese ve mahalleme proje çizilecek 10 gün içinde proje onaylanır ya da reddedilirmiş. Eğer genel müdürlük projeye onay verirse, altyapı 3 ay içinde hazırlanıp aktif hale getiriliyormuş. Benzer bir durum varsa sizde de, işi biraz hızlandırmak için bağlı olduğunuz telekom müdürlüğüne gidip erişim planlama ile görüşmenizi öneririm.

Bu arada örneğin vdsl de 50-70-100 vb. Mbps hizmet alanlara dönüşümde öncelik yokmuş ki mantıklı olanda o bence stabil min. 50 Mbps alan kişilerin dönüşümde acelesi olmamalı bazı durumlarda vdsl bağlantı fiberden daha sağlıklı oluyor (arıza kablo kopması vb durumlardan kendin de müdahale edebiliyorsun) ben de modeme 22 mbps geliyor onu da kopmalardan 12 mbps ye sabitlediler üstelik tivibu ev de var gelenin de en az yarısını alıyor. Yani özetle mevcut altyapıda bağlantısı ciddi anlamda problemli olanlar ve hiç altyapısı olmayan yeni veya mevcut binalar öncelikli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.