Şimdi Ara

Fiber baglantida hangi alt ISS?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiber baglantida hangi alt ISS?

turknet, millenicom, oris, comnet vb. hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infestor -- 15 Nisan 2021; 18:28:56 >

• Fiberde kesinlikle Türk.net Çünkü 85 tl ye 100 mbps veriyorlar modem dahil. Geçecekseniz pm den bilgi verebilirim ya da yardım edebilirim isterseniz.

• şansınızı türknet ile deneyin derim olmazsa farklı firmalara yönelirsiniz

• su anda tt aboneligim var. sirf port acilmasi icin mecburen 24 ay taahhute girdim. daha yeni bagladilar. 1 ay dolduktan sonra gecmek istiyorum turk.net'e.

buyuk ihtimalle "su anda kullandiginiz bir internetiniz/baglantiniz var mi?" diye soracaklar turk.net'ten. evet desem kapat gel diyecekler. o zaman da portu kaybetme riskim var.

su anda internetim yok, gelin baglayin desem bu sefer de 120 TL taahhut karsilamalarindan yararlanamiyacam.

nasil yapayim acaba bu gecis isini? Fiber baglantida hangi alt ISS? 

turknet'e basvuru yapip, eve gelip baglantimi yaptiklarindan sonra mi tt'den cikayim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infestor -- 16 Nisan 2021; 12:35:6 >
  • Infestor kullanıcısına yanıt

Sizin yanlışınız var geçiş yapabilirsiniz türk.net te de port açılıyor ve fiber hatlarda port a bakılmaz yani port sorunu olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogrudur da TT bana port yok/altyapiniz yetersiz dedi. hizmet veremiyoruz dedi. zar zor tweet fln atarak anca actirabildim.

TT'nin altaypi sorgu sisteminde "hizmet veremiyoruz" cikinca aradigim tum alt issler (turknet, oris, netspeed vb.) hizmet veremiyoruz demislerdi.

• Infestor kullanıcısına yanıt

Şua altyapınızı açmışlar. Bundan sonra sorun yaşamasınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber Switch ve baglantilari
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Port sorunu olmaz derken , yoğunluktan dolayı port dolmaz anlamında mı dediniz
  • atommmmmmmm A kullanıcısına yanıt

Arkadaşın hattı fiber fiber hatlarda port olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Port olmadığından kapasite sorunu da olmaz o halde?

Evet.

• Şaka yapıyosunuz galiba ,fiber altyapıda da kapasite durumundan dolayı bağlanmama ihtimali var.

evet. ne kadar dogrudur orasini bilemem ama TT tarafindan bana soylenen de buydu. "port" kelimesini kesinlikle kullanmiyorlar. "altyapi daha yok/gelmemis/altyapi calismalarimiz suruyor" vb. diyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.