11 Temmuz'da Telekom ADSL abonesiyken altyapısız bir yere taşındığım için ön nakil başvurusunda bulundum. 2 yıllık sokağa daha telefon direği bile koyamamışken 13 Temmuz'da fiber kablolarımızı tüm sokakta binalara kadar döşediler. Elektrik sayaçlarının olduğu odada kablolar bu şekilde duruyor: ![]() Kabloları döşeyen ekiplerle konuştuğumda fiber kutunun ekleneceğini ve 15-20 gün içinde sisteme işleyeceğini söylediler. Ayrıca bina zamanında yapıldığında bakır kablo kullanıldğı için elektrikçi çağırıp onları fiber ile değiştirtmem gerektiğini belirttiler. 20 gün geçti Telekom Sakarya Müdürlüğü'nü arıyorum. Biraz daha bekleyin deniyor. 1-2 hafta geçince tekrar arıyorum. Bu sefer farklı bir birime yönlendirip santrale doğru olan kabloların henüz çekilmediğini, kazı yapılıp halledildikten sonra kutumuzun ekleneceğini söyledi. Herhangi bir gelişme oluyor mu diye her hafta arıyorum. Sürekli 1-2 hafta daha bekleyin denilerek sepetlenip durdum. Dayanamayıp Sakarya Müdürlüğü'ne gittim ama pandemi sebebiyle sadece alt katta telefonla görüşebildim. Bundan sonra da sürekli aramaya devam ettim. 28 Eylül günü artık daha fazla dayanamadığım için tekrar yanlarına gidip yukarı katta yüz yüze konuşabilmek için zorladım. Bulabildiğim en yetkili kişi olan Yatırım Ekip Lideri ile görüştüm ve bana Ekim'in sonuna bu işin kalmayacağını ay ortasında tamamlayacağını, haftaya da bilgi almak için Müdürlüğü arayabileceğimi söyledi. Ben yine de tatmin olmayıp şahsi numarasını da aldım. 5 Ekim'de aradım. Bana haftaya pazartesi arayıp tekrar bilgi almam gerektiğini söyledi. 20 Ekim'e kadar her pazartesi aradım ama bu iş böyle uzamaya devam etti. En sonunda bana şu şekilde bir mesaj yolladı: ![]() Ayın 27'si oldu ama hala bir gelişme görünmüyor. Telekom Müşteri Hizmetleri'ni aradım. CİMER üzerinden BTK'ye şikayetimi yazdım. Sürekli haftaya hallolur dedikleri için şu çatıya koydukları cihazla internet hizmeti sunan firmalara da başvurmadım ama 107 gündür internetsizim. Benim bu işlemi tamamlatmam için artık ne yapmam gerekiyor? |
Bildirim