Herkese iyi günler Türknet vae altyapısı kullanıyorum ve ileriki zamanlarda SAYE durumdan dolayı daireme kadar fiber talebinde bulunmak için Türk Telekom'un ilçe şenliğine gittim ama ne olsun derdimi anlattım ne form dolduruldu ne dilekçe dedikleri şey mahallenizde fiber altyapı projesi yoktur oysaki mahallemde fiber var sadece evlere gitmiyor kazı derdi yok kazı işlemleri tam 7 yıl önce yapıldı sadece kablolar değişecek ve evim Türk Telekom ana santrali evimin karşısında Dikili Çandarlı Mahallesi. Not: Hangi İSS den olduğumu bile söyleyemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FİBER ALTYAPI TALEBİM ALINMADI

-
-
Onlar öyle, hata kaza size fiber gelirse maaşları gidiyormuş gibi hissediyorlar. Resmi kanalları deneyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
santral karsısındaysa zaten yuksek hızlar alabilirsiniz. ama sanırım taleplerden bıkmıs olmalılar ki hic ilgilenmemisler. siz direk santralde proje/planlama sefiyle gorusmek istiyorum diye girin.
-
ben gittim benide aynı sizin gibi ciddiye almadılar ne dilekçe ne bir form bir şey doldurdum en sonunda bırakmıştım gitmeyi müdürlüğe sonra bende altyapı çeken ekipleri evimin 600-700 metre ilerisinde altyapı çekerken gördüm gidip sordum kendilerine bizim evede çekebilir misiniz diye ev nerde dedi dedim 600-700 metre ileride eğer şu çektiklerimizin yanında olsa direkt şimdi bile çekerdik dedi sonra eve gidip baktık kazı çalışması olmadan rahatça evin 20 metre ilerisinde olan direkten çekilebileceği için çekeriz bunu büyük ihtimal dedi fotoğrafını çekip telefonumu verdim ekip şefine müdürlükte proje ekibine ileticeğini söyledi ve proje çizen yetkili 1 saat sonra geldi binaya baktı kullandığım ankastre kutusunun numarasını yazıp projeyi çizicem yakında altyapıyı çekerler dedi 1 ay sonra gelip kablo çektiler ya proje sorumlusunu bulucaksınız ya da ekipleri iş bitirici onlar diğer müdürlükte masa başı duran arkadaşlar pek fayda etmiyor ekipleri görünce onlardan rica ediceksiniz hali hazırdan ziyade genelde hat hiç olmayan binalara çekmeye özen gösterdiklerini söylediler bana çekmeden önce
-
Bu ülekde herkesin sokağında fiber var, ülkedeki konutların %95inin bulunduğu sokaktan türktelekom VDSL kabini için çekilen fiber kablo geçiyor. Ama fiber ulaşan hane oranı %10un altında, bu yüzden sokağımda fiber var bana niye gelmedi demeyin. Hepimizin sokağında fiber var. Boşa çabalamayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X