Şimdi Ara

Fiat Uno Bir Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    92 model bir fiat uno 1.2 ye sahibim fakat uno 1.4 ü olan bi kaç arkadaş var ve benim arabanın motoru onlarınkinden daha büyük ve performans olarakda büyük bi fark var birde onlarda devir saati yok bende var benden bir önceki sahibinin arabanın motorunu değiştirmiş olacağından şüpheleniyorum aracın kasası 70 lik kasa fakat ruhsatta 60 yazıyor ve ağırlıklarda falanda çok yanlışlık var aracın resmi özelliklerinde max hızı 156 km yazıyor ama ben tüpde 180 i geçtim öyleki tüpde araba 2. vitesde 80 yapıyor ve çok seri hızlanıyor araçta tipo motoru olacağından şüpheleniyorum son olarakda araçta sunroof var ve alırken bunun bana orjinal olduğu söylendi ve birkaç ustada onayladı

soru 1 aracın motoru değiştiyse trafik muayne satış gibi işlemlerde zorluk çıkarırmı

soru 2 aracın ruhsatı yanlış ben gidip motor hacmi kasa tipi (60-70) gibi yanlışlıkları nasıl düzeltebilirim ücret alırlarmı

soru 3 aracın bu şekilde performansının diğer unolara göre iyi olmasını başka ne gibi nedenlerle değerlendirebilirim

soru 4 unolarda gerçekten orjinal sanroof varmı

yardımcı olursanız sevinirim

• 1:Ruhsattaki motor no ile mevcut motor no karşılaştır.

2:Ruhsat yaprağı değişimi hersekilde ücrete tabidir.min:150 tl.

3:Eski sahibi mevcut motorda Modifikasyon yaptırmış olabilir.Örn.farkli piston veya eksantrik mili vs.

4:Sonruff ise o yıllarda özel seri olabilir yada ekletilmis olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60'lik Uno'lar 1.1 motordu yanlis hatırlamıyorsam. 70'liklerde S versiyonlar karburatorlu, SX/SX i.e/ Hobby versiyonları tek nokta enjeksiyonluydu.
    Bir de Türkiye'de çok sayili olan, geneli tek kapili, 1.3 turbo motor vardi. Acaba araciniz bu versiyondan mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LENCER L kullanıcısına yanıt
    Kontrol edeceğim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

60'lik Uno'lar 1.1 motordu yanlis hatırlamıyorsam. 70'liklerde S versiyonlar karburatorlu, SX/SX i.e/ Hobby versiyonları tek nokta enjeksiyonluydu.
    Bir de Türkiye'de çok sayili olan, geneli tek kapili, 1.3 turbo motor vardi. Acaba araciniz bu versiyondan mi?

Turbo versiyonu değil galiba 70s 1.4 ie fiat bayine gitsem bilirlermi acaba

• 1.1 ve 60s olanlar orijinal italyan, tofaş üretimi değil. 70 s 70sx olanlar filan tofaş üretimi.. farkları olması normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 11 Eylül 2016; 18:31:11 >
  • Lpg sistemi karbüratörlü sistem deki gibi sağa sola anahtar mi var yoksa ejlnjeksiyonlu sistem deki gibi sadece buton mu var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.