Şimdi Ara

FİAT TİPO KULÜP (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.912
Cevap
90
Favori
2.653.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş
  • Uzun zamandan beri yazamıyordum malumunuz araça arızalı güvenilir usta yedek parca v.s. bulmak bide iş güç derken uğrayamadık bana cevap yazan tüm arkadaşlara buralardan teşekkür ederim araç sonuç olarak conta yakmış kapak eğriymiş daha önceki sahipleri haralet yaptırmış ama kapak taşlatmamış direk contayı bağlatmış ve zamanla conta eskimiş kabak bizim başımıza patladı adamlar silindir kapak saplamalarını bile adi takmışlar onlarında çelik kalitesi düşük olduğundan sıcaklıkla birlikte uzama eğilimi göstermişler şansımıza zorlanmadan söküldüler yoksa saplamalarda kesecekti ve masraf cok fazla artacaktı birde canımı sıkan olay parçacıya gidiyorsun listeyi veriyorsun hepsi orjinal olacak diyorsun tamam diyor fiyat veriyor anlaşıyorsun parçaları çıkarıyor yansanayi orjinali tabiki sinir oluyorsun gezmediğim parçacı kalmadı enson soluğu serviste aldım toplam malzeme listesi sanayi ve servisin verdiği fiyat karar sizin ama ben bundan sonra ilk once servise uğrayıp parçaları oradan temin edeceğim.
    1-SİLİNDİR KAPAK CONTASI
    2-ÜST CONTA
    3-ARA CONTA
    4-MANİFOLD CONTASI
    5-EGSOZ BOĞAZ CONTASI
    6-TERMOSTAT
    7-DİSTİRÜBİTÖR KAPAĞI
    8-BUJİ KABLOSU
    9-TEVZİ MAKARASI
    10-YAĞ FİLİTRESİ
    11-SUBAP LASTİĞİ

SERVİS 90 YTL SANAYİ 130 YTL AMA ORJİNAL DEĞİL

FARK BU SİZ SİZ OLUN 3 LİRA FAZLA VERİN AMA ORJİNAL ALIN

MAVİŞ KARDEŞ AKLIMA BİŞEY TAKILDI SENİN PİSTONLARIN ÜZERİNDEKİ SUBAP YUVALARI AŞAĞIDA BENİM PİSTONLARDA İSE YUKARIDA TİPO TEMPRA FARKLI HERHALDE USTALAR İŞTE BİLİYO YA İŞİ ACABA HANGİSİ DOĞRU !!!!

BU ARADA 6 ADET UZUN 6 ADET KISA SİLİNDİR KAPAK SAPLAMASI ORJİNAL SERVİSTEN ALDIM 37 YTL DEDİLER TÜM PARÇALAR VE SAPLAMALAR DAHİL 110 YTL VERDİM TAŞLAMACI ARKADAŞTI 15 YTL ONA BAYILDIK SON OLARAKTA USTA KALDI FAZLA PARA İSTERSE Bİ DENEME SÜRÜŞÜ YAPPIYIM DERİM GİDİŞ O GİDİŞ DERMİŞİMM YARIN AKŞAM ARACIMA KAVUŞACAGIM İNŞALLAH

FİAT TİPO KULÜP

• TİPOLARIM MERKEZİ KİLİT TETİKLEMESİ NEGATİF(-) Mİ POZİTİF(+) Mİ YENİ ALARM BAĞLIYACAĞIM DA

FİAT TİPO KULÜP

Orjinalden alıntı: mdemir067

MAVİŞ KARDEŞ AKLIMA BİŞEY TAKILDI SENİN PİSTONLARIN ÜZERİNDEKİ SUBAP YUVALARI AŞAĞIDA BENİM PİSTONLARDA İSE YUKARIDA TİPO TEMPRA FARKLI HERHALDE USTALAR İŞTE BİLİYO YA İŞİ ACABA HANGİSİ DOĞRU !!!!

FİAT TİPO KULÜP

geçmiş olsun kardeşim...
    benim pistonlar orjinalmiş..ben ilk defa sökülüyormuş..resim ekledim..pek fark yok gibi..
    ayrıca bizim motorlar doğan slx ve sahin s de kullanılan motorlarla aynı

benim rektefe mesajımı okudun mu? DH tempra team veya diğer dükkanda var..

FİAT TİPO KULÜP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavis717 -- 21 Ekim 2007; 22:14:08 >

• tipo üyelerine selamlar.

mdemir067 arkadaşım geçmiş olsun..........

FİAT TİPO KULÜP
  • mdemir067 kardeş bendede aynı sorun war we şuan araba sanayide yarın baslıcaklar yapmaya parçalar yer yer değişiyor ama en ucuz 114 ytlye buldum bilirsin Sağlam Oto'da Süslenin yanında.parçalar şunlar=
    1-silindir kapak contası
    2-zar conta
    3-üst kapak contası
    4-emme manifot contası
    5-egzos manifot contası
    6-4 litre yağ/yağ Filtresi
    7-4 tane buji
    8-triker set.ustalıkta 100 ytl istıolar zaten arabayı o ustadan almıştım

quote:

Uzun zamandan beri yazamıyordum malumunuz araça arızalı güvenilir usta yedek parca v.s. bulmak bide iş güç derken uğrayamadık bana cevap yazan tüm arkadaşlara buralardan teşekkür ederim araç sonuç olarak conta yakmış kapak eğriymiş daha önceki sahipleri haralet yaptırmış ama kapak taşlatmamış direk contayı bağlatmış ve zamanla conta eskimiş kabak bizim başımıza patladı adamlar silindir kapak saplamalarını bile adi takmışlar onlarında çelik kalitesi düşük olduğundan sıcaklıkla birlikte uzama eğilimi göstermişler şansımıza zorlanmadan söküldüler yoksa saplamalarda kesecekti ve masraf cok fazla artacaktı birde canımı sıkan olay parçacıya gidiyorsun listeyi veriyorsun hepsi orjinal olacak diyorsun tamam diyor fiyat veriyor anlaşıyorsun parçaları çıkarıyor yansanayi orjinali tabiki sinir oluyorsun gezmediğim parçacı kalmadı enson soluğu serviste aldım toplam malzeme listesi sanayi ve servisin verdiği fiyat karar sizin ama ben bundan sonra ilk once servise uğrayıp parçaları oradan temin edeceğim.
    1-SİLİNDİR KAPAK CONTASI
    2-ÜST CONTA
    3-ARA CONTA
    4-MANİFOLD CONTASI
    5-EGSOZ BOĞAZ CONTASI
    6-TERMOSTAT
    7-DİSTİRÜBİTÖR KAPAĞI
    8-BUJİ KABLOSU
    9-TEVZİ MAKARASI
    10-YAĞ FİLİTRESİ
    11-SUBAP LASTİĞİ

BU ARADA 6 ADET UZUN 6 ADET KISA SİLİNDİR KAPAK SAPLAMASI ORJİNAL SERVİSTEN ALDIM 37 YTL DEDİLER TÜM PARÇALAR VE SAPLAMALAR DAHİL 110 YTL VERDİM TAŞLAMACI ARKADAŞTI 15 YTL ONA BAYILDIK SON OLARAKTA USTA KALDI FAZLA PARA İSTERSE Bİ DENEME SÜRÜŞÜ YAPPIYIM DERİM GİDİŞ O GİDİŞ DERMİŞİMM YARIN AKŞAM ARACIMA KAVUŞACAGIM İNŞALLAH

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

• Öğretmen arkadaşım 2000 Tipo 1.6 i.e SLX MPİ ACS arcını satıyor. Aşağıda yazdığım gibi aracın pazarlık payı var ve çok düzgün bir araç, yeni pasta cila yapıldı, ön takım komple yeni yapıldı ve dijital klima mevcut, pişman olmazsın. En azından numarayı ara Tipo Kulübün ve benim ismimi ver görüş. Ayrıca arcın resimlerini cumartesi günü buraya ekleyeceğiz.
    2000 Tipo 1.6 i.e SLX MPİ ACS aracını satıyor.
    Araç Özellikleri:
    *Çok Nokta Enjeksiyonlu Motor (MPİ)
    *Elektrikli Ön camlar
    *Dijital Klima
    *Ön ve Arka Kol Dayanakları
    *Elektrikli Dikiz Aynaları
    *Atalet Sensörü
    *Hidrolik Direksiyon
    *Direksiyon Yükseklik Ayarı
    *Sol Koltuk Bel Destek Ayarı
    *Arka Koltuk Başlıklar
    *Anahtardan Kumandalı Merkezi Kilit ve immobilayzer
    *Sis Farları
    *Radyo Kaset-Çalar
    *Bakımları Düzenli Olarak Serviste Yapılmıştır.
    *93.000 km de
    *Ateş Kırmızısı (Bordo)
    *06 JP 072 plakalı
    *Araç plakasını trafik.gov.tr'den bakımlarınıda herhangi bir yetkli servisten araç plakasını vererek sorgulatabilirsiniz.
    *FİYAT 12.500 YTL (Pazarlık Payı Var)

Selahattin BAL
    05334320444
    03725121722
    Gökçebey/ZONGULDAK

quote:

Orjinalden alıntı: fix_faces

beyler tipomu sattım sayılır yeni tipo arıyorum tipo 98 model veuya üstü slx 1.6 mpı enjeksiyonlu klima olan varsa alabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 22 Ekim 2007; 20:12:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan67

Hakkari/Dağlıca'da 12 askerimizi daha şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK ya lanet olsun.

FİAT TİPO KULÜP

Allah kalanlara sabır versin.
    milletin canını yakanlara dersini verecek olanlar vardır...haksız yere cana kıymak...

• 97 model çok düzgün vaziyetteki klimalı 1.4 ie tipomu 4.5 sene önce 9000 ytl ye almıştım fiyatlar demek çok oynamamış.

quote:

Orjinalden alıntı: raix

arkadaşlar abartmayın 99 86000km 1.4 sx ie 9000ytl anlaşabilirsem alacağım... alınca abartmak neymiş göreceksiniz! şimdi deflasyon, alıncada spekülasyon yapacağım tipo piyasasında

94 model tipo 1,6s

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • arkadaşlar aranıza katılamak için inanın elimden geleni yapıyorum! yakında başaracağım galiba
    99 sx 1.4 ie 90.000 km de lpg vs yok sade nasipse perşembe görmye gidecegim fiyat nasıl vede bana tavsiyeleriniz nedir daha öncede söylrmiştim "tipo" alırken nelere dikkat etmem gerekir

Orjinalden alıntı: turquer

selam bende bu klübe yeni üye oldum ve ilk arabamda tipo oldu alalı daha 1 hafta kadar oldu :) mutluyum vesselam

94 model tipo 1,6s

• En iyi yapacağın şey aracı almadan önce fiyatı karşılığı bir fiat yetkili servisine götürüp mekanik motor kontrolu yaptırmanız. Ayrıca beyni bilgisayara bağlatıp sistemde elektronik arıza varmı yokmu tespit ettirmeniz ve çıkacak sonuçlara göre karar vermeniz en doğrusu olacaktır. Sonuçlara göre ortalama masrafı öğrenip pazarlık elinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: raix

arkadaşlar aranıza katılamak için inanın elimden geleni yapıyorum! yakında başaracağım galiba
    99 sx 1.4 ie 90.000 km de lpg vs yok sade nasipse perşembe görmye gidecegim fiyat nasıl vede bana tavsiyeleriniz nedir daha öncede söylrmiştim "tipo" alırken nelere dikkat etmem gerekir

• sağol elektroniği dikkate ayrıca alırım
  • slm tipocular arabayı alalı daha üç ay oldu ehliyetide 2 hafta ankaradan yozgata kadar gidip geldim baya bi dik yokuşta aşşağı doğru 172 yaptım motor komple rektefiye oldu açılsın diye bastım birazda ama bayada tırstım resim falan cekmek aklımın ucundan bile gecmedi hele bide hafif bi cukurdan gectim uçuyorum sandım ve yol bitti araç 95 slx lpgli yol bitmeseydi daha gidermiydi yoksa ben öteki tarafamı giderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acun_06 -- 23 Ekim 2007; 23:27:33 >

quote:

Orjinalden alıntı: gokkal

mdemir067 kardeş bendede aynı sorun war we şuan araba sanayide yarın baslıcaklar yapmaya parçalar yer yer değişiyor ama en ucuz 114 ytlye buldum bilirsin Sağlam Oto'da Süslenin yanında.parçalar şunlar=
    1-silindir kapak contası
    2-zar conta
    3-üst kapak contası
    4-emme manifot contası
    5-egzos manifot contası
    6-4 litre yağ/yağ Filtresi
    7-4 tane buji
    8-triker set.ustalıkta 100 ytl istıolar zaten arabayı o ustadan almıştım

quote:

Uzun zamandan beri yazamıyordum malumunuz araça arızalı güvenilir usta yedek parca v.s. bulmak bide iş güç derken uğrayamadık bana cevap yazan tüm arkadaşlara buralardan teşekkür ederim araç sonuç olarak conta yakmış kapak eğriymiş daha önceki sahipleri haralet yaptırmış ama kapak taşlatmamış direk contayı bağlatmış ve zamanla conta eskimiş kabak bizim başımıza patladı adamlar silindir kapak saplamalarını bile adi takmışlar onlarında çelik kalitesi düşük olduğundan sıcaklıkla birlikte uzama eğilimi göstermişler şansımıza zorlanmadan söküldüler yoksa saplamalarda kesecekti ve masraf cok fazla artacaktı birde canımı sıkan olay parçacıya gidiyorsun listeyi veriyorsun hepsi orjinal olacak diyorsun tamam diyor fiyat veriyor anlaşıyorsun parçaları çıkarıyor yansanayi orjinali tabiki sinir oluyorsun gezmediğim parçacı kalmadı enson soluğu serviste aldım toplam malzeme listesi sanayi ve servisin verdiği fiyat karar sizin ama ben bundan sonra ilk once servise uğrayıp parçaları oradan temin edeceğim.
    1-SİLİNDİR KAPAK CONTASI
    2-ÜST CONTA
    3-ARA CONTA
    4-MANİFOLD CONTASI
    5-EGSOZ BOĞAZ CONTASI
    6-TERMOSTAT
    7-DİSTİRÜBİTÖR KAPAĞI
    8-BUJİ KABLOSU
    9-TEVZİ MAKARASI
    10-YAĞ FİLİTRESİ
    11-SUBAP LASTİĞİ

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

• demek istediğim pistonların üstüne iyi bakarsan yarım ay şeklinde supab izleri var birisi yukarıda birisi aşağida

quote:

Orjinalden alıntı: mavis717

quote:

FİAT TİPO KULÜP

geçmiş olsun kardeşim...
    benim pistonlar orjinalmiş..ben ilk defa sökülüyormuş..resim ekledim..pek fark yok gibi..
    ayrıca bizim motorlar doğan slx ve sahin s de kullanılan motorlarla aynı

benim rektefe mesajımı okudun mu? DH tempra team veya diğer dükkanda var..

FİAT TİPO KULÜP

• bu arada verdiğin forum sayfasını epey bi inceledim bana çok yararı oldu herşey için teşekkür ederim maviş usta
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.