Şimdi Ara

FİAT TİPO KULÜP (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.912
Cevap
90
Favori
2.653.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş
  • Arkadaşlar yakınen tanıdığım bir öğretmen arkadaşım 2000 Tipo 1.6 i.e SLX MPİ ACS aracını satıyor.
    Araç Özellikleri:
    *Çok Nokta Enjeksiyonlu Motor (MPİ)
    *Elektrikli Ön camlar
    *Dijital Klima
    *Ön ve Arka Kol Dayanakları
    *Elektrikli Dikiz Aynaları
    *Atalet Sensörü
    *Hidrolik Direksiyon
    *Direksiyon Yükseklik Ayarı
    *Sol Koltuk Bel Destek Ayarı
    *Arka Koltuk Başlıklar
    *Anahtardan Kumandalı Merkezi Kilit ve immobilayzer
    *Sis Farları
    *Radyo Kaset-Çalar
    *Bakımları Düzenli Olarak Serviste Yapılmıştır.
    *93.000 km de
    *Ateş Kırmızısı (Bordo)
    *06 JP 072 plakalı
    *Araç plakasını trafik.gov.tr'den bakımlarınıda herhangi bir yetkli servisten araç plakasını vererek sorgulatabilirsiniz.
    *FİYAT 12.500 YTL (Pazarlık Payı Var)

Selahattin BAL
    05334320444
    03725121722
    Gökçebey/ZONGULDAK

• arkadaşlar merhaba,
    istanbulda öğrenciyim ve bababım 97 model tipo 1,6 Sx i ile istanbula geldim ama arabada söyle bir problem var özellikle ilk çalışırken ve ısınana kadar gaz yemiyor yani gaza basıyorum ama devir yükselmiyor...

Belirli bir süre veya jikle ile ısıttıktan sonra olay düzeliyordu son 2-3 günden beri ara sıra ısındıktan sonrada yapmaya başladı..

Sorun ne olabilir ve ne yaptırmamı önerirsiniz (servise götüreceğim ama nelerine baktırayım) Ayrıca tahmini olarak ne kadara mal olur bu bana yolda kalmaktan korkuyorum ne olur ne olmaz...

Teşekkürler...

Orjinalden alıntı: fix_faces

mavis717 tesekurler arkadasım bide benim araba kısın calımıyo ittirerek calıstırıyom aku deniyo aku alıyom oda olmuyo ne yapalım

arkadasım sorun çok çeşitli olabilir..ateşleme sisteminden tut ta yakıt sistemine kadar.bujiler eski olabilir.kullandığın yakıt kötü olabilir vs.
  • orjinal al...
  • merhaba;tipo nun orijinal şanzıman yağı hangisidir yada uygun olan şanzıman yağı vizkozitesi kaçtır.Bilen arkadaşlar yardım.

arkadaşlar benim sizden ricam
    Tipo 2.0 almayı düşünüyorum hızı seviyorum 13.000ytl kadar para ayıra biliyorum eski arabam dogan L di ve bu arabanın hantallıgından sıkıldıgım için sattım beni sanayiden çıkarmıyordu sorun şu tipo da sürekli sanayiye gidiyormu arıza çok çıkarıyormu ve 2000 motor tipo lpg de nekadar yakıyor birde tipo resimlerinde 260km ibre gördüm bu hızı göre biliyormu

arkadaşlar bu fiyat aralıgında bundan daha iyi bir araba tavsiyeniz varsa onlarıda sunarsanız çok mutlu olurum

birde bir başka model olarak

Tipo 2.0
    1998 PEUGEOT 406 SV 14.000 ytl çıkabilirim bunu için

sizce hanisi

biraz karışık oldu özür dilerim yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

ön 2 amortisör :90 ytl
    ön 2 disk :34 ytl
    ön 2 balata :30 ytl
    ön sağ salıncak:40 ytl
    araya araya bulamadığım ilk patladığında kaynak yaptırdığım ikincisinde ise her zaman alış verişş yaptığım parçacıda olduğunu görünce tırlattığım soğutma borusu kaynak için 15 ytl aldılar yenisi cillop gibisi 6 ytl varmı böyle bişey :((((( (SİZ SİZ OLUN ÖRNEK PARÇA İLE GİDİN PARÇACIYA BİLMİYORLAR NEYİN NE OLDUĞUNU)
    castrol 20/50 motor yağı :23 ytl
    yağ filitresi :5 ytl
    antifiriz shell :13 ytl
    parça toplamı : 241 ytl

usta toplam : 90 ytl
    genel toplam : 331 ytl
    bu arada aracım 1997 model 1,6 sx 123.000 km kristal mavi en kısa zamanda resimleride eklerim şu anki piyasası hakkında bilgisi olan arkadaşların görüşlerini alabilirim değişen parça yok saydıklarım hariç :)))))

• arkadaşlar merhaba uzun süredir forumu takip edemiyodum işlerimin yoğunluğundan dolayı bughün fırsat bulabildim...aramızda 240 görebilen arkadaşlar varmış şahsen bu arabaya binip o hızı içinde görmek yaşamak isterim...hangi frensistemi durduruyo o arabayı o hızda arabayı hangi şaşe taşıyo altından geçen havayı tipoda nasıl engelliyo hangi amörtisör sistemini kullanıyo açıkcası çok merak ediyorum,lütfen arkadaşım beni ve benim gibi merak edenleri aydınlat....ayrıca turbo taktırmak isteyen arkadaşlarım var,arkadaşlar bu konuyu daha önceki sayfalarda ayrıntılı anlatmıştım ama sadece turbo takmakla olmuyo ciddi bir silindir kapak işçiliği gerekiyo...ayrıca merter mc de piyasa cumartesi akşamı gece ikiye kadar devam ediyo arkadaşlar toplana biliriz orda

// Avuç İçi İle Direksiyon Çevirenler Kulübü \\
  • sevğili tipo kullanıcıları çokk pinpirik biriyim ve hala araba alamadım sizden bir tipo(1.4 sx i.e) alırken dikkat edilmesi gerken şeyleri öğrenmek istiyorum...
    ve ayrıca local boya sorun olurmu? vs

Orjinalden alıntı: black_911

Arkadaşlar bu eklediğim resime hasta oldum daha önce verildiyse özür....bide siz görün istedim......

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

güzel olmuş

• bence de arkadaşım bi gün merterde buluşma yapalım tipolarla hem tanışırız orada merter mc organizasyonu olursa bende varım

FİAT TİPO KULÜP

// Avuç İçi İle Direksiyon Çevirenler Kulübü \\
  • İsmin listemize eklenmiştir. Aramıza hoşgeldin, iyi forumlar
    quote:

Orjinalden alıntı: __İCE__

Selamlar arkadaşlar,kulüp olayı çok hoş olmuş. Benide ekleyebilirmisiniz 1994 Tipo SX
  • Arkadaşlar yakınen tanıdığım bir öğretmen arkadaşım 2000 Tipo 1.6 i.e SLX MPİ ACS aracını satıyor.
    Araç Özellikleri:
    *Çok Nokta Enjeksiyonlu Motor (MPİ)
    *Elektrikli Ön camlar
    *Dijital Klima
    *Ön ve Arka Kol Dayanakları
    *Elektrikli Dikiz Aynaları
    *Atalet Sensörü
    *Hidrolik Direksiyon
    *Direksiyon Yükseklik Ayarı
    *Sol Koltuk Bel Destek Ayarı
    *Arka Koltuk Başlıklar
    *Anahtardan Kumandalı Merkezi Kilit ve immobilayzer
    *Sis Farları
    *Radyo Kaset-Çalar
    *Bakımları Düzenli Olarak Serviste Yapılmıştır.
    *93.000 km de
    *Ateş Kırmızısı (Bordo)
    *06 JP 072 plakalı
    *Araç plakasını trafik.gov.tr'den bakımlarınıda herhangi bir yetkli servisten araç plakasını vererek sorgulatabilirsiniz.
    *FİYAT 12.500 YTL (Pazarlık Payı Var)

Selahattin BAL
    05334320444
    03725121722
    Gökçebey/ZONGULDAK

• quote:

Orjinalden alıntı: raix

97-98 1.4 sx i.e tipo arıyorum satan arkadaşlar varsa irtibata geçsin... uçuk fiyatla teklif vermeyin piyasasını çok iyi biliyorum :D

sen aklından geçen fiyatı söyle ben sana burdan ekmek çıkıp çıkmayacağını söylim. senin işin galericilerde olur bence. paraya sıkışıpta acilen arabasını elinden çıkaranlar onların eline düşüyor ve çok uygun fiyatlara araba satabiliyorlar.
  • Arkadaşlar benim tiponun orjinalliği bozulmasın diye arkayı kestirip kolon bağlatmadım ve orjinal ön arka hoparlörleri kullanıyorum. arka sağ ve ön sol hoparlör patlak ve değişmesi lazım. Arka hoparlörü çıkarması dert değilde ön sol hoparlör nasıl çıkacak bir türlü bilemedim. orasına burasına bakıyorum olmuyor bir bilen söylesin lütfen.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.