Şimdi Ara

FİAT TİPO HAKKINDA NE BİLİYORSANIZ GELİN YAZIN arkdaşlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
9
Favori
359.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet uzun bi arayis sonucunda tesadufen birden gaza gelip 1998 model tipo sx ie aldim.Arac 115000 km de ve sag on camurluk degismis ve boyali tabiki.Umarim pisman olmam. Aracimi 7800+280 ytl ye fuzul oto dan acik artirmayla aldim.Fiyati nasil sizce? web de asagidaki adresin alt taraflarinda...

    http://www.fuzulotomotiv.com.tr/oncekiacikarttirma_otomobilleri.asp

    Simdi parayi odeyecem ve noter devri yapilacak.Her turlu oneri ve yorumlarinizi bekliyorum.Lpg, yasal surec ,fiyat,Piyasa vs.

    Hoscaklin
  • 2 yıldır kullanıyorum ve ön amortisörlerin değiştirilmesi dışında masraf çıkarmadı desem yeridir. Bendeki İtalyan olduğu için işçilik açısından biraz farklı ve konforuna diğecek yok. Zaman geçtikce ön göğüs kabarıyor bu sorun hepsinde var anladığım kadarıyla. Türkiye şartlarında o fiyata alınabilecek en uygun araçlardan birisi
  • bugün bende 97 model 1.4 buldum full aksesuar 8500 ytl (izmir) inşallah yarın göstereceğiz olursa bende tipocular kervanına katılacağım
  • tipo al birde modla daha ne olsun
  • tofaş fabrikası doğan ve şahinleri hala üretip yurtdışına gönderiyormuş acaba tipolarıda üretiyormu ki
  • BENDE VAR 98 1.4 İE KLİMALI 5 YILDIR KULLANIYORUM.GÜNLÜK 30-40 KM YOL YAPIYOR,ARABA 73000 DE DAHA ÖN TAKIMINA ANAHTAR DEĞMEDİ.BU ARAÇLARIN ÖN TAKIMI TAMAMEN KULLANIMLA ALAKALI.
  • Bende daha önce tanıdık arkadaş vs. lerin tipolarını kullandım.Bana gayet rahat gelmişti.Kendim 6 ay önce 96 bir tipo 1,4 S aldım.Tabi alınca biraz bakım yaptım.6 aydır hiç problem çıkarmadı.Kullanması oldukça rahat bir araç .Yol tutuşuda çok iyi.Benimkinde hidrolik direksiyon yok ama bu sorun olmuyor benim için.Son benzin zamların dan sonra dayanamayıp 1 ay önce tüp taktırdım 400 YTL ye aldesa marka.Vize(93 YTL), Sızdırmazlık raporu(21 YTL), Ek 1 belgesi(10 YTL),ve ruhsat masrafı (52 YTL),ruhsat dolumu (10 YTL) masraf yaptım işletmek için.Şimdi çok memnunum.Kesinjlikle o paralara alınabilecek en güzel araçlardan biri.Alt takım yukarıda arkadaşında belirttiği gibi tamamen kullanım meselesi.Benim aldığım adam 3 yıl evvel yaptırmış. bende kullanıyorum 6 aydır tık yok.Yolda bastınmı gidiyor.Hızlanması çok iyi .Hiç olmassa 100 km nin çok fazla üstünde olmayan (140 kadar) güven veriyor insana.Al kullan arkadaş.Bakarsan senelerce sorunsuz binersin.




  • dünkü bulduğum tipo malesef nasip olmadı araba hasarlı çıktı
  • BU ARABALARDA ÖZELLİKLE DİKKAT ETMEN GEREKEN BİR KONUDA BUJİ.ARACA KENDİ BUJİSİNİN DIŞINDA BAŞKA MARKA BUJİ TAKTIĞINDA DEVİR GÖSTERGESİ,KM ve HIZ GÖSTERGESİ V.B GİBİ SİSTEMLER ARIZAYA GEÇEBİLİYOR.ÖRNEK OLARAK HIZIN 36 Km DE SABİT KALMASI VEYA DEVİRİN 2800 d/d TAKILI KALMASI GİBİ.SORUNUN KISA VE BASİT ÇÖZÜMÜ İSE KUTUP BAŞINI SÖKÜP 15-20 DAKİKA BEKLETİP ORJİNAL BUJİYİ TAKMAK.
  • sevgili arkadaşlar burayı nette tıpolar hakkında bilgi ararken buldum.
    1995 slx 100,000 kmde bir tıpo buldum araçta ufak tefek kazalar var. ancak önemli bir sorun değil.
    hiç lpg takılmamış ancak cadır örtülmüş kışın ve boya komple yenilenecek motoru canavar gibi kullandım.
    ancak bi çok yerden ses geliyor.
    sahibi arkadaşım ve bana 6500 ytl ye bırakacak galeriye sorduk galeri 6500 alırım an cak siz dışarda rahat 7500 e satarsınız dedi. bu aracın boyası ne kadara patlar. ve sizce boyanacak bir araca bu fiyat nasıl ilerde satabilirmiyim acele bilgiye ihtiyacım var
  • arkadaşlar 97 - 98 temiz tipo bulsam hemen alacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scor -- 26 Temmuz 2006; 23:36:24 >
  • merhaba arkadaşalr ankaradayım ve ankarada satılık çok temiz bi fiat tipo 2.0 i.e 16 v action buldum arabanın hertarafı orjinal,tek hatası güneşden tavan ve kaputta oluşan yanıklar başka hiçbir sorunu yok!!!

    kadran 260..
  • merhaba kardeş,

    çok ciddi bir kazası yoksa pek problem deil ama değişen parça ne kadar azsa o kadar iyi,orjinal araab satılıyor çünkü,ama slx klimalıysa ve fiyatı da 6 buçuksa al derim ben..
    97 tipo slx vardı ve hala var,hatalı sollama yüzünden arabanın ön kısmı paramparça oldu,şimdi satmaya kalksak değerinni çok altında vereceğiz...

    quote:

    Orjinalden alıntı: otomobilci_x

    sevgili arkadaşlar burayı nette tıpolar hakkında bilgi ararken buldum.
    1995 slx 100,000 kmde bir tıpo buldum araçta ufak tefek kazalar var. ancak önemli bir sorun değil.
    hiç lpg takılmamış ancak cadır örtülmüş kışın ve boya komple yenilenecek motoru canavar gibi kullandım.
    ancak bi çok yerden ses geliyor.
    sahibi arkadaşım ve bana 6500 ytl ye bırakacak galeriye sorduk galeri 6500 alırım an cak siz dışarda rahat 7500 e satarsınız dedi. bu aracın boyası ne kadara patlar. ve sizce boyanacak bir araca bu fiyat nasıl ilerde satabilirmiyim acele bilgiye ihtiyacım var





  • araç klimalı tesekkür ederim.
    6500 iyi fiyat diyorsunuz yani.
    kazlar çamurluk kazası yanı kazaları önemli değil ama ben kaportasından korkuyorum. biraz çürümeye başlamış gibi boya atarken macunlanırsa bişey olmaz galiba değilmi. bu konuda bilgiye ihtiyacım var bide forumlarda 1,6 tıpolar sehir içinde 330 bin yakar diyorlar doğrumu.
    son bişeyde lpg takdırsam kaca patlar.ve ruhsata işleteceksem bunu alırken yapsam yani zaten ruhsat değişirken yapsam dahamı karlı olurum.
    bu alacağım ilk araba onun için soruyorum.
    tesekkür ederim.
  • kardeş çrük araba asla alınmaz,ufak tefek kazaları ek problem deil ama çürük iyi değil çok zor satılır çürük araba

    içine sinerek almalısın,

    alacağın ilk arabaysa biraz daha verip temizini al derim ben,insan ilk arabasına gösterdiği ilgiyi başka arabaya göstermez

    330 bin yakıyor diye bişey yok,taş çatlasın 250 bin yakıyor,şehir içinde hep power la gidersen yakar 300 bin

    ilk arabansa temiz bir araba al,arabadan soğursun yoksa,

    çürük araba asla alma kardeş,çok zor satarsın...

    ruhsat değişirken yapsan daha karlı olursun,çünkü işlenirken tüp ruhsat değişecek,bi de alırken değişecek,2 kere yapıp daha çok para vermek yerine ikisini aynı anda yap,sigorta muamelecileri bunlar ayarlıyor..




  • çok tesekkür ederim söylediklerinizi değerlendirecğim.
  • ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...
  • Ben 1994 yılında yerli 0 km tipo1.6 s almıştım çok memenun kaldım 35.000 km kullandıktan sonra ihtiyaçtan sattım...1999 yılında 2.el 73000 km de 1992 model italyan 1.6 st denilen modelden aldım..inanılmaz bir arabaydı.2006 yılında gene ihtiyaçtan istemiye istemiye sattım.sattığımda 203000 km deydi ve hiç sorun çıkartmadı.Bunlar mükemmel otomobiller..
  • Tipo sx ie - Bakım

    Yeni aldıgım 1998 1.4 ie tipo mu tamirci bir tanıdıga bıraktık. Fren balataları bitmis- degismesi gerekiyormus. Enjeksiyon ısıgıda surekli yanıyor.sebebini simdilik bilmiyoz.Arka sag tekerlek ust tarafı alt tarafına nazaran sol tekerlege daha yakın. Yani hafif bir yamukluk var :)

    Ancak tamirci tanıdık bisey solemedi. Bende ona sormuyorum simdilik.Rotu yuruyeni iyi durumda dedi.Sanırım sandıgım kadar iyi degil isinde.Ne dersiniz bu arka tekerlekteki egiklik ve bunun tamiri mevzusuna? Maslakta tamirci önerileriniz?
  • bence guzel araba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.