Şimdi Ara

FİAT TİPO 1.6 SLX İE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
18.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mrb, fikrinize ihtiyacım var allah izin verirse yakında fiat tipo 1.6 slx ie almayı düsünüyorum sadece sunu merak edıyorum ve benı aydınlatmanızı istiyorum, kimisi diyoki tipo almayı düsünüyosan digital gösterli alma diyo sürekli arıza veriyomus ve tamiri pahalıymıs ne kadar dogru bilemiyorum tabi, normal göstergeli ekranda sevmiyorum, digital hosuma gitti aslında ama bu söylentılerı duyunca midem bulandı bu işten, bide size sormak isedim, mutlaka anlayan bilen vadır ve bana öneride bulunur diye düsündüm, simdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

FİAT Tipo 1.6 SLX i.e. Hakkında Bilgiler

Tipo 1.6 SLX i.e., FİAT'ın popüler Tipo modelinin üst düzey donanım paketine sahip bir versiyonudur. Model, 1.6 litre hacimli, 110 beygir güç üreten i.e. MPI (Çok Noktalı Enjeksiyon) benzinli motor ile donatılmıştır.

Tipo 1.6 SLX i.e. MPI Motor Yorumları

Bu motor, kullanıcılar tarafından güvenilirliği, yakıt verimliliği ve sorunsuz sürüş deneyimiyle bilinmektedir. MPI teknolojisi, yakıtın silindirlere eşit olarak dağıtılmasını sağlayarak verimliliği artırır.

Tipo SLX ile SLX i.e. Arasındaki Farklar

Tipo SLX ve SLX i.e. arasındaki temel fark motor seçenekleridir. SLX modeli, 1.4 litre T-Jet benzinli motorla gelirken, SLX i.e. daha güçlü 1.6 litre i.e. MPI motoruna sahiptir.

Tipo 1.6 SLX i.e. Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı yorumları, Tipo 1.6 SLX i.e.'nin geniş iç mekanı, konforlu sürüşü ve uygun fiyatlı olmasını övmektedir. Ayrıca, modelin düşük yakıt tüketimi ve güvenilirliği de beğenilen özellikler arasındadır.

Tipo 1.6 SLX

Tipo 1.6 SLX, Android Auto ve Apple CarPlay desteğine sahip dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, klima, elektrikli camlar ve aynalar gibi standart özelliklerle donatılmıştır. Ayrıca, modelde yokuş kalkış desteği ve hız sabitleyici gibi güvenlik özellikleri de mevcuttur.

Tipo 1.6 SLX i.e.

Tipo 1.6 SLX i.e., SLX modeline ek olarak yan hava yastıkları, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, 16 inç alaşım jantlar ve arka park sensörleri gibi ek özelliklere sahiptir.

Genel olarak, FİAT Tipo 1.6 SLX i.e., konfor, güvenilirlik ve uygun fiyat arayan kullanıcılar için ideal bir araçtır. Güçlü motoru, geniş iç mekanı ve çeşitli özellikleriyle kullanıcıları memnun eden bir model olarak öne çıkar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • EGER DİGİTAL GÖSTERLİ TİPO ARIZA VERİYOSA TAMİRİDE PAHALIYSA DOGRUYSA BU SÖYLENTİLER, 306 PEJOYA GECMEYİ DÜSÜNÜYORUM
  • Yok hocam. Öyle aman aman arıza veren bir sistem değildir dijital gösterge. Sadece zamanla içinde oksitlenme oluyor ve elektriği iletememesinden ya da şase yapmasından dolayı göstergedeki bazı ışıklar ( kapı açık uyarısı, park lambaları arıza uyarısı vs..) kendiliğinden yanıyor. İyi bir elektronikçiye gidip temizletiyorsun. 3 Tane Tipo kullandım 1 tanesinde bu olay başıma geldi ve yaklaşık 3 sene önce 45 TL ye temizletmiştim. Şimdi de olsun olsun en fazla 100 - 150 TL ye hallederler.

Fakat Tipo alacaksan 1997 ve üstü MPI motor olan ve klimalı Tipo SLX 1.6 i.e lere bak. Başkasına bakma.

Hele bir de parlament mavisi yada alev kırmızısı temiz birşey bulabilirsen tadından yenmez.
  • tesekkürler beni aydınlattıgınız icin, peki 306 pejo hakkındakı dusuncenız nedır bi taraftanda bunu düsünüyorumda
  • mine55 thanks
  • Hala araba alamadinmi mineli
  • Al artık bir araba da rahatlasın şu forum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk_ay

Yok hocam. Öyle aman aman arıza veren bir sistem değildir dijital gösterge. Sadece zamanla içinde oksitlenme oluyor ve elektriği iletememesinden ya da şase yapmasından dolayı göstergedeki bazı ışıklar ( kapı açık uyarısı, park lambaları arıza uyarısı vs..) kendiliğinden yanıyor. İyi bir elektronikçiye gidip temizletiyorsun. 3 Tane Tipo kullandım 1 tanesinde bu olay başıma geldi ve yaklaşık 3 sene önce 45 TL ye temizletmiştim. Şimdi de olsun olsun en fazla 100 - 150 TL ye hallederler.

Fakat Tipo alacaksan 1997 ve üstü MPI motor olan ve klimalı Tipo SLX 1.6 i.e lere bak. Başkasına bakma.

Hele bir de parlament mavisi yada alev kırmızısı temiz birşey bulabilirsen tadından yenmez.

+1

1997 Tipo SLX 1.6 i.e parlament mavisi 3 sene kullandım, çalışmayan hiç bir şeyi yoktu, sadece klima düğmesinin üstündeki resimli kapak kayboldu, düşüyordu ,
    Alaşım Jant, klima, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, sis farı, dijital ekran, far yıkama, elektrikli camlar + elektrikli ısıtmalı aynalar, kapılarda çelik barlar, uzaktan kumandalı alarmlı merkezi kilit(fabrika çıkışı orjinal) koltuk bel desteğinden, kol dayamaya kadar her şey var, yaşına göre gayet iyi bir araç, bendeki kışın özellikle çok çabuk ısınırdı, klima gaz kontrollerinide yaptırmıştım, yazın izmir sıcağında bile iyi soğuturdu, kışın 3 saatte bile motor soğumazdı, kaput altında keçe vardı, aynı zamanda diğer s ve sx lere göre ses yalıtımıda çok daha iyi, 3 senede Tipo S kullandım aralarında çok fark var, almışken dolusunu almak lazım, aralarındaki fiyat farkına değer, temizini bakımlısını bulmak zor. Zamanının en donanımlı araçlarından biriydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.