Bildirim
Fiat Tempra Hakkında Bilgi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tipolar genç işi tempralar biraz daha agır.Ama tipolar gençler tarafından agresif kullanılan bir araç oldugu için 91-92 model olanlarda temizini bulmak biraz zorlaşacaktır.O yüzden tempralara bakabilirsin.
Doğan sahin den her türlü iyidir konforludur sürüş zevki vardır.Temizini bulman şartıyla tabiki. -
güzel konforlu araçtır
SXAK bak yada 2.0ie de alabilirsin.
concorde dan vazgeçmişsin anlaşılan :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 20 Mayıs 2011; 2:12:29 > -
Benimde ilk arabam olcak Allahın izniyle yakın bi zamanda SXA düşünüyom vazgeçdim 2.0 8V alacam enjeksiyonlu en azından vergiside hesapladım yüksek diyolardı yüksek felan değil ayrıca sıralı lpg de olduğu içinde cokda yakmıyor 25 krş hiç bişey değil 2.0 motor için -
2.0 16V alırsan hocam daha bile az yakar, ve yeni teknoloji bir motora sahip olursunuz,
2.0 16V
1.6 16V
2.0 8V
SX AK şeklinde sıralayabiliriz bence. -
eggys : Evet hocam vazgeçtim
Çok teşekkürler ben de SXA veya 2.0 düşünüyorum biraz daha bu arabayı kullanmış olanlardan da yorumlarını bekliyorum :) -
1996 modelden asağısına girmeyin,fiyat olarak aşağı yukarı aynı seviyedeler.91-92 tempraların adam gibileri 7 bin tl civarında üste bin tl daha verip hem yüksek model hemde daha donanımlı bi arac alabilirsin.tercih kısmında ise mpı,2.0 16v,sxak,sxa,sx,s ve son olarak 2.0 8 v olarak yapın .bazıları 8 v olanı tavsiye edebilir ama en tutmayan modeldir kendisi. -
Arkadaşlar bir tane buldum araç :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-1993-model-tempra-sx-ak-2000-motor-012013-muayene-li-49558258/detay/ alınır mı sizce ? -
dostum başka daha düzgün bi arac bak tempranın oynanmısı seni üzer.mümkünse 1,6 lara bak -
-
şu ifade çok ilgimi çekti, en sakin şehirde bile şehir içi tüketim şehirdısı tüketimin %40 fazlasıdır, büyükşehirlerde bu oran %100 e kadar artar. İzmir'de şehir içinde ben 1.4 lt dizel araçla 21-23 krş tüketimle seyrediyorum, 2 lt motorlu lpg dönüşümlü bir araç izmirde trafik altında 30-35 krş altını pek görmüyor. Kullanıcılar kendilerini aldatınca daha mı pozitif görünüyor hayat acaba
''Yakıtı çok iyi uzun yolda 0,215 krş İstanbul yolundan Ankara ya 0,225 krş Kısa mesafe0,250 krş'' -
Çok yakın fiat ustasının demesi 2.0 motorunu kapıdan içeri sokma. Adam kendisi usta olmasına rağmen 1.6 tempra dan vazgeçmiyor. 2.0 lara bile bakmıyor. Ayrıca başka bir yakınımda var 2.0 tempra en full u şehir dışında az yakıyor iyide gidiyor ama lpg dersen kesinlikle olmuyor. Taktırdılar lpg yi araç ayar tutmuyor. Ankara'dan mühendisler falan geldi Kırklareli'ye yinede yapamadılar en sonunda lpg yi söktüler. Burda 2 tane tempraya böyle oldu (2.0 lara ) Yinede karar senin :) -
Bende tempra alacam 2.0 8 v almayın mı diyosunuz şimdi -
dostum gel biz sana bir amerikan verelim -
Taner arkadaşın Passatla 65 km hızla çarptığı Tempranın son hali var linkte.
http://forum.donanimhaber.com/m_49246683/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49246683
Gerçi bu araç daha sonra başka bir araca daha çarpmış.
Döneminin önünde bir araçtı ama 20 yıllık teknoloji sonuçta.
Ama ne olursa olsun siz mutlaka emniyet kemeri takın.
Aslında ilk aracınız olacağına göre kaporta aksamı daha ucuza tamir edilebilecek başka bir araç ta bakabilirsiniz.
Acemiliğiniz o araçta atıp daha sonra Tempra alabilirsiniz.
Not: Yanlış anlaşılmasın ben de çok severim Tempraları.
Ama ilk araç için uygun olmayabilir.
-
2.0 16v tempra alırsan daha iyi olur bi komsumuz vardı adam tempra hastasıydı 2.0 tempralar yurt dısındandan geliyor diye biliyorum ve gercekten iyi araçlar şimdiden hayırlı olsun
8v olanlarından alma arkadaşım -
quote:
Orijinalden alıntı: enescakillii
2.0 16v tempra alırsan daha iyi olur bi komsumuz vardı adam tempra hastasıydı 2.0 tempralar yurt dısındandan geliyor diye biliyorum ve gercekten iyi araçlar şimdiden hayırlı olsun
8v olanlarından alma arkadaşım
neden? -
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
Taner arkadaşın Passatla 65 km hızla çarptığı Tempranın son hali var linkte.
http://forum.donanimhaber.com/m_49246683/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49246683
Gerçi bu araç daha sonra başka bir araca daha çarpmış.
Döneminin önünde bir araçtı ama 20 yıllık teknoloji sonuçta.
Ama ne olursa olsun siz mutlaka emniyet kemeri takın.
Aslında ilk aracınız olacağına göre kaporta aksamı daha ucuza tamir edilebilecek başka bir araç ta bakabilirsiniz.
Acemiliğiniz o araçta atıp daha sonra Tempra alabilirsiniz.
Not: Yanlış anlaşılmasın ben de çok severim Tempraları.
Ama ilk araç için uygun olmayabilir.
off asıl tempra pert
Şimdi ben tempra almiyim mi?
Bir sorum Daha Var SXAK'ın motoru 2.0 mı ?
-
bence senin için en uygunu mazda 626 veya 323 olur.arabalar hem sağlam ve sorunsuz hem de bildiğim kadarıyla parçası bol ve ucuz -
tempra sx ak 1.6 92 beygir gücünde bir motoru bulunur.8v dir motoru...2.0 motorlu olanı 2.0i.e. serisi 16v 148 beygir gücündedir.
Benzer içerikler
- mondeo mk3
- toyota c-hr 1.2 turbo kullanıcı yorumları
- fiat albea neden tutulmuyor
- opel astra yorumlar
- chevrolet cruze alınır mı
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X