Şimdi Ara

<<<< FİAT STİLO SABAHLARI ÇALIŞMIYOR >>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARACIM FİAT STİLO 1.4 ACTİVE 95 BG . ATİKER SIRALI SİSTEM LPG BULUNMAKTA. SABAHLARI, ÖZELLİKLE HAVANIN SICAK OLDUĞU GÜNLER ARAÇ 5-6 HATTA 10. SEFER BİLE ÇALIŞTIĞI OLUYOR AMA SOĞUK HAVALARDA TEK MARŞLA ÇALIŞIYOR . GENELLİKLE YARIM DEPONUN ÜSTÜ BIRAKMAYA ÇALIŞIYORUZ ANCAK SICAK HAVALARDA BUNA RAĞMEN 2-3. SEFERDE ÇALIŞIYOR. BENZİN POMPASINA BAKTIM ONDA SIKINTI YOK.BUJİLERDE YENİ SİZCE SORUN NE OLABİLİR ????

• yardım
  • genccocuk61 kullanıcısına yanıt
    raya değil google a stilotürkiye yaz ve çıkan siteye gir orada sor.büyük ihtimalle cavap alırsın
  • 200 km benzinde bin düzelir.
  • Muhtemelen sensorlerin birinde sikinti vardit.bogaz kelebeginin ustunde maf sensoru var.havanin basincini olcer.ona baktirin.mafta sikinti yoksa diger sensorlere baktirin.bilgisayara baglayinca cikmasi lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

raya değil google a stilotürkiye yaz ve çıkan siteye gir orada sor.büyük ihtimalle cavap alırsın

hocam orda da yazmıştım ilgilenen yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Muhtemelen sensorlerin birinde sikinti vardit.bogaz kelebeginin ustunde maf sensoru var.havanin basincini olcer.ona baktirin.mafta sikinti yoksa diger sensorlere baktirin.bilgisayara baglayinca cikmasi lazim.

birde araç çalışma esnasında benzindeyken devir saati 1000 devir civarında oluyor lpg ye geçince devir saati düşmeye başlıyor gaza basmasam stop ediyor.sizce bu normal midir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Outdoor Pantalon Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Konu hakkında bir düşüncem yok ama başlığı çok güzel atmışsınız dayanamadım girdim şimdi çıkıyorum
    Sizin bogaz kelebeginizde sikinti var.bahsettiginiz iki sikintida bogaz kelebeginden kaynaklaniyor.istanbuldaysaniz k.cekemece tepeustunde karburatorcu mehmet var.butun sikintilarinizi giderir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Sizin bogaz kelebeginizde sikinti var.bahsettiginiz iki sikintida bogaz kelebeginden kaynaklaniyor.istanbuldaysaniz k.cekemece tepeustunde karburatorcu mehmet var.butun sikintilarinizi giderir.

sağolun ilginiz için..
  • sorununuzu bilmiyorum ama stilo harika bir araç iyi zamanında çok almak istemiştim kısmet olmamıştı iyi günlerde kullanın
  • gecen aliyordum az daha stiloyu. galerici yalan soylemese ve airbag isigi sonse calisirken su an stilom vardi. guzel araba gercekten umarim sorununz cozulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.