Şimdi Ara

Fiat Stilo mu Nissan Tekna mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araçların ikisinide biliyorum temiz, diri araçlar.Nissan da hasar kaydı nerdeyse 20 bin, stilo ise 2004 model ikisi arasında kalsanız hangisini tercih edersiniz.Fiyat olarak 2 bine yakın düşürme şansım var.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-bakimli-arac-410887282/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-15.04.2017-detayli-ekspertiz-raporlu-422542416/detay

• Teknayı bilmiyorum ama stilo o fiyatta araçlara göre dolu olmasına rağmen malzeme kalitesi, plastik kalitesi düşük bir araç aynı zamanda Türkiye'de çok parçası yok diye biliyorum, ayrıca kronik sorun olarak depo kapağı kırılabiliyor(mekanizması biraz değişik) dikkatli açmak gerekebiliyor. Bunlar sizin için sorun değilse alınabilinir.
  • reno mandası nissan alma

ayrıca Degisik Kahya ya bakma stilo yu palio ile karıştırdı herhalde yedek parça sorunu falanda yok stiloda tek sorunu ikinci el ama efsane corollaya 30.000₺ çeken zihniyet gibi bir fiyat çekmezsen yine satılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stilo da beyin problemi yasayan kullanici vardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note lpg de subap eritir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degisik Kahya

Teknayı bilmiyorum ama stilo o fiyatta araçlara göre dolu olmasına rağmen malzeme kalitesi, plastik kalitesi düşük bir araç aynı zamanda Türkiye'de çok parçası yok diye biliyorum, ayrıca kronik sorun olarak depo kapağı kırılabiliyor(mekanizması biraz değişik) dikkatli açmak gerekebiliyor. Bunlar sizin için sorun değilse alınabilinir.

biraz fazla ezbere olmuş. stilo'yu beyin sorunları için eleştirebilirsin, çok yakıyor diyebilirsin, parçası pahalı diye eleştirebilirsin ama plastik kalitesi??? göğüs plastiği bmw 1 serisi (bmw 1 serisi hala aynı plastiği mi kullanıyor bilmiyorum) plastiği ile birebir aynı. o zamanlar c sınıfında o kalitede göğüs plastiği yoktu diyebilirim. depo kapağı sorununu ben de yaşadım. benzinciler açmaya korkuyordu. bir gün biri kırdı ama kim...

• o kadar hasar kaydı olan araç alınmaz. alınsa da o para verilmez, net.

stilo'ya gelince, sw modelleri pek tutulmuyordu. zaten 2. eli sıkıntılı bir araç. sw olunca daha da sıkıntılı. bu araç manuel, donanım seviyesi düşük model. stilo'yu alan insanlar donanımı bol diye alıyor, ee donanım zayıfsa neden alacaksın derler adama? ben full tertemiz 2005 stilo'yu bir sene önce 19'a zor sattım. beyin sorunu çok üzdü beni, çok canımı yaktı. eğer beyinde sorun varsa aldığına alacağına pişman eder. ben şahsen bir daha az satan bir araç almam. tofaş'ta parça sorunu olmaz ancak servis elinde yedek parça da test edecek araç ta olmadığı için sorunun hangi parçadan olduğu konusunda emin olamıyor ve sipariş vermeye çekiniyor. bakımı sıkıntılı bir araç bu sebeple. ben şahsen almazdım. diğer yandan note de sıkıntılı. her ne kadar muadili olmasa da accent falan bakardım. bunun dışında stilo sürüşü yumuşak, rahat bir araçtır (ön koltukları pek ergonomik olmasa da).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • stilonun kronik beyin arızası vs gibi sorunları varmış alınmaz ...

millet fiatın linea felan gıbı aracları dısında dıgerlerınde parca sorunu var dıyolar mesela hatırladıgım mareada bıle parca bulunmuyormus bu arac uretımden kalkmıs bı arac hıc bulunmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

stilonun kronik beyin arızası vs gibi sorunları varmış alınmaz ...

millet fiatın linea felan gıbı aracları dısında dıgerlerınde parca sorunu var dıyolar mesela hatırladıgım mareada bıle parca bulunmuyormus bu arac uretımden kalkmıs bı arac hıc bulunmaz

nereye bulunmuyor?

marea yedek parça

http://www.fiatparcacim.com/index.php?route=product/category&path=349

stilo yedek parça

http://www.fiatparcacim.com/index.php?route=product/category&path=365

• YA-KU-ZA kullanıcısına yanıt
    ben siteye bakmam kullanıcısından aldıgım bılgı bu

sitede roverinde parçası var bılmem hangı unutulmuş aracında ama ya uyumsuz ya başka sıkıntısı var

ayrıca arıyosun o yok bu yok dıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 27 Nisan 2017; 16:13:34 >
  • quote:

sitede roverinde parçası var bılmem hangı unutulmuş aracında ama ya uyumsuz ya başka sıkıntısı var

kullanıcısı ne demiş? kullanıcısı işi bilmiyorsa yapacak birşey yok, dedem saydığım eskiden tanıdığım bir aile dostumuz 10 sene üzeridir stilo kullanıyor daha ağzından bir sorun duymadım.

rover kapanmış bitmiş bir marka, fiatın coupe hariç

tüm modellerinin parçaları rahatlıkla bulunabilir

• Ben de bir süre stilo kullandım, yaklaşık 1 yıl kadar.

Beyin sorunu çoğu araçta mevcut, hele bir de Lpg ile daha da kötüleşiyor durum. Beynin yerini değiştirerek bir nebze azaltan vardı ama kolay kolay düzen tutmuyor.

Ama sürüş zevki, yol tutuşu çok güzel bir araç. Alfa romeo bandında üretildiği için muhtemelen.

Parça konusunda sıkıntı yaşamazsınız lakin asıl sıkıntı araçta bir sorun olduğunda hangi parçanın değişmesi gerektiğinin pek bilinememesi.yetkili fiat servisleri bile yetkili değil bu araçta.

Size önerim nissan cephesinde note değil de almera tekna bakmaniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-acil-satilik-nissan-almera-1.5-tekna-yakit-cimrisi-ogretmenden-424130625/detay

• Hocam düşük bütçeyle araba işi zormuş ya, haliyle eski araçlar olunca temizini bulmak sıkıntı.Arkadaşlar saolsun yardımcı oldular stilodan vazgeçtim bu fiyat bandında başka araçlar bakıyorum hynudai getz mantıklı gibi geldi bana almerayı da ilk kez gördüm onu da araştırıyım en iyisi.@EPICA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollon -- 27 Nisan 2017; 19:58:12 >
  • Hocam ben 2 yıl kadar fiat stilo kullandım ve bu bahsedilen beyin sorunu vs... olmadı bende, sadece arka cam düğmelerinde sıkıntı oldu oda basit bir şeydi zaten.Fakat stilo çok güzel arabadır ama Onun haricinde yaşlarını ve sorun çıkarma ihtimalini göz önünde bulundurursak nissan almera daha mantıklı olur.
  • Stilo bedava o paraya

• quote:

4 yıldır stilo kullanıyorum bulamadığım parçası olmadı.alırken sıkıntısız araç alırsanız hiç sorun olmaz.benim aracımda hiç bir sıkıntı yok.180000km de.
  • Apollon kullanıcısına yanıt
    Değişen boya durumu çok sıkıntılı değilse pazarlık yapılır, baktırılır, kafaniza yatarsa da alınır.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Ezbere olmuş? Arabayı bir süre kullandım ve bahsettiğim plastik kalitesi sadece göğüs plastiği değil, arabanın düğmelerinin bile güneş gördüyse erimiş olduğunu arabanın içinde kullanılan plastikte gerçekten ucuza kaçıldığını düşünüyorum. Ben kullandım başka stilo sahiplerinin de yaşadığını da öğrendim bu tarz durumları yani tecrübeyle sabit.Bu arada bu fiyatta bir arabada göğüs plastiğini kim takar(koku yapmadığı sürece), o plastiğe takacak adam bir zahmet iyi para versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degisik Kahya

Ezbere olmuş? Arabayı bir süre kullandım ve bahsettiğim plastik kalitesi sadece göğüs plastiği değil, arabanın düğmelerinin bile güneş gördüyse erimiş olduğunu arabanın içinde kullanılan plastikte gerçekten ucuza kaçıldığını düşünüyorum. Ben kullandım başka stilo sahiplerinin de yaşadığını da öğrendim bu tarz durumları yani tecrübeyle sabit.Bu arada bu fiyatta bir arabada göğüs plastiğini kim takar(koku yapmadığı sürece), o plastiğe takacak adam bir zahmet iyi para versin.

göğüs plastiği aracın en gözününde yeridir. düğmeler güneş görünce erimiyor. tuhaf bir şekilde yapış yapış oluyor. her araçta olduğu gibi bu araçta da üretim kusurları olacak tabii.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.