Şimdi Ara

Fiat Stilo 1.6 dynamic (tek kapı sarı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın sabah bi araç görmeye gidicem.Stilo 1.6 dynamic tek kapı sarı sunrooflu.fiyat 14.000 tl ye biticek.Yarın büyük ihtimal bu aracı alıcam eğer satılmadıysa sizin görüşleriniz nedir.Bu fiyata alınırmı?

• Motorda iyileştirme yapman gerekebilir haberin olsun.

Şikayetler çok vardı çünkü.

Cilikka'nın Stilo'yu görsen bi daha aşık olursun kesin o da ayrı nokta.
  • iyi akşamlar . ben bu Fiat Stilo hakkında pek bir bilgim yok ama sende isteğim km düüşük ve bi ustaya göstermen
  • araç 100.000 km de bana fiyatı çok uygun geldi tip olarak da çok beğeniyorum sarı tek kapı stiloyu sunroof falan çok güzel duruyor.
  • aracın motor kısmında bi sorun yoksa alınabilir fiyat uygun ve evet araç gerçekten şık duruyor
  • valla eger 14000 ytl m olsa alacagım arabada o olurdu her halde çünkü anahtardan açılan sky window çok süper oluyor ve arabayı çok farklı ve yakışıklı kılıyor motor eger düzgünse ve büyük bir kazası yoksa kaçırma
  •  Fiat Stilo 1.6 dynamic (tek kapı sarı)

bilmeyenler ve gözümüzün açılması için
     Fiat Stilo 1.6 dynamic (tek kapı sarı)

edit:+foto ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 27 Şubat 2009; 23:40:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stilo,ülkemizde reklamı yeterince yapılmamış,kaderine terkedilmiş bir model ne yazık ki.Aslında güzel bir görünüşü var,şu anda bu fiyatla çok cazip.Sarı renk çok yakışıyor,kazası yoksa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Hayırlı olsun.
  • Fiyatı aşırı uygun,ciddi bir şekilde kontrol ettirmeden alma:)
  • saolun arkadaşlar yorumlar için .aracı yarın görmeye gidicem aracın arka tampon boyalıymış sadece.çiziklerden deniyor fakat.bence arkadan darbe almıştır.çok fazlada önemli deil.bu fiyata araç gerçekten iyi.
  • eğer araçta bir sorun yoksa temiz ve bakımlıysa kaçırma derim
  • Olası bir durumda vazgeçersen haberim olsun..
  • güzel araç
    hayırlı olsunnn
  • Arkadaşlar aracı gittim gördüm.Aracın sorunları araç arkadan darbe almış gördüğüm kadarıyla istepneye kadar girmiş daha sonra serviste yaptırılmış.Çünkü istepnede boya vardı.Ama şaseden falan sorun yok.Bundan başka araca yandan vurmuşlar daha doğrusu sürtünmüş ve sağ kapı ve çamurluk boyanmış.Bunun dışında çok fazla sorun yok.Sadece bana masraf çıkartıcak şeyler.Aracın kayışlarının değişmesi gerektiğini söyledi sahibi buda 250 ytl civarı , arka farda çok ufak kırık var bunuda değiştirsem 200 civarı,aracın yağı değişicek,sağ kapı kolunda sorun var biraz zor açılıyo.Benim dediğim; araçta 1000 ytlye yakın masraf olduğu ve fiyat konusunda en fazla 13,000 verebileceğimi söyledim.Başta olmaz falan dediler ama pazartesi kesin cevabı alıcam.tahminim 13,500 e düşerler ama 13,000 olurmu bilmiyorum.Aracın kmsi de 107,000 döşemelerde biraz eskime var.İyi bir bakıma sokmak gerekiyor anlıycağınız.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce 13,000 e düştüğünde almak mantıklımı? ilerde satmaya kalktığımda sorun yaşayacağımı biliyorum ama elimdede kalır diye pek düşünmüyorum aslında.Yorumlarınız benim için çok önemli arkadaşlar saolun.

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

Arkadaşlar aracı gittim gördüm.Aracın sorunları araç arkadan darbe almış gördüğüm kadarıyla istepneye kadar girmiş daha sonra serviste yaptırılmış.Çünkü istepnede boya vardı.Ama şaseden falan sorun yok.Bundan başka araca yandan vurmuşlar daha doğrusu sürtünmüş ve sağ kapı ve çamurluk boyanmış.Bunun dışında çok fazla sorun yok.Sadece bana masraf çıkartıcak şeyler.Aracın kayışlarının değişmesi gerektiğini söyledi sahibi buda 250 ytl civarı , arka farda çok ufak kırık var bunuda değiştirsem 200 civarı,aracın yağı değişicek,sağ kapı kolunda sorun var biraz zor açılıyo.Benim dediğim; araçta 1000 ytlye yakın masraf olduğu ve fiyat konusunda en fazla 13,000 verebileceğimi söyledim.Başta olmaz falan dediler ama pazartesi kesin cevabı alıcam.tahminim 13,500 e düşerler ama 13,000 olurmu bilmiyorum.Aracın kmsi de 107,000 döşemelerde biraz eskime var.İyi bir bakıma sokmak gerekiyor anlıycağınız.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce 13,000 e düştüğünde almak mantıklımı? ilerde satmaya kalktığımda sorun yaşayacağımı biliyorum ama elimdede kalır diye pek düşünmüyorum aslında.Yorumlarınız benim için çok önemli arkadaşlar saolun.

Sağdan sürtünmüş demişsiniz sağ kapı zor açılıyormuş o zaman muhtemelen o kapıda çekiç de vardır ve bağlantı noktalarını iyice kontrol etmenizi tavsiye ederim başınızı ağrıtmasın su alabilir, rüzgar sesini alabilir, kapı aşağı sarkabilir hatta bir de b sütununun olduğu direği de iyice kontrol edin orada da boya var mı?
    Stepneye kadar girmişse o zaman şase darbeli demektir çünkü arka şase kolu tamponun tam arkasında kalır dolayısıyla sizin kontrol ettiğiniz bagaj halısı altında kalan fabrikasyon boya olan yerde düzeltme varsa şasede kesinlikle vardır. Bir daha düşünün derim.

• Evet sanırım aracı almadan önce çok iyi bir ustaya göstersem daha iyi olucak.
  • Bence uzak durun. Danası anasını geçecek gibi görünüyor.
    Masrafı da bir kenara canınızı sıkacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 28 Şubat 2009; 14:42:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞAhin

Evet sanırım aracı almadan önce çok iyi bir ustaya göstersem daha iyi olucak.

Bir de sağdan alınan darbe nasıl bir araçla olmuş ? Çamurlukta boyalı diyorsunuz ki o da çekiçlidir... Eğer ki kaza anında direksiyon sağa veya sola çevrik ise (Tabi çarpan aracın yüksekliğine darbenin tam olarak nereden olduğuna sürate bağlı olarak değişir ) muhtemelen rot kolunu da eğmiştir oraya da bir bakılması iyi olur aklınızda bulunsun
  • araç sıkıntılı demek ki
    total masrafı öğrenin sonra da pazarlık yapıp alın
    stilo fiatın iyi araçlarından biri
    ancak kazalı olunca hasar veya tamirler sonrası araç eskisi gibi olur mu
  • Acaba cilikkanın aracı olabilir mi bu Stilo
    Çünkü bildiğim kadarıyla onun da kazaları vardı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.