Şimdi Ara

Fiat Stilo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
24.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: m.ozy

Bir soru;
    Albea piyasaya çıkarken Şahin adı ile çıksaydı,
    Marea da Doğan ve
    Stilo'ya da Tipo deselerdi.
    Sizce şatış rakamları nasıl olurdu.?
    Biz acaba Şahin'i ve Doğan'ı çok sevdiğimiz için bu değişik italyan isimlerini mi kabul edemedik.?

ii fikir
    focusa da taunus dedik artık
  • stil o evet görüntü ve iç mekan olarak oldukca hoş bir araç. ama dediklri gibi yakit problemini halledemedi... benim ilk aracim fiat tipoydu ve o araca zevkle binerdim bu yüzden fiata uzak değilim ama motor teknolojisindeki gelişme bu kadar hızlı ilerlerken herkes yakit problemine çözüm ararken ve değişik alternatifler sunarken fiatin bu konuda bu kadar geride kalmasi ve sanki bunu bir problem değilmiş gibi görmesi oldukça şaşirtiçi. stil o yu seviyorum ama bu kadar çok yaktiği sürecede ve tr şartlarinda o araçtanda olabildiği kadar uzak dururum.
  • 3 kapı modeli oldukça şık ve şuank kampanyalarla fiyatları da oldukça iyi bir bakın bence
  • kastalia artik Türkler akıllandı....

OLDUMU ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 3 Haziran 2005, 18:34:10 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reanimate
    :) ona bakilirsa
    brodway megane 2
    ama satıyo kardeşim ...
    araba yapıyolar ...
    11 Litre yakarsa o tas...k kadar motor böyle yerler tokatı...
    11 Litre 2000 Motor yakmıyo artık...

quote:

Tüp işi çıkana kadar Şahinler ve Doğanlar şehir içinde 12-13 litre benzin yakıyordu.
    Fiat benzinli motorda yakıt tüketimi konusunda halaa başarılı olamadı.
    Esas korku bu.
    Stilo'dan önce Marea denendi benzinli olarak görüldüki Fiat motoru hala aynı.
    Stilo'yu kasa olarak çok beğeniyorum.
    Alırmıyım, almam.

Daha önce de dediğim gibi olay yakıt artık kesin bu.
    Yoksa Stilo'da inanılmaz kredi olanakları vardı,
    Yine satamadı.
    Önceden benzin ucuzken kimse umursamıyordu.

ewt nedese fiat bu araçları bedava verse satamıo

• EDEPSİZLİK YAPMAYA DA GEREK YOK NE DEMEK BU NE BİÇİM BİR YAKLAŞIM BEĞENMİYORSAN ALMA EFENDİM MECBUR DEĞİLSİN HAYRET BİR ŞEY KEK OLARAK ADLANDIRDIĞIN BİR ÇOK KULLANICI VAR SAYGI ÇERÇEVESİNİ AŞMASAN İYİ OLUR

quote:

kastalia artik Turkiyede kek yok...
  • Sky window bence çok eğlenceli 1 özellik fiyatı astra focus megane golf lerin gözle görülür biçimde altında satılmaya başlanırsa bence alınası bi araç, hem trafik digerleriyle dolu, yenilik iyidir
  • quote:

kastalia artik Türkler akıllandı....

OLDUMU ...

olmadı
    türkler eskiden akılsızmıydı??????????
    arkadaş şu mesajı istersen tamamen kaldır
  • yaw mesele aslında tofasın ve renonun yıllarca millete eski teknoloji araçları iteklemesinden kaynaklanıyo.
    reno bi şekilde bu işten paçayı yırttı.çünkü yeni çıkan modelleri hemen getirtti.ama tofas bu işide ağırdan almaya çalışınca kabak başına patladı.düşünün 90 larda piyasaya çıkan panda daha yeni geliyor.
    gümrük birliği olmasaydı biz daha çook doğanlara heyt bee bi doğanım olsa diye bakardık
  • hasta ruhlu insanları iyileştirmeye çalışmam o halde istediğiniz hangisi ise onu alın ama çamura bulamadan evvel iyi inceleyin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

Sky window bence çok eğlenceli 1 özellik fiyatı astra focus megane golf lerin gözle görülür biçimde altında satılmaya başlanırsa bence alınası bi araç, hem trafik digerleriyle dolu, yenilik iyidir

Bak kendin demişsinm trafik diğerleriyle dolu diye.. Vardır elbet bir sebebi Eskiden Stlio 1.9jtd ler vardı 115bg ama vergiden dolayı bayağı uçuyordu fiyatı sanırım artık getirtilmiyor, fiat'ın 1.6 litre 110-120bg 150nm civarı torklu "ortalama" yakıt tüketen bir motora ihtiyacı var gerçekten... 1.3multijetle yürümez bu iş.
  • ee şimdi stilo alınır mı alınmaz mı ???
  • ALLAH aşkına konu açılma tarihine bakmadan cevap yazmayın arkadaşlar.konu açılalı 2. seneden fazla olmuş.biraz daha dikkat.
  • tarihin çok eski olduğunun farkındayım..yazmadan önce özellikle dikkat ettim ama bu konu hakkında konu açılmışken yeni başlık altında yazmanın hata olacağını düşündüğüm içn yazdım..
    Eski tarihli konular hakkında güncel bilgiler almak için nasıl bi yol izlemeliyi peki ?
  • buna bende katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

varsa ne olmuş ?
    stılo kadar kullanıda rahat ve hızlı bir araç olduğunu düşünmüyorum şuan
    fiyat politikası sebebi ile geride kaldı ama oldukça modern bir araç

quote:

FİAT Amblemi var o arabada...

tamam işte bizimde bahsettiğimiz o.
    fiat olması ve piyasaya rakiplerine göre pahalı çıkması sonunu getirdi arabanın

• şu an lafı çıkarmakla meşgulümdüşüncenizi bilmediğim için uyarmak istemiştim.ama yeni konu açmamak için yapılmış bir şey olduğu için haklı olduğunuzu belirtmek isterim.genelde en son mesajları okuyup cevap atanlar olduğu için sizinde o şekilde yapmış olduğunuzu sandım.
    ozaman ben bu soruya yanıt vereyim.stıllo fıat'ın en güzel arabalarındandı, her halde ilk çıktığı zamanlardaki fiyat politikası yüzüne değerini bulamamış bir araçtır diye düşünüyorum ve kısa süre sonrada türkiyedeki satışı sona ermiştir.ama bence alınabilecek bir araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 14 Temmuz 2007; 15:40:21 >
  • eyw.
    Astra a karar verdim gibi
  • arkadaşlar stilo mu satıyorum 2006 model 56000 km'de araç orjinaldir altını dahil bir yere sürtmemiştir.genel olarak otobanda kullanılmıştır.6 ileri vites 5 kapı
    xetec dtm650 navigasyon bluetooth dvdtv cdmp3 calar hertz tesisat KICKER anfi cms çelik jant araca istediğim fiyat 21.000 tl
    saydığım özellikleri istemezseniz orjinal type ve kendi jantı(0 km) ile 19.000 tlye verebilirim.krediye uygun araçtır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.