Şimdi Ara

Fiat Sözünü Tut

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YEDEK PARÇA

    Tüm araçlarımız için Fiat ve Alfa Romeo tarafından kalitesi onaylanmış orijinal yedek parça hizmeti verilmektedir.
    Bu orijinal yedek parçalar Türkiye' nin her yanına yayılmış yetkili bayilerimiz ve servislerimiz tarafından müşterilerimize en uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

    Alacağınız tüm orijinal yedek parçalar aracınızın üretiminde kullanılan parçaların aynısıdır. Sizin ve aracınızın güvenliği için garantili orijinal yedek parçaları güvenle kullanilirsiniz. Garanti süresi haricinde aracınıza alacağınız ve Fiat Yetkili Servisleri tarafından takılacak tüm orijinal yedek parçalar ve bunların işçilik bedelleri garanti kapsamındadır.
    Satın alınan bütün orijinal yedek parçaların resimde gösterildiği gibi orijinal kutusunda ve etiketli olması aracınızın performansı ve sizin güvenliğiniz için önemlidir.

    Bu bildiri FİAT ın interneti sitesinde bulunmaktadır. Ancak fabrikada aracıma takılmış olan Fiat Lancia markalı buji kabloları parçacılarda bulunmamakta ve parçacılar tarafından artık o eski kablolardan gelmeyecek. Opar bize kendi ürettiği kabloları yolluyor dye söylenmektedir. Evet Fiat dan söylediğini yapmasını bekliyoruz. Birçok fiat kullanıcısı orjinal buji kablosu bulamamakta ve Classe C sınıfı oparın imalatı kabloları almak zorunda bırakılmakta B sınıfı endüktif drencli ve içinde ferromagnet bulunan orj kabloları bulamamaktadır. Bu hususda Fiat dan ya kaliteli yedek parça üretmesini yada yapamadığı parçayı ithal etmesini bekliyoruz.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.