2001 1.4EL AC sienamın on kapılardakı hoparlörlerini değiştirmeyi düsşünüyorum ama kac cm'lık olduklarını bılmıyorum maalesef bugun arabayı yıkadıktan sonra on kapılardakı ızgaralardan bırını sokup dısdan dısa hop. olctum 17 cm cıktı ıcten ıce sadece hop. kısmını olctugumde 13.5 cm cıkıyor acaba hangı olcuyu baz almamız lazım bırde LG LAS-5220 2 YOLLU 13 CM HOPARLÖR JVC CS-V525 2YOLLU 180 WATT PIK HOPARLÖR eger 13 cmlık ıse
LG LAS-6520 2 YOLLU 16 CM HOPARLÖR FOR-X 1016 800W 3 YOLLU HOPARLÖR SETİ JVC CS-V625 2YOLLU HOPARLÖR bu hoparlörleri kullanan yada deneyen arkadaslar yardımcı olurlarsa cok sevınırım
PIONEER DEH-2000MP CD/MP3 ÇALAR LG LAC 2800R OTO RADYO/CD/MP3 ÇALAR SONY CDX-GT222 OTO RADYO/ CD/ MP3 ÇALAR aracın uzerınde orjınal blaukpunt radyo kasetcaları var ama malum kaset devrı kapandığı ıcın bu modellerden hangısını tavsye edersınız acaba bana sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkurler arkadaslar
arkadaslar bır kısı de cıkıp yardımcı olmuyor neden boyle burası anlamadım yazık !!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: arsenelupin
arkadaslar bır kısı de cıkıp yardımcı olmuyor neden boyle burası anlamadım yazık !!!!!
arkadaşım bilen varsa yardım edicektir sabırlı ol
Teyp olarak en kullanıslısı ve ileride rahat elinizden çikarabiliceğiniz Pioneer DEH-p2000mp. Hoparlörlere gelince 17.5 diştan ölçüsü normal. İç ölçüye bakıp alıyorsun. Yani 13 cm hoparlörlere bakıcaksin sonra sana önerim bütçeni bilmiyorum ama sana önerim pioneerin ucuz yollu ts-g serisi vardir. Fiyatlari evhemdir. Hertz dcx 130 serisi var suan benim sattiğim. Hertzlerin sesi gayet güzel hertzin kalitesinide bilmiyen yok gibi. Bir arkadas alicakti ama hala ses yok bir aksam konustuk. Nese elimde zaten 2 takım mevcut.
gokhan bugun edırnede pıoneer bayısıne ugradım satıcı ıle bıraz konustuk adam bana alıcaksan usb ve hafıza kartı okuyuculu bır teyp almamı onerdı cunku ılerıde kafa problemı cıkardıgını ve sorun oldugu zamanda usb bellekle yada hafıza kartlı olarak kullanma ımkanım oldugu ıcın rahat edersın dedı kolon olarak da senın dedıgın gıbı sadece pıoneer tavsıye ederım dedı teyp modelı olarak SUNNY SJ-3225 CD /MP3 USB/SD/MMC OTO TEYP bunu tavısye ettı malum ben cok fazla ses ıstemıyorum arabada orjınal blankpunt kasetcalar ıs gormuyor ve kaset devrı kapandıgı ıcın bu teyp ve on kolonlara PIONEER TS-G 1302I 2 YOLLU 130W HOPARLÖR yada TS-E1302i 13cm 2-way Coaxial Speakers (180W)bu model bakıyorum sence nasıl ıkıncı modelı nerde bulabılırım ve tahmını fıyatları nelerdır cok tesekkur ederım bılgılendırmen ıcın
quote:
gokhan bugun edırnede pıoneer bayısıne ugradım satıcı ıle bıraz konustuk adam bana alıcaksan usb ve hafıza kartı okuyuculu bır teyp almamı onerdı cunku ılerıde kafa problemı cıkardıgını ve sorun oldugu zamanda usb bellekle yada hafıza kartlı olarak kullanma ımkanım oldugu ıcın rahat edersın dedı kolon olarak da senın dedıgın gıbı sadece pıoneer tavsıye ederım dedı teyp modelı olarak SUNNY SJ-3225 CD /MP3 USB/SD/MMC OTO TEYP bunu tavısye ettı malum ben cok fazla ses ıstemıyorum arabada orjınal blankpunt kasetcalar ıs gormuyor ve kaset devrı kapandıgı ıcın bu teyp ve on kolonlara PIONEER TS-G 1302I 2 YOLLU 130W HOPARLÖR yada TS-E1302i 13cm 2-way Coaxial Speakers (180W)bu model bakıyorum sence nasıl ıkıncı modelı nerde bulabılırım ve tahmını fıyatları nelerdır cok tesekkur ederım bılgılendırmen ıcın
sunny kaliteli bir ürün değildir.eğer kart okuyucu senin için çok önemli değilse pioneer 3050ub öneririm sana.uygun fiyatlı ve usb'li bir üründür.
quote:
Tabi oda para kazanicak hakkını yemiyeyimde. Şimdi sen o sunny git al sürünürsün servislerde. Adam ürünü satmak için üstünden girer altından çikar. O ürün güzel bir ürün değil kısaca bunu söliyeyim. Kafa problemi çikardiğinida ilk defa duyoyorum kac senedir takariz veririz o tip ürünleri daha sorunla gelen olmadi. Hertzleri çok makul fiyattan vericem elimde 2 takım isterseniz p.mden ulaşabilirsiniz. Hertz in kalitesi için forumda istediğiniz kişiyede sorabilirsiniz.