Şimdi Ara

Fiat Sedici neden üretilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiatın şuanki üretimdeki araçlarına bakıyorum bide geçmişte üretimden kalkan modellerine ,geçmiştekiler daha kaliteli alınası modeller olmasına rağmen yerine çöp modeller gelmiş.
    heralde bunda yanlış motor tercihleride etkili

fiat sedici çok güzel bir araç gördüğüm kadarıyla 1.6 benzinli manuel ve otomatik 4*2 ve 4*4 modelleri üretilmiş bugün dizeli üretilse çok satacağını düşünüyorum

ben çok beğendim tekrar üretlse çok satar buna benzer araçlar varm?

Fiat Sedici neden üretilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suzuki sx4 ile aynı araba diye hatırlıyorum?

çok tutmadığı için olabilir, gerçekten de yollarda kaç tane sedici görüyoruz ki? sx4 bile yok doğru düzgün.
  • Fiatın salak satış politikası yüzünden. Buna Stilo,bravo,maeea gibi modellerde dahil.

• peki citroen c6 niye satılmıyor bayilerde?

• Fiat 3 serisi ayarında araba yapsın 90binde fiyat koysun yine satamaz.Önyargı var,yerden yere vuruluyor.Aslında ürün gamında kötü arabası hiç yok hatta bravo modeli baya baya kaliteliydi fiyatıda güzeldi ama o bile çok satamadı.
    Birde bir marka modellerini öldürmemeli.Piyasada sürekli modeli çok az.Punto bayağıdır var ama yüzü çok eskidi.Bravo yok Egea diye yeni birşey çıkardı D sınıfı yok C varda yok.Herşeyden önce aynı model isimlerinde ısrarcı olup her segmente girmeliler.
    Renoda aynı şeyi sürekli yapıyor.Koleostu kadjar oldu şimdi maxthon mu ne olacak captur bilmem ne geçmişi olmayan modeller.Latitude'u niye bitirdin? Talisman gayet güzel alsak sonu latitude gibi mi olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 29 Nisan 2016; 9:51:41 >
  • ah şu fiat, daldan dala atlamaktan ne zaman vazgeçecek.. istikrarlı bir model serisi üretemedi gitti.. belki de model tutmayınca mecburen yenilenmeye gidiyor böylece hep farklı farklı modeller üretiyor ama niye tutulmadığını kendine sormalı, neyim eksik ki tutunamıyorum diye.. linea ve fiorino satıyorum bana yeter mantığı mı güdüyor nedir.. yapma fiat biraz üst tabakaya saldır hep fakir arabası üretme, imajını kır.. saldır ulan piyasaya hyundai gibi, adamlar e sınıfı araba bile üretiyorlar kendilerini kabul ettirdiler. böyle gidersen fiat bu forumda çok dayak yersin, utandır bizi : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Fiatın salak satış politikası yüzünden. Buna Stilo,bravo,maeea gibi modellerde dahil.

bu tarz bi araba alacak olsan tercihin hangi marka model olurdu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault twingo neden alınmaz ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sedici yada sx4 düşündüğüm bir modeldi aslında hız sabitleyici olsa alırdım.

• Bazı farklı modelleri seçen kullanıcılar keyif vb. nedenler için tercih edebiliyorlar, o da fiat olmuyor genellikle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.