KARDEŞİM EĞER BU ARAÇLARIN DIŞINDA BİR ŞEY ÖNERMEMİSTERSEN BÜTÇENEN GÖRE VİTO DİYEBİLİRİM.SON MODELİNİ KULLANDIM.GERÇEKTEN SÜPER Bİ ARAÇ.MOTOR YANILMIYORSAM 2.2 LT 110 HP CDI.ÇEKİŞ HIZLANMA KOLTUKLAR GÜZELDİ.MERCEDES GÜZEL YAPMI BU ARACI.TEYP FİLAN DA GÜZEL.BİRAZ PAHALI TABİ.ADAM BİZE 50 BİN YTL GİBİ BİR RAKAM ÇEKMİŞTİ.PAZARLIKLA DAHA AŞAĞIYA ALINABİLİR.DİKKATİMİ İİ ŞEY ÇEKTİ. 1.ARKA KOLTUK ZEMİNDEN KIZAKLI.ARKAYA KADAR KAYDIRABİLİYORSUN. 2.KONTAK ANAHTARI DENİLEN OLAY ÇOK HOŞ.KÜÇÜK ANAHTARA FİLAN BENZEMİYOR.AMA KONTAĞA SOKUNCA VIJJJT.CİVVV GİBİ SESLER ÇIKARDI.BİZ BAYA ŞAŞIRDIK VE ÇOK HOŞUMUZA GİTTİ. DENEME SÜRÜŞÜ YAP İSTERSEN.BUNUN HARİCİNDE TRANSPORTER DERİM.SAYGILARIMLA.
vw transporter bakımları sizi üzebilir.sıfır aldığınız araç yetkili servise gitmek durumunda garanti şartları malum.ama gel gör ki servisler ateş pahası. parça fiyatları dışarıya göre fahiş denilebilecek düzeyde.mesela 2004 1.9tdi 105hp dizel ön amortisör serviste tanesi 300ytl. dışarıda orjinal aynı amortisör 125 ytl çiftini 200'e bile alırsın.hiçbir farkı yok kutusuna kadar aynı tek fark biri serviste biri toptancıdaki fiyat benim arkdaşın babası 2005 volt motorunu yaktı.serviste 14000 istediler.özel serviste 9500ytl hallettiler bütün parçalarda almanya'dan geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: budak_1903
vw transporter bakımları sizi üzebilir.sıfır aldığınız araç yetkili servise gitmek durumunda garanti şartları malum.ama gel gör ki servisler ateş pahası. parça fiyatları dışarıya göre fahiş denilebilecek düzeyde.mesela 2004 1.9tdi 105hp dizel ön amortisör serviste tanesi 300ytl. dışarıda orjinal aynı amortisör 125 ytl çiftini 200'e bile alırsın.hiçbir farkı yok kutusuna kadar aynı tek fark biri serviste biri toptancıdaki fiyat benim arkdaşın babası 2005 volt motorunu yaktı.serviste 14000 istediler.özel serviste 9500ytl hallettiler bütün parçalarda almanya'dan geldi.
ankarada bi toptancı tavsiye edebilen var mı aracımın yağını suyunu parçalarını tedarik edeyim o şekilde.. araç peugeot..
Arkadaşım niyesi mi var vw dünya çapında kendini kanıtlamış otomobil markası
quote:
Orjinalden alıntı: tourneo
quote:
Orjinalden alıntı: Bestlove
vw ile fiat aynı çuvala konmaz bile tartışmasız vw transporter
Niye
quote:
Orjinalden alıntı: budak_1903
Servis konusunda size katılıyorum..
Fiat yedek parça ve servis konusunda Volkswagen'e kıyasla daha ekonomik..Bunlarında göze alınması lazım aracı satın alırken..
Ne kadar Volkswagen'i sevsemde Scodu'nun tipi bana daha güzel geliyor.
İkisi de değil. Hyundai H1 en mantıklı seçim olur bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme