Şimdi Ara

**...Fiat Panda Kulübü...** 83Üye** (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.730
Cevap
50
Favori
503.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

direksiyondaki src tuşu searc'ın kısaltması diilmi? yani radyodayken arama yapmaya yaramazmı? ben src tuşuna bastığımda band değiştiriyo fm1-fm2-fm3-am diye gidiyo basılı tuttuğumdada bişi yapmıyo anlayamadım sizinkide öylemi?
  • SRC search'ın değil, Source'un kısaltması... Yani Kaynak... Kaset-Radyo (Radyo içinde de bantlar) arası geçişe yarar o tuş... Arama için onun altındaki ileri-geri okunu kullanmak gerekiyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrimetin

OOOOHHHHHHHHHH İŞTE! Siz arabaları satarsanız satın.Panda alan koşup geliyo foruma.Biz yine çoğalıyoruz, iki eksildik gibi oldu, yine iki çoğaldık yaaaaaaaaa!

Hemen dışladın ya bizi ööle olsun bklm... Bizim bi yere gittiğimiz yok ama gitmemizi istiyosan gideriz napak

• Ne olursan ol yine gel...
    quote:

Orijinalden alıntı: FiatClub

quote:

Orijinalden alıntı: fahrimetin

OOOOHHHHHHHHHH İŞTE! Siz arabaları satarsanız satın.Panda alan koşup geliyo foruma.Biz yine çoğalıyoruz, iki eksildik gibi oldu, yine iki çoğaldık yaaaaaaaaa!

Hemen dışladın ya bizi ööle olsun bklm... Bizim bi yere gittiğimiz yok ama gitmemizi istiyosan gideriz napak

• Hayırlı uğurlu olsun, en genç aracın sahibi ilk üyemiz siz oldunuz
    Sanırım 0 aldınız? Ne kadara geldi anahtar teslim fiyatı?

quote:

Orijinalden alıntı: makmuh887

bende 22,12,2009 tarihi itibariyle panda sahibiyim benide üye ederseniz sevinirim
  • quote:

SRC search'ın değil, Source'un kısaltması... Yani Kaynak... Kaset-Radyo (Radyo içinde de bantlar) arası geçişe yarar o tuş... Arama için onun altındaki ileri-geri okunu kullanmak gerekiyo...

cevabın için teşekkürler aydınlatıcı gerçekten.

bende cd çalarlı var. şu an içinde cd yok belki o yüzden radyoda band değiştiriyodur. bendeki oklar ayarladığım radyo frekansları arasında geçiş sağlıyo yani 1den 6 yadar olanlar arasında geçişi sağlıyo. bunun bi ayarı yok dimi? ben istanbuldayım her 0.20 frekansta bir kanal var ve ben direksiyonumdan arama yapabilmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balikadaMAli -- 22 Aralık 2009; 10:42:13 >
  • YOK BE DOSTUM , TAKILIYOK İŞTEAH...AYNEN, NE OLURSAN OL, GENE GEL YAU!..
  • ne o bakıyom hemen bizi silmeye calısıyorsunuz forumdan. Az önce baktım da Fiesta ile ilgili forum bulamadım. O kadar kullanan var bi forum acan yok yahu....benim biyere gitmeye niyetim yok valla ben hep burdayım aramıza yeni katılan arkadaşlara araçları hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullansınlar inşallah.Fiestanın arkasındaki yazıyı söküp panda yazsam olur mu??? klupten ihraç edilmemek için
  • ya mıllet bızım aracların lastıgı bıle bulmak sıkıntı o yok bu yok canımı sıkıyorlar bızım hanım dunden yagmurlu hava da cukura gırmıs:)))) lastıgı yarmıs o da yetmıor gıbı 3 km de patlak halde eve getırmıs arabayı:) lastık aradım ıyı kötu buldum bırde lastıgımın ebatı 165/65/14 benım kı 4 du de aynı ebat normal de 155/ 80 / 13 mu olemı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zupp

ya mıllet bızım aracların lastıgı bıle bulmak sıkıntı o yok bu yok canımı sıkıyorlar bızım hanım dunden yagmurlu hava da cukura gırmıs:)))) lastıgı yarmıs o da yetmıor gıbı 3 km de patlak halde eve getırmıs arabayı:) lastık aradım ıyı kötu buldum bırde lastıgımın ebatı 165/65/14 benım kı 4 du de aynı ebat normal de 155/ 80 / 13 mu olemı?

benim bildiğim 165 - 70 - 13 olmalı. hatırladıgım kadarı ile bizim pandadaki lastikler öyleydi.
  • evet haklısın ama o zaman arabanın orjınal jantı ustunde ve oda 14 jant pandalarda 14 jant var mı baska modellerde yoksa benımkıne mı 14 takılmıs valla bende anlamıorum ama dıger modellerle jantlarım aynı ama 14 mu 13 mu bılmıorum heheh:))))
  • Lastik ebadı; 155/80 R 13 , Alüminyum jant var ise 165/65 R 14 dir.
  • Direksiyondan kumanda da bulunan SRC tuşu (FM1,2,3 - AM- CD/kaset) seçimi, ok tuşları ise; kayıtlı kanallar arası geçiş(1,2..6) ve CD track seçimi için kullanılıyor. Malesef direksiyondan frekans araması yapmıyor...

quote:

Orijinalden alıntı: balikadaMAli

quote:

SRC search'ın değil, Source'un kısaltması... Yani Kaynak... Kaset-Radyo (Radyo içinde de bantlar) arası geçişe yarar o tuş... Arama için onun altındaki ileri-geri okunu kullanmak gerekiyo...

bende cd çalarlı var. şu an içinde cd yok belki o yüzden radyoda band değiştiriyodur. bendeki oklar ayarladığım radyo frekansları arasında geçiş sağlıyo yani 1den 6 yadar olanlar arasında geçişi sağlıyo. bunun bi ayarı yok dimi? ben istanbuldayım her 0.20 frekansta bir kanal var ve ben direksiyonumdan arama yapabilmek istiyorum.

• Geçmiş olsun...

Bende 175/65 R14 var.

195'lik takan arkadaşlarımız da VARDI bir ara.

quote:

ya mıllet bızım aracların lastıgı bıle bulmak sıkıntı o yok bu yok canımı sıkıyorlar bızım hanım dunden yagmurlu hava da cukura gırmıs:)))) lastıgı yarmıs o da yetmıor gıbı 3 km de patlak halde eve getırmıs arabayı:) lastık aradım ıyı kötu buldum bırde lastıgımın ebatı 165/65/14 benım kı 4 du de aynı ebat normal de 155/ 80 / 13 mu olemı?
  • arkadaslar tşs edıorum bılgılerınız ıcın valla araba duzene gırıor cok sukur gecen de bı arkadas demısdı polen fıltresı dıe dun den onuda hallettım ya benım eskı fıltre daha dogrusu benden oncekı arkadas hıc degısmemıs sımsıyah olmus degısdık.. oylesıne sanayı de fıltre satan ve degısenlere soruyorum adamlar kayserı de bu araban 4 tane var dedıler kımse nerde oldugunu bulamadı bı arakadasım harıc saolsun hemen buldu taktı adamlar bu ne ya dıorlar herkesın bındıgı bıldıgı arabaya bınsene dıorlar :)))) gul gul öldum yaa ....
  • Gruptaki arkadaşlarla da paylaşalım yerini. Ne olur ne olmaz, kendi değişmek isteyen olabilir.

Ön yolcu koltuğuna oturun. Orta konsolda sol ayak ucunuzun çarptığı yere bakın. İşte orada...

quote:

arkadaslar tşs edıorum bılgılerınız ıcın valla araba duzene gırıor cok sukur gecen de bı arkadas demısdı polen fıltresı dıe dun den onuda hallettım ya benım eskı fıltre daha dogrusu benden oncekı arkadas hıc degısmemıs sımsıyah olmus degısdık.. oylesıne sanayı de fıltre satan ve degısenlere soruyorum adamlar kayserı de bu araban 4 tane var dedıler kımse nerde oldugunu bulamadı bı arakadasım harıc saolsun hemen buldu taktı adamlar bu ne ya dıorlar herkesın bındıgı bıldıgı arabaya bınsene dıorlar :)))) gul gul öldum yaa ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Direksiyondan kumanda da bulunan SRC tuşu (FM1,2,3 - AM- CD/kaset) seçimi, ok tuşları ise; kayıtlı kanallar arası geçiş(1,2..6) ve CD track seçimi için kullanılıyor. Malesef direksiyondan frekans araması yapmıyor...

quote:

Orijinalden alıntı: balikadaMAli

quote:

çok teşekkür ederim

• evet haklısın paylasmak lazım ınan ben bıldıklerını sandıgımdan gıttım bulamadıklarını anlayınca keske forum dan ögrenseydım dedım yanı servıse telefon acdım onlarda ugrasmayın eletrıkcı nın yapacagı bır ıs dedı sız baskasına yaptırmayın dedı yerını de o ara sölemedı :)))) ben de tamam neyse dedım kapattım .... panda kullanan arkadaslarımın bılmesı lazım ...
  • arkadaslar dıreksıyonun ordan kalkıslarda bole cıt dıe bı ses gelıor sankı bosda bırsey var gıbı gevseklık var ama bılemıorum tam alt kısımdan gelıor ...
  • quote:

arkadaslar dıreksıyonun ordan kalkıslarda bole cıt dıe bı ses gelıor sankı bosda bırsey var gıbı gevseklık var ama bılemıorum tam alt kısımdan gelıor ...

direksiyon ayar kolu yerine oturmamış olabilir.bi bak ona..
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.