Merahalar, 1,2 pop model aracım var. aracımı geçen hafta cuma günü işten geldim park ettim cumartesi sabahı kullanmak için bindiğimde "yakıt kesici devre dışı" şeklinde uyarı verdi her neyse kutup başlarını söktüm vs vs aracı çalıştırdım. aracı rölantinde çalışırken gaza basıyorum. çalışıyor fakat gazdan ayağımı çektiğimde araç duruyor. Sonrasında tekrar çalıştırmaya çalıştığımda çalıştıramadım uyarı bazen geldi bazen gitti. pazar günüde dokunmadım. pazartesi çekici ile sanayiye götürdüm. sanayide araç çalışmaya başladı. cihaza bağlandı vs vs hata görünmüyor. usta aküden filan bu uyarıyı verebilir. akünü değiştirelim dedi aküyü değiştirdik. araç biraz uzun süreli marş yaparak çalışmaya başladı. sonrasında ustaya dedim usta tek marşta çalışıyordu. bujilere bakalım dedi bujilere baktık onlarıda değiştirdik. araç tek marşda almaya başladı. ertesi günün sabaha işe giderken araç ortalama 5 km gittikten sonra hareket halindeyken araç irkilme yaşadı ve hızlı bir şekilde devam etti bunu işe giderken kadar 2 defa yaptı. iş çıkışı da aynı şekilde 3 defa bu şekilde oldu. acaba nelerden kaynaklanabilir. aracımda şuan herhangi bir uyarı yok. her şey normalmiş gibi görünüyor. ama dediğim gibi yolda yukarıda dediğim olayı yapıyor. |
Bildirim